Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#223230 Αντε να γράψω και εγώ πιο αναλυτικά.Παιδί αυτό που ήθελα να γίνω ήταν δημοσιογράφος αυτοκινήτου.Το πρώτο μου περιοδικό (Auto Express) το αγόρασα τον 9/1989 σε ηλικία 9 ετών,θυμάμαι ακόμη την μάνα μου να λέει στο ψιλικατζίδικο ότι δεν καταλαβαίνει γιατί θέλω περιοδικό και όχι παιχνίδι.Ακολούθησε το Car&Driver από τον 3/90 και οι 4Τ απο τον 6/90 περιστασιακά και από τον 3/91 δεν έχω χάσει τεύχος(και τα έχω ΟΛΑ ακόμη).Ήμουν καλός μαθητής με αριστεία και τα 6 χρόνια Γυμνάσιο-Λύκειο.Δεν διάβαζα πολύ για το σχολείο αλλά είχα καλή μνήμη (τότε :( ).Οι δικοί μου όμως από μικρό ήθελαν να με κάνουν γιατρό,ήταν και ο νονός μου καθηγητής της Χειρουργικής,είχαμε και καλή σχολή στην πόλη και ετσι πίεζαν προς τα εκεί.Κατι λοιπόν που δεν ήμουν πολύ δυνατός στα μαθηματικά για να πάω Α΄Δέσμη ,κάτι οι δικοί μου βρέθηκα στην Β΄.Την πρώτη χρονιά πέρασα φυσιοθεραπεία στο Αιγάλεω και την δεύτερη φορά 12ος στην Ιατρική Ιωαννίνων.Μέχρι τα μέσα του 6ου έτους ήθελα να γίνω ψυχίατρος αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ η απλή ζωή της επαρχίας και οι άνθρωποί της ,οπότε αποφάσισα να κάνω Γενική Ιατρική και δεν το έχω μετανιώσει.Έχω να κάνω με ένα συγκεκριμένο πληθυσμό που τους συμπαθώ και πιστευω ότι με συμπαθούνε και αυτοί,έχω έναν πολύ καλό διευθυντή και καλούς ως επί το πλείστον συναδέλφους,ενώ χαίρομαι καθημερινά που έρχομαι σε επαφή με τη φύση και που οδηγώ απο 1-2 ώρες για τις ανάγκες της δουλειάς.
Αν ποτέ είχα πολλά λεφτά πάντως θα έφτιαχνα μια εταιρεία ανακατασκευών και εμπορίας κλασσικών Mercedes(θα έπαιρνα τον djet και τον BEAMS για να την τρέχουν γιατί εγώ θα τα έκανα θάλασσα) και επειδή πάντα ήμουν φαν των ράλυ θα έφτιαχνα και μια 190 2.3-16 σαν αυτή του Αγγελίδη για να πηγαίνω με το πλάι στις ειδικές διαδρομές. :twisted: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#223295 Πηγα να γραψω σε στυλ "απο μικρος ηθελα να" και το παρατησα γιατι θα εβγαινε σεντονι μεγαλυτερο απο του πιπινου. :)

Εχουμε και λεμε λοιπον:
Λογω των συγκυριων, εβγαλα το Δημοτικο ζωντας τις περισσοτερες ωρες μεσα στο εργαστηριο ταπετσαριας του πατερα μου, στο σπιτι μας πηγαιναμε μονο αργα το βραδυ για υπνο. Μολις λοιπον τελειωνα το διαβασμα (τοτε ημουν εξαιρετικος μαθητης, μετα το γαμησα και ψοφησε) αρχιζα το "παιχνιδι" με οτι ειχε γυρω μου, πρωτη φορα που θυμαμαι να εχει καρφωθει πανω μου συνδετηρας απο καρφωτικο πρεπει να ηταν το 1974... :lol: εχω ακομα μικρες ουλες στα δαχτυλα απο ψαλιδια για υφασματα, ουτε ξερω ποσες φορες εχω τρυπηθει απο ραπτομηχανες. Προφανως ολη αυτη η επαφη με σημαδεψε και στην ψυχη, οταν μυριζω ξυλο πριονισμενο, αφρολεξ, ή τοπι υφασμα ταπετσαριας, θυμαμαι τα παιδικα μου χρόνια και παντα θυμαμαι οτι ενιωθα ανετα με εργαλεια στο χερι μου, ασχετα αν τα χρησιμοποιουσα για καταστροφη.,.

Εκανα κατι μεροκαματα μετα σε κανα δυο εργαστηρια, στις διακοπες τελη Γυμνασιου και αρχες Λυκειου.

Σπουδασα προγραμματιστης σε τεχνικη επαγγελματικη σχολη, μια και ημουν ενθουσιασμενος με τα γκομπγιούτερ απο εποχη Spectrum, αλλα για "στρωσιμο κωλου" στο Λυκειο, οποτε οι Πανελληνιες ηταν ενα ανεκδοτο.

Επιασα δουλιτσα περιστασιακα εν μεσω σχολης και μετα μονιμα, στο παλαιοτερο Computer shop της αγορας. Μαγικη εποχη που δεν ξαναγυρνα, η φραση "ρε συ αυτοι κανουν την καβλα τους και τους πληρωνουν και απο πανω" ισα που περιγραφει τη φαση. Αρκει να πω οτι οι τοτε συναδελφοι και ο μποσης ειμαστε ακομα κολλητοι και ας εχουν περασει πανω απο 20 χρονια, και περα απο τα τυπικα, καποιοι βλεπομαστε σε φαση "poker night" χωρις γυναικες, καθε εβδομαδα ανελλιπως στο σπιτι του τοτε μπόση.

Μετα περασα σε μεγαλη (εκεινη την εποχη) εταιρια πληροφορικης, στις πωλησεις, ιδιωτικο τομεα, επιχειρησιακο λογισμικο κυριως. Πολιτισμικο σοκ. :help: Εκει που πριν πουλουσαμε ενα PC φορτωμενο για 450Κ δραχμες, ξαφνικα οι προσφορες επαιζαν σε πολλες δεκαδες εκατομμυρια και ο κοσμος που μιλουσα δεν ειχε καμμια σχεση με πριν... Ακουμπησα σε φαση "χρειαζομαστε χερια" και προσφορες δημοσιου, εκει το πραγμα σε νουμερα ξεφευγε, η γραφειοκρατια ομως ηταν αποπνικτικη. Δυστυχως δεν ακουμπησα το κομματι τραπεζικου λογισμικου, δυστυχως τοσο για τα νουμερα, όσο και για το επιπεδο.
Πηγα σε αλλη εταιρια του χωρου αργοτερα, παλι 90% σε ιδιωτικο τομεα, παλι επιχειρησιακο λογισμικο, ποτε ποτε ακουμπωντας δημοσιο σε μικρα εργα.
Το 2010 το παρτι εκει τελειωσε (φαινοταν ήδη απο το 2008) οποτε αφου καθησα λιγους μηνες, πηγα σε μια μικροτερη εταιρια και εκατσα ενα χρονο και, σε πωλησεις υπηρεσιων. Ακομα μου χρωστανε κατι ψιλα που δεν θα παρω ποτε.

Αρχες του 2012 τελειωσε και αυτο, οπως και ο εν τω μεταξυ τελεσθεις γαμος, και βρεθηκα ξανα στο σπιτι των γονεων. Ο υπεργηρος (και λιωμενος στη δουλεια απο μικρος) πατερας μου πλεον ειχε ανοια, ενω επασχε και απο Παρκινσον ταυτοχρονα που εκανε ακομα πιο αποτομη την κατηφορα. Σχετικα συντομα ηταν πλεον κατακοιτος. Το χειροτερο για εμενα ηταν οτι ηξερε οτι ειμαι "γνωστη φατσα" αλλα οχι ποιός ακριβως... :s_sad , οποτε "δουλεια μου" εγινε η φροντιδα του. Δεν ξερω τι θα εκανε καποιος αλλος, εγω το θεωρησα καθηκον, κατα καποιο τροπο ανταποδοση για οτι εκανε αυτος για εμενα, χώρια που για να παιξει βοηθεια σε τετοιο επιπεδο ηθελε ΠΟΛΥ χρημα, που ακομα και δουλεια να ειχα δεν θα μπορουσα να το πληρωσω. Ως μοναχοπαιδι, ειχα θεωρητικα πολλα "καλα", αλλα τωρα ειχε ερθει η ωρα των "κακών"...

Νεα δουλεια λοιπον, με ωραριο 24/7, νοσοκομος... Σηκωμα και βοηθεια (μεχρι που πια δεν μπορουσε ουτε να σταθει) για φαγητο ή για τουαλετα, πλυσιμο, αλλαγμα 2-3 φορες την ημερα, (ευτυχως τον ταϊζε η μανα μου), περιποιηση ελκων κατακλισης επιπεδου 4 (δεν βαζω λεπομερειες, οι μεν γιατροι εδω τα ξερουν, οι δε υπολοιποι μπορει να χασουν το φαγητο τους, απλα να πω οτι σε φασεις χρησιμοποιησα νυστερι για να αφαιρεσω ιστο) μεχρι που πια φτασαμε στο οξύμωρο, "η γερή του κραση δεν τον αφηνει να πεθανει". Τελικα, σχεδον ενα χρονο πριν, αφου περασε και 17 μερες στο νοσοκομειο και εμεις μαζι του φυσικα, ησυχασε και αυτος και τον πηγαμε το χωριο για να ξεκουραστει παρεα με τον αδερφο του και τους γονεις του, και να βλεπει τις ελιες και τη γη που τοσο αγαπουσε.

Τωρα πρεπει να βρεθει μια δουλιτσα...
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#223298 5η δημοτικού:
- τί θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις;
- εμπορος αυτοκινητων
Αναθεμα αν ηξερα τι σημαινει, χιονοπολεμο αναμεσα στα χιονισμενα samurai επαιζα.

3η γυμνασιου:
- τί θελεις να γινεις οταν μεγαλωσεις;
- εμπορος αυτοκινητων
Τοτε κατι ηξερα. Διαβαζα και 4Τ και AMS και ηξερα ποιο καρο ειχε τα καλυτερα 0-100.

3ο ετος Ηλ. Μηχ σε ενα και καλα ανωνυμο ερωτηματολογιο, αναμεσα στις αλλες ερωτησεις:
- Πού βλεπετε τον εαυτο σας σε 10 χρονια;
- Θα ειμαι στην οικογενειακη επιχειρηση και θα εμπορευομαστε αυτοκινητα. Σκαει ολο το αμφιθεατρο στα γελια, γιατι ηξεραν ποιος το εγραψε :Ρ. Αρκετα συνειδητοποιημενα πλεον τοτε.

Στο τελος των σπουδων μεχρι το τελους του στρατου σκεφτομουν το διδακτορικο σε ηλεκτρικες μηχανες στην Αγγλια, αλλα εμεινα εδω. Γουσταρω και μ αρεσει εδω.
Μ' αρεσει που ερχονται παλιοι πελατες απο πριν 35 χρονια και λενε "πηρα αμαξι απ τον πατερα σου και βγηκε καλο, οποτε ηρθαμε να παρουμε και ενα για το γιο". Μ αρεσει που παιρνουμε κατι και το μαστορευουμε -φτιαχνουμε - καλλωπιζουμε για να γινει οσο το δυνατον καλυτερο και σε αυτο να βρει καποιος το επομενο αυτοκινητο του. Μ αρεσει οτι προσπαθουμε ωστε το καθε αυτοκινητο να μην εχει θεματα, αλλα ακομα και κατι να προκυψει θα ειμαστε εκει να το καλυψουμε.
Δυστυχως βεβαια λογω της κρισης, καλοσυντηρημενα αυτοκινητα βρισκονται δυσκολα, και επισης δυσκολα βρισκονται πελατες που ψαχνουν τετοια και οχι φθηνες σαβουρες. Επισης δυστυχως ο ανταγωνισμος ειναι αθεμιτος κατα μεγαλο ποσοστο.
Μελλοντικα "θελω"; Ιδανικα να δουλευουμε (και) με αντικες, να εχουμε χωρους συνεργειων και φανοβαφειων. Λογικα θα ειναι για αρκετο καιρο στην to-do list, αλλα δε βαριεσαι... "νεοι ειμαστε, θα δουλεψουμε"

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#223299 νομίζω ποτέ δεν ήξερα τι ήθελα να γίνω :hmmm:
τελικά κάπου το 2002 πέρασα από σπόντα Αγρ. Τοπογράφων Μηχ. :s_cool
Δουλεύω σε μια κατασκευαστική εταιρία εδώ και 6 χρόνια με ένα μικρό διάλειμμα λόγο Τσίπρα ( :shifty: ) και στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τις δικές μου δουλειές :lol: .
Άβαταρ μέλους
By markvag
trident1971 έγραψε:Δεν ξερω τι θα εκανε καποιος αλλος, εγω το θεωρησα καθηκον, κατα καποιο τροπο ανταποδοση για οτι εκανε αυτος για εμενα,...

Νομίζω πως αν δεν το έκανες δεν θα μπορούσες να κοιμηθείς μετά τα βράδια...

Δεν είναι όμως αυτονόητο για όλους... :sorry:

Θα βρεθεί και η δουλειά! :metalo: :s_yes
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#223332 trident μπράβο σου που φροντισες τον πατέρα σου.Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να φροντίζει έναν άνθρωπο 24/7 και ακόμη περισσότερο όταν χάνεται η νοητική επαφή.Εύχομαι να βρεις γρήγορα μια δουλειά που θα σε γεμίσει

.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#223345 Trident αυτό που έκανες λίγοι θα το έκαναν... Είναι το πιο δύσκολο πράγμα... Μπράβο σου... Κ να ξέρεις ότι άξιζε κάθε στιγμή μαζί του...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By pik.
#223352 trident υποκλινομαι.

σεβας.Εισαι σπανιος.

belgarion γι αυτο και εγω δεν ξερω αν θα παρατησω την χειρουργικη που κανω και θα παραμεινω στην medicina interna και θα συνεχισω στην Κερκυρα.
Βαρεθηκα και εγω στο εξωτερικο και ακριβως σαν εσενα μου αρεσει η απλη σχεση με τον κοσμο και η επαφη στο τοπο μου.
Δεν εχω μεγαλες απαιτησεις οσον αφορα τις αναγκες μου και με ενδιαφερει να περασω χρονο με τους δικους μου και ,προσωπικα,να κανω οικογενεια (αν ποτε,λεμε τωρα.)

σε νιωθω

rocsta μου αρεσει η συνεχεια σε επιχειρησεις.
Τι αμαξια πουλας;
και σε πμ αν θες.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#223361 Guys, ευχαριστω. Ολα μεσα στη ζωη ειναι, και τα οριά μας ειναι πολυ μεγαλυτερα απο οσα νομιζουμε.

Το ευχαριστο ειναι οτι το τοπικο ξεκινησε απο το ξερο "Τι δουλεια κανετε", "Γιατρος" και εξελιχθηκε σε φαση πιο "εξομολογητικη".

Σε καθε περιπτωση σορρυ αν σας εριξα, δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#223363 Mπραβο Θοδωρη,θελει πολλα κουραγια τετοια κατασταση. Τα σεβη μου.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#223367 Απο μικρος ειχα παθος με την αρχιτεκτονική… στο σχολειο 1ος-2ος… αλλα ενα στραβωμα πριν το απολυτήριο του λυκείου και τα μουτζωσα ολα… δεν με στήριξαν οι γονεις μου…
πηγαινω λοιπον σε μια εξαγωγική ενδυμάτων για να μαθω το αντικειμενο και σε 5-6 μηνες κλεινομαι στο ακατοικητο παλιο πατρικο με 2 ραπτομηχανες και πειραματιζομαι για να ξεκινησω την επαγγελματικη μου πορεια…
με την συνδρομη της μανας μου καταληγω στην παραγωγη βρεφικων ειδων ένδυσης και σε 2 χρονια μολις στα 20 μου ειμαι οικονομικα ανεξαρτητος…
Γυριζει απ το εξωτερικο ο μεγαλος αδελφος μου, μπαινει κι αυτος στη δουλεια και στην 5ετια '80-'85 απογειωνομαι… δουλεια απ το πρωι ως το βραδυ αλλα εφτασα τα 1500τμ χώρους, 50 ατομα μονιμο προσωπικο, γραφεια σε Αθηνα, Πατρα, Ηρακλειο… μαγαζι προβολης στο Κολωνακι και εξαγωγές απ τη Σουηδια μεχρι την Ιορδανια…
Εραβα ηδη πανω απο 5 συλλογες ανα εποχη… παιδικο, προεφηβικο ρουχο απο μπλουζακια μεχρι παλτο…
Οι πελάτες μου εκαναν τουμπες… λες και ειχα το φαρμακο για τον καρκίνο…
Ελαβα μερος στην παγκοσμια εκθεση της ΝΥ (μου ειχε κοστισει ενα διαμερισμα.. ) και πηρα με τη μια παραγγελιες σε επωνυμα μαγαζια… υπολόγιζα οτι στα 30 μου θα κατακτησω τον κοσμο και θα σταματησω να δουλευω…
Την οικονομικη διαχειρηση την ειχε ο αδελφος και απ το '87 αρχισαν μαύρα συννεφα στον ορίζοντα… μετα απο απογοητευσεις, καβγαδες και στρες θανατου παιρνω την αποφαση και βαζω ενα βραδυ του '89 λουκετο…
Κραταω το 50% του ακινήτου και κατι αυτόματες κεντητικες μηχανες που ειχα και ξεκινάω μερα νυχτα δουλεια φασόν σε πρώην συνάδελφους εξαγωγείς… τους ζήτησα βοηθεια "δεν θελω δανεικα, θελω δουλεια… " και βοήθησαν…
Η δουλεια κατεργο… ουτε σπιτι μου δεν γυρνουσα καθημερινα… μπορεσα ομως και ξοφλησα τις τράπεζες..
Στα 2 χρονια τάφτησα… ξεκιναω το '91 με 2 μαγαζια μπαινοντας στον χωρο του γυναικείου ενδυματος με τα λεφτα που πηρα πουλωντας τις κεντητικες… (εαν δεν τις εδινα τοτε, ακομη θα τις ειχα… σαν 3λιτρο SUV) …
Ο κώλος μου μέτρωγε και παραλληλα ξεκιναω δικη μου παραγωγη… ολα πηγαινουν σφαιρα και ξαναβρισκω την γαλήνη και την οικονομικη ευρωστια…
Μπλεχτηκα με εστίαση… παλι για 2 χρόνια… δεν μου αρεσε και συνέχισα την αναπτυξη των μαγαζιών φτανοντας μεχρι το 2010 τα 5…
Για μια δεκαετία περιπου απο ασχετη αφορμη ασχοληθηκα με τον εθελοντισμό…
Μπηκα στην Ελληνικη Ομαδα Διασωσης οταν δεν την ήξερε ουτε η μανα του ιδρυτή της το '97… και χωρις να το καταλαβω με χρήζουν ταμια και εκπρόσωπο με βιβλιαριο μερικων χιλιαδων δραχμων…
Απο το '99 μεχρι το 2004 διαχειριστηκα περι τα 4 εκ. ευρω σε ευρωπαικη και ελληνικη ανθρωπιστική και αναπτυξιακη βοηθεια σε πρώην Γιουγκοσλαβια, αργοτερα Αφγανισταν, Ιρακ, FYROM, Ινδονησια κα.
Αυτος ηταν και ενας λογος που παραμέλησα την δουλεια μου… τακτικα ταξιδια σε Αθηνα και εξωτερικο… νεες προκλήσεις, στόχοι, γνωριμίες… ηταν καψουρα…
Η δουλεια μου, στην οποια συμμετείχε πλεον ο μικρότερος αδελφος, πηγαινε σχετικα καλα.. Παίρνουμε την αποφαση και με καποιες οικονομιες κανουμε ανακαινηση σε ολα τα μαγαζια ελπιζοντας με την αναβαθμιση τους να βελτιώσουμε τη θεση μας στην αγορα η οποια απ το 2008 πηρε την κατω βολτα…
Καθε προσπαθεια διατηρησης της επιχειρησης μεχρι το 2010 ρουφηξε οτι οικονομια υπηρχε μεχρι τοτε…
Μια ωραια ανοιξιατικη πρωία ο μικρος εγκαταλείπει το πλοιο και μενω μονος προσπαθωντας ματαια να κρατηθω… τον Σεπτέμβριο του '10 βάζω λουκετο σε ολα τα μαγαζια κρατωντας μονο το ενα (στην Ναυαρινου) κλειστο μεχρι να σκεφτω τι θα κανω…
Παιρνω την αποφαση και μεχρι τα χριστούγεννα του '10 το μετατρεπω σε ψιλικατζιδικο (ακριβο ενοικιο, πολλες αδειες, τα τσιγαρα χωρις κερδος….) και ξεκινάω νεο κυκλο κατεργου… 20ωρα 365 μέρες το χρονο…
Ξεχναω το σπιτι μου… με βοηθάνε η κορη και η σύζυγος και μεχρι το τελος του '11 ξανασηκωνω κεφαλι…
Το μαγαζι πεταει, ειναι στο κεντρο του φοιτητοκοσμου και πουλαει αλκοολ με ρυθμους βενζιναδικου…
Το '12 μου λειπει η οικογένεια και το σπιτι και περισσοτερο ο γιος που ηδη πηγαινει σχολειο… ενω συχνα πεσιματα κλεψιες, τσαμπουκαδες, μεθυσμενοι, ξυλο… απ ολα… λογω περιοχης… με ξενερωνουν..
Μου ερχεται μια καλυτερη ιδεα και στο πικ του, τελος του '12 πουλαω την επιχειρηση στην τρελή τιμη που ζητησα εν μεσω κρισης…

Περιμενοντας οι συνθηκες να ωριμάσουν περναω το '13 και '14 τα ωραιότερα χρονια της οικογενειακής μου θητειας… αφιερωνω ολο το 24ωρο μου στον γιο…

Τα σχεδια ναυαγισαν και απο σπονδα βρισκομαι με συσκευαστηριο ξηρών καρπών, μπαχαρικών σε μια προσπαθεια κοινη με ενα φιλο, η οποια ευτυχως τέλειωσε συντομα… σε λιγους μηνες…
Κανω νεο συσκευαστηριο με την κορη ελπιζοντας σε νεο ξεκίνημα… οι επιλογες οχι οι καλυτερες, λογω αγνοιας… η κρισαρα του '15… τα λεφτα τελειωσανε… .ΤΕΛΟΣ
Βρισκω αγοραστη για το συσκευαστηριο… πηρα πισω αρκετα απο αυτα που είχα χωσει και το καλυτερο… παραμενω στον χωρο σαν να μη αλλαξε τιποτα, με ενα πολυ καλο για τα σημερινα δεδομενα μισθο, χωρις κανενα πανω απ το κεφαλι μου…. Νοιώθω σαν ΔΥ…

Περασαν 6 μηνες και δεν αντεχω αλλο αυτη τη βαρετη καθημερινότητα…
ΣΗΜΕΡΑ κυριακη εκανα το πρωτο βημα… το σκεφτομουν τις τελευταιες βδομαδες…
εκανα την πρωτη δοκιμη για δειγματα σε γυναικεία μαγιώ… για αυριο πηρα αδεια και θα εχω επαφες με υφασματαδες και αντιπρόσωπο…

Αλλο ενα ξεκινημα και οπου βγαλει…

Εχω πολλα στην πλατη μου… και χρονια και ιστορίες…. αναλογο και το σεντόνι…. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#223371 @Trident
Σημασια δεν εχει αν κανεις μεγαλους σταυρους ή μνημοσυνα ή ωραιους ταφους γι αυτον που εχασες , σημασια εχει τι εκανες οταν αυτος ηταν στη ζωη.. :s_howdy

@vice
Χαρα στο κουραγιο σου , τοσες προσπαθειες..Δεν ξερω με τα μαγιω τι θα καταφερεις , υπαρχουν (στην Αθηνα τουλαχιστον) τοσες αλυσιδες που πουλανε μαγιω (yamamay, h&m, κ.λ.π)που δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να τους κοντραρεις σε τιμες κ.λ.π..
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#223372 @trident
Είσαι μεγάλος σκύλος :s_howdy

@vice
Παρομοίως, και καλή αρχή :)

pik. έγραψε:rocsta μου αρεσει η συνεχεια σε επιχειρησεις.
Τι αμαξια πουλας;
και σε πμ αν θες.

Τα πάντα σε επιβατικά, όχι φορτηγά/αγροτικά. Eδώ και 5 χρόνια όχι ιδιαίτερα ακριβά.
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 22 Φεβ 2016, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά