Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kacey έγραψε:ναι ε?

σου τη πεφτουν τυποι που εχουν κανει συνηθειο (κατ'επαγγελμα) να τη πεφτουν σε οδηγους, να τους ξυλοφορτωνουν με ροπαλα, ενω ειναι περισσοτεροι, σε ερημικη περιοχη, και με αυτο το τροπο εχουν κατακλεψει το κοσμο.

και τι θα συμβει? Θα σε βρει η αστυνομια? Απειληθηκε η ζωη σου. Θα πανε οι αλλοι στην αστυνομια?

Αν εχουν και αυτοι κουμπουρια; Τι γινεται τοτε;

Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα εγκλημα (γιατι εγκλημα ειναι η οπλοφορια-οπλοχρησια στην χωρα μας) αναιρει ενα αλλο εγκλημα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Νίκος Παππάς έγραψε:Αν εχουν και αυτοι κουμπουρια; Τι γινεται τοτε;

Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα εγκλημα (γιατι εγκλημα ειναι η οπλοφορια-οπλοχρησια στην χωρα μας) αναιρει ενα αλλο εγκλημα.

:dizzy: . Απλη ερωτηση: εχω το δικαιωμα να μη γουσταρω να με δειρουν+κλεψουν?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#220274 Θα σε βρει η Αστυνομία. Αλλά αφού τρωγεσαι με τα ρούχα σου και όλη η κοσμοθεωρία σου αφορά την νομιμοποιηση αυτών των πράξεων , το αντρικό, το παντελονατο θα ειναι να καθησεις να τους περιμένεις τους giannikαιους.
Κύριοι, το και το θα τους πεις. Η ζωή ΜΟΥ, τα λεφτά ΜΟΥ, προστασία, θέλανε να με σκοτωσουνε κτλ. - - - - - - - - - - >

Φιλικό χτύπημα στην πλάτη και αντε στην ευχή της Παναιας. Τρου στορι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kacey έγραψε:

Φυσικα, σου ειπε κανεις οτι υπαρχει καποιος που να του αρεσει να τον κλεψουν-δειρουν;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kacey έγραψε: :dizzy: . Απλη ερωτηση: εχω το δικαιωμα να μη γουσταρω να με δειρουν+κλεψουν?

Να το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο;
Ποια είναι η πρότασή σου; Ελεύθερη οπλοφορία όλων των πολιτών;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Pitt έγραψε:
Να το κάνουμε λίγο πιο συγκεκριμένο;
Ποια είναι η πρότασή σου; Ελεύθερη οπλοφορία όλων των πολιτών;

:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#220286 Όχι οπλοφορια. Ελεύθερη οπλοχρησια όλων των πολιτών όταν νιώθουν ότι απειλείται η ζωή τους. Εγώ ένιωσα απειλημενος από εσένα Pitt με αυτά που έγραψες στις παραβάσεις νωρίτερα. Σουρωτηρι θα σε κάνω Pitt.
Και θα γδαρω και τον Σπαικ γιατί μεταδίδει τσιμπουρια και θα κολλήσουν τα παιδιά ΜΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#220288 Στο πλακατζη απο πανω ευχομαι να του τυχει, μπας και ισιωσει το μυαλουδακι του. Οταν θα βρεθει σε θεση να απειλειται αυτος ή/και η οικογενεια του, θα "νιωσει" επιτελους.
Νίκος Παππάς έγραψε:
kacey έγραψε:

Φυσικα, σου ειπε κανεις οτι υπαρχει καποιος που να του αρεσει να τον κλεψουν-δειρουν;

Μπραβο. Στη συγκεκριμενη περιπτωση λοιπον, πως θα το πετυχαινα αυτο? Θα τους το ζηταγα ευγενικα? Θα περιμενα να δω μεχρι που θα φτασουν (= αστο, τη πουτσησες τοτε)?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kacey έγραψε:Θα τους το ζηταγα ευγενικα? Θα περιμενα να δω μεχρι που θα φτασουν (= αστο, τη πουτσησες τοτε)?

Εννοείς ότι θα προχωρούσες εσύ στο πρώτο κτύπημα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#220295 Μάλλον πλακατζης είσαι εσύ kacey που εδώ και κάτι αιώνες περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά με τα όνειρα θερινής νυκτός που φαντάζεσαι στο μυαλό σου. Στην ερώτηση μου δεν απάντησες, τι θα έκανες με τους αστυνομους; Σε δικαστήριο; Ποια θα ήταν η υπερασπιστικη σου γραμμή που θα σε απαλλασε πέραν πάσης αμφιβολιας;; Για εξηγησε μας..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#220296 Ρε συ Kacey το ολο θεμα ειναι και ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
Δλδ νιωθεις ετοιμος να πατησεις την σκανδαλη να σκοτωσεις??
Οσο και να σε απειλουν.Οι <αλλοι> βγαινουν και ειναι ετοιμοι για ολα. Απο ξυλο μεχρι μπαμ και κατω.
Δεν ξερω μπορει και να το χεις και να ριξεις και χαριστικη βολη μετα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#220300 Έχει δει εργα. Ο τσαρλς ο μπρονσονας δεν είχε καθαρίσει τόσο κοσμοτα; Έπαθε τιποτα;;

ΕΦΤΑ Death Wish γύρισε.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Geo f1 έγραψε:Ρε συ Kacey το ολο θεμα ειναι και ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.
Δλδ νιωθεις ετοιμος να πατησεις την σκανδαλη να σκοτωσεις??
Οσο και να σε απειλουν.Οι <αλλοι> βγαινουν και ειναι ετοιμοι για ολα. Απο ξυλο μεχρι μπαμ και κατω.
Δεν ξερω μπορει και να το χεις και να ριξεις και χαριστικη βολη μετα.

Τωρα συγνωμη, ειλικρινα με ρωτας αν θα ειχα το παραμικρο προβλημα να κανω οτιδηποτε χρειαζεται ωστε να εξασφαλισω την ασφαλεια μου (που σημαινει οτι πρεπει να εξουδετερωσεις οποια και καθε απειλη, πριν ειναι αργα)? Τεσπα:
Pitt έγραψε:
kacey έγραψε:Θα τους το ζηταγα ευγενικα? Θα περιμενα να δω μεχρι που θα φτασουν (= αστο, τη πουτσησες τοτε)?

Εννοείς ότι θα προχωρούσες εσύ στο πρώτο κτύπημα; :hmmm:

στη συγκεκριμενη περιπτωση και ενω ξερω οτι εχουν συμβει τα συγκεκριμενα περιστατικα (και εδω μεσα τα εχουμε αναφερει)? Θα εριχνα μια στον αερα ΑΜΕΣΩΣ, και μετα θα φροντιζα να μη κουνηθουν καθολου προς το μερος μου. Απο κει και περα, επιλεγουν.
Άβαταρ μέλους
By kacey
g8777 έγραψε:Όχι οπλοφορια. Ελεύθερη οπλοχρησια όλων των πολιτών όταν νιώθουν ότι απειλείται η ζωή τους. Εγώ ένιωσα απειλημενος από εσένα Pitt με αυτά που έγραψες στις παραβάσεις νωρίτερα. Σουρωτηρι θα σε κάνω Pitt.
Και θα γδαρω και τον Σπαικ γιατί μεταδίδει τσιμπουρια και θα κολλήσουν τα παιδιά ΜΟΥ.

flame bait #1

g8777 έγραψε:Έχει δει εργα. Ο τσαρλς ο μπρονσονας δεν είχε καθαρίσει τόσο κοσμοτα; Έπαθε τιποτα;;

ΕΦΤΑ Death Wish γύρισε.

flame bait #2

g8777 έγραψε:Μάλλον πλακατζης είσαι εσύ kacey που εδώ και κάτι αιώνες περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά με τα όνειρα θερινής νυκτός που φαντάζεσαι στο μυαλό σου. Στην ερώτηση μου δεν απάντησες, τι θα έκανες με τους αστυνομους; Σε δικαστήριο; Ποια θα ήταν η υπερασπιστικη σου γραμμή που θα σε απαλλασε πέραν πάσης αμφιβολιας;; Για εξηγησε μας..

ακριβως απο πανω στην εχω γραψει. Απειλειται η ζωη μου απο τυπους που επι μηνες σαπιζαν στο ξυλο και ληστευαν οδηγους με αυτη τη μεθοδο, ηταν περισοτεροι απο μενα και με ειχαν εγκλωβισει, μπλα μπλα μπλα. Αμα θες να σου πω τι θα απαντουσα σε δικαστη που θα μου ελεγε "αυτοι ειχαν μονο ροπαλα, εσυ οπλο": οτι ειναι ηλιθιος. Με τροπο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#220311 Aν βγάλεις κουμπούρι σε γύφτους κοντά σε γυφτομαχαλά, το τελευταίο πράμα που θα σε νοιάξει είναι το δικαστήριο :lol: