Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#153658 Α ρε πουστη!
Σαν μαλακας πηρα του Νεσμπου, διαβασα τον χιονανθρωπο,Μετα τα πηρα ΟΛΑ της σειρας, αρχισα τις κατσαριδες....(!) και το παρατησα λογω μπεμπας,pcιου,κλπ.

Απαραδεκτος!!! :thumbsdown:

Εντι δεν διαβασα ολο το ποστ σου μηπως εχει κανα spoiler
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#153664 Τα ποστ του Έντη δεν έχουν ποτέ σπόιλερζ.

Ακολούθησε τη σειρά και δεν θα χάσεις...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#153697 Συμφωνώ με τον EDDIE για όλα και για την Αστυνομία ειδικότερα.
Ο γιος είναι τελείως ξέμπαρκο, με την ευκαιρία διάβασε και το "κυνηγός κεφαλών" που δεν έχει Harry Hole, και αξίζει!
Αυτό με το χιόνι είναι το πρώτο νέας τριλογίας που αναμένεται
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#153723 Το headhunters το έχω δει στο σινεματόγραφο.
Έχω πάρει το βιβλίο (το μόνο στα Ελληνικά) αλλά δεν ξέρω τελικά αν έχει νόημα να το αρχίσω έχοντας δει την ταινία 53 φορές.

Το κακό με το Νέσμπο είναι ότι έχοντας φάει στη μάπα μια χοντρή μαστούρα 600 σελίδες που στο μεταξύ σε έχει πάει και ΖΟΥΜΙ (ειδικά από Χιονάνθρωπο και μετά έγινε πολύ χεσμεντέν η φάση), άντε μετά να διαβάσεις Μαρή, έγκλημα στην οδό Καπνικαρέας κλπ.
Δε σε πιάνει...
Άβαταρ μέλους
By nass
elvet έγραψε:με την ευκαιρία διάβασε και το "κυνηγός κεφαλών" που δεν έχει Harry Hole

Εχει! :) (τουλάχιστον στην ταινία η οποία BTW ήταν :metalo: )
Άβαταρ μέλους
By elvet
nass έγραψε:
elvet έγραψε:με την ευκαιρία διάβασε και το "κυνηγός κεφαλών" που δεν έχει Harry Hole

Στο βιβλίο δεν έχει! την ταινία δεν την έχω δει, αλλά το βιβλίο διαβάζεται απνευστί, ενώ βγαίνει και σε Pocket edition 5 ευρώ, ότι πρέπει για παραλία.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#153808 Μιά και δεν είχε μετακινήσεις φέτος και το καλοκαίρι το πέρασα διαβάζοντας, μου άρεσε και αυτόΕικόνα
Λίγο πολύ γνωστά τα γεγονότα, αλλά δοσμένα με γλαφυρό τρόπο, πολλή βιβλιογραφία και γενικά διαβάζεται ευχάριστα, ενώ θέτει ερωτήματα και σε βοηθά να κοιτάξεις διαφορετικά κάποια καυτά θέματα που διχάζουν ακόμα και σήμερα (γερμανοτσολιάδες :innocent: , κλπ)
http://www.alexandria-publ.gr/book.php?id=37
Άβαταρ μέλους
By nass
elvet έγραψε:
nass έγραψε:

Στο βιβλίο δεν έχει! την ταινία δεν την έχω δει, αλλά το βιβλίο διαβάζεται απνευστί, ενώ βγαίνει και σε Pocket edition 5 ευρώ, ότι πρέπει για παραλία.

Αν θυμάμαι καλά στην ταινία έχει ένα cameo πέρασμα ο Χάρι Χόλε σε φάση πάνε στα κεντρικά της αστυνομίας, εμφανίζεται ένας ξανθός γορίλας, συστήνονται "α εσένα σε ξέρω" λέει στο Χάρι, κάτι τέτοιο :)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#171415 Το, με διαφορά, καλύτερο βιβλίο που διάβασα τελευταία και σίγουρα το πιο σημαντικό βιβλίο ενός σπουδαίου συγγραφέα:

Εικόνα

Κυκλοφορεί και σε καλή ελληνική μετάφραση, αλλά σαφέστατα προτιμώ το πρωτότυπο.
Διαβάζεται σε ένα ΣΚ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#223090 Για πές λίγο ασιμοφ για τον τυπά :hmmm:

Σε άλλες λέξεις :s_biggrin έβγαλα απ την αχρηστία το kindle το οποίο με έχει βολέψει αφάνταστα στο καράβι, μιας και χωράει στην τσέπη της φόρμας και το κουβαλάω παντού. Όταν παίζει ξύσιμο το ξετρυπώνω :superman:

Ξαναδιαβιάζω για 3η φορά την αυτοβιογραφία του Bunuel

http://www.koinotopia.gr/index.php?opti ... 0&Itemid=9

το βιβλίο είναι ένα αριστούργημα, ένας οργασμός εικόνων :inlove: Σίγουρα το έχω ξαναναφέρει αλλά πραγματικά πρέπει να διαβαστεί, φεύγει δε νερό :)
Η ζωή του τυπά είναι απίστευτη, βρέθηκε ανάμεσα σε όλους τους σημαντικούς καλλιτέχνες του 20 αιώνα
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#223173 Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο του Ηλία Βροχίδη; Μιλάμε για τον άνθρωπο που είχαν συνέντευξη οι 4Τ και κάνει το γύρο της Αφρικής με μοτοσικλέτα.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
Dimsabas έγραψε:Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο του Ηλία Βροχίδη; Μιλάμε για τον άνθρωπο που είχαν συνέντευξη οι 4Τ και κάνει το γύρο της Αφρικής με μοτοσικλέτα.

Έχει πολλές πληροφορίες για το ταξίδι του και στην ιστοσελίδα του, madnomad.gr . Αν θυμάμαι καλά είχε πάει αρχικά μόνος του και αργότερα ήρθε Ελλάδα και ξεκίνησε ξανά με την κοπέλα του την Χριστίνα (με δεύτερη μότο αυτή). Επιπλέον, γύρισε ήδη την Αφρική με την vespa του και τώρα βρίσκεται Αμερική ο Στέργιος Γκόγκος από τη Θεσσαλονίκη (στοχος του ο γύρος του κοσμου όπου ξεκίνησε απο τον Οκτώβρη του 2013). Περισσότερα στο http://worldvespa.wordpress.com

Sorry για το off topic!

< Note >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
rx8_drifter έγραψε:
Ξαναδιαβιάζω για 3η φορά την αυτοβιογραφία του Bunuel

http://www.koinotopia.gr/index.php?opti ... 0&Itemid=9

το βιβλίο είναι ένα αριστούργημα, ένας οργασμός εικόνων :inlove: Σίγουρα το έχω ξαναναφέρει αλλά πραγματικά πρέπει να διαβαστεί, φεύγει δε νερό :)
Η ζωή του τυπά είναι απίστευτη, βρέθηκε ανάμεσα σε όλους τους σημαντικούς καλλιτέχνες του 20 αιώνα

Σωραιος!!
Θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία.
Ελπίζω να το βρω και στα ισπανικα για την σύζυγο.

< >