Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#21869 Συνέντευξή μεγάλου Ρον στον Martin Brudle στο Skysports (από ότι έπιασα, σε πολύ ελεύθερη μετάφραση)

Για τον πουθενά: Είναι φίλος μου και σημαντικό κομμάτι της McLaren που βοήθησε πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έμεινε επικεφαλής τα πράγματα δεν πήγαν καλά και επέστρεψα γιατί χρειαζόταν περισσότερο μαστίγιο και φάπες που είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου.
Μετάφραση: όλα καλά αλλά πολύ μπάμιας για αρχηγός. Συμφωνάω με μεγάλο.

Για τον κινητήρα της Honda: Είναι ένα κόσμημα, η απόδοσή του φανταστική πολύ καλύτερος από ότι περιμέναμε σε αυτή τη φάση, οι Ιάπωνες έχουν σηκώσει τα μανίκια καιδεντακατεβαζουνμετιποτα, θα είναι κορυφαίος από το 2015 ήδη.
Μετάφραση: Φορέστε τα τσίγκινα σωβρακάκια.

Για McLaren: Πάντα μετανιώνεις για διάφορες επιλογές. Παίρνει χρόνο για να ξαναφτάσεις στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα ξαναφτάσουμε.
Εκφοβίζει και υπόσχεται ο μεγάλος.

Για οδηγούς: Δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν, έχω μιλήσει με όλους τους κορυφαίους, έχουμε επιλογές :shifty: και αναφέρει δις με αυτή τη σειρά:
Λούης-Αλόνσο-Button-Magnussen
Έχω πληγωθεί από συμπεριφορές οδηγών (μετά από ερώτηση).
ΜΒ: Αλόνσο θέτε;
-Οποιονδήποτε κορυφαίο θέμε και ο Αρτέμης είναι ένας από αυτούς
Μετάφραση: Η Honda τον θέλει τον παλιό%#@^#@$^@#%@%#%#^

ΜΒ: Διάλεξε τον κορυφαίο οδηγό που έχεις συναργαστεί. Έναν.

-Δύσκολο, αλλά αν πρέπει έναν τότε ...

Mika Hakkinen. Γιατί μετά το ατύχημα του μπαίνει κατευθείαν στο μονοθέσιο στο Πολ Ρικάρντ και ρίχνει 2 δέκατα στον Schumacher που έκανε δοκιμές επί τρεις μέρες.
Κατέκτησε αυτό που προσπαθούν όλοι οι οδηγοί: Υπερνίκησε τον φόβο.

Μετάφραση: Ξέρουμε και από διπλωματία, απαντάει πλαγίως ο μεγάλος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
ripper έγραψε:Για τον κινητήρα της Honda: Είναι ένα κόσμημα, η απόδοσή του φανταστική πολύ καλύτερος από ότι περιμέναμε σε αυτή τη φάση, οι Ιάπωνες έχουν σηκώσει τα μανίκια καιδεντακατεβαζουνμετιποτα, θα είναι κορυφαίος από το 2015 ήδη.
Δηλαδή τι περίμενες να πει; Ο κινητήρας κάνει μόνο για το Jazz;
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#21878 Mωρε δεν πα να το είδε να απογειώνει F117; Η ερώτηση είναι, τι περίμενες να δηλώσει; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Corto Maltese έγραψε:Mωρε δεν πα να το είδε να απογειώνει F117; Η ερώτηση είναι, τι περίμενες να δηλώσει; :shifty:

Τα αντίθετα από αυτά που γράφουν οι Ιταλοί για να μεταπείσουν τον Alonso :shifty:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#21880 Λογικά να πει καλά λόγια, απλά αναφέρω τι είπε.
Πάντως φαινόταν όντως ευχαριστημένος, όπως φαινόταν μια ξινίλα όταν μιλούσε για τον Alonso.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#21909 Kαλη προσπαθεια ripper αλλα μονο ενας ινσάιντερ σαν εμενα μπορει να αποκωδικοποιησει τον Νταρθ.
Παμε:

Για τον πουθενά: Είναι φίλος μου και σημαντικό κομμάτι της McLaren που βοήθησε πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Όταν έμεινε επικεφαλής τα πράγματα δεν πήγαν καλά και επέστρεψα γιατί χρειαζόταν περισσότερο μαστίγιο και φάπες που είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου.

Μετάφραση: You have to have men who are moral... and at the same time who are able to utilize their primordial instincts to kill without feeling... without passion... without judgment... without judgment. Because it's judgment that defeats us..

Για τον κινητήρα της Honda: Είναι ένα κόσμημα, η απόδοσή του φανταστική πολύ καλύτερος από ότι περιμέναμε σε αυτή τη φάση, οι Ιάπωνες έχουν σηκώσει τα μανίκια καιδεντακατεβαζουνμετιποτα, θα είναι κορυφαίος από το 2015 ήδη.

Μετάφραση: Εχε χαρη που στο Woking βαζουμε ρεφενε μπας και φαμε κανα fish and chips αλλιως θα σου λεγα εγω να καθομαι να τους γλυφω.Πριν 25 χρονια θα τους ελεγα "Βγαλτε το σκασμο και φτιαξτε αχαστο κινητηρα γιατι δεν το χω και σε τιποτα να σας παρατησω.Mακκα ειμαι, οχι Παναιγιαλειος.

Για McLaren: Πάντα μετανιώνεις για διάφορες επιλογές. Παίρνει χρόνο για να ξαναφτάσεις στην κορυφή, αλλά σίγουρα θα ξαναφτάσουμε.

Εεεεεε , εσεις οι απο πανω, δωστε και καμια σημασια στους απο κατω μπας και βαλουμε κανα αυτοκολλητο παραπανω στο σασι.

Για οδηγούς: Δεν έχουμε υπογράψει με κανέναν, έχω μιλήσει με όλους τους κορυφαίους, έχουμε επιλογές :shifty: και αναφέρει δις με αυτή τη σειρά:
Λούης-Αλόνσο-Button-Magnussen
Έχω πληγωθεί από συμπεριφορές οδηγών (μετά από ερώτηση).
ΜΒ: Αλόνσο θέτε;
-Οποιονδήποτε κορυφαίο θέμε και ο Αρτέμης είναι ένας από αυτούς
Μετάφραση: One, two, Ronnie's coming for you. Three, four, better lock your door. Five, six, grab your crucifix. Seven, eight, gonna stay up late. Nine, ten, never sleep again...

ΜΒ: Διάλεξε τον κορυφαίο οδηγό που έχεις συναργαστεί. Έναν.

-Δύσκολο, αλλά αν πρέπει έναν τότε ...

Mika Hakkinen. Γιατί μετά το ατύχημα του μπαίνει κατευθείαν στο μονοθέσιο στο Πολ Ρικάρντ και ρίχνει 2 δέκατα στον Schumacher που έκανε δοκιμές επί τρεις μέρες.
Κατέκτησε αυτό που προσπαθούν όλοι οι οδηγοί: Υπερνίκησε τον φόβο.

Μετάφραση: Eιναι να απορει κανεις πως απο κει που πετυχαμε φλος ρουαγιαλ με τον Μικα εχουμε καταληξει να μην σταυρωνουμε ουτε ζευγος με τους Κοβαλαϊνεν και Μαγκνουσεν.Ξεχναω κανεναν;
Άβαταρ μέλους
By g8777
#21923 Mike παιδι μου τι με περασες;
Ripper?.
Eγω ειμαι πολιτισμενος ανθρωπας, με σουιτα κλεισμενη καθε χρονο, τα ουισκακια στους VIP , τα meet and greet μου..Αστον τον ριππερ να κρεμεται απ τα καγκελα.. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
g8777 έγραψε:Eγω ειμαι πολιτισμενος ανθρωπας, με σουιτα κλεισμενη καθε χρονο, τα ουισκακια στους VIP , τα meet and greet μου..Αστον τον ριππερ να κρεμεται απ τα καγκελα.. :shifty:

Εικόνα

:iconcool: :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
ripper έγραψε:Για τον κινητήρα της Honda: Είναι ένα κόσμημα, η απόδοσή του φανταστική πολύ καλύτερος από ότι περιμέναμε σε αυτή τη φάση, οι Ιάπωνες έχουν σηκώσει τα μανίκια καιδεντακατεβαζουνμετιποτα, θα είναι κορυφαίος από το 2015 ήδη.

Εγώ πάντως προειδοποιώ. Στην περίπτωση που ο κινητήρας σας φανεί να ανταγωνίζεται το διαμάντι μας...... :rant: :rant:
Θα γίνω χειρότερος από ttc! :s_mad
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#21949 Τα χουμε πει για ripper

Μην αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.

Κατά τ' άλλα...

Εικόνα
Εικόνα

:hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Corto Maltese έγραψε:Και αν ο Φέτελ δεν αφήνει πάρα πολλά δέκατα πίσω τον Κίμι θα γελάσουνε και οι πέτρες (δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ποτέ δεν ξες)

Εμένα γιατί μου φαίνεται σχεδόν αναμενόμενο (ισοδυναμία ή πιθανή επικράτηση Κίμι). Αλλά αυτό δε θα σημαίνει ότι ο SV είναι χειρότερος του ..FA.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#21997 Kimi ταχύτερος=και οι δύο καμένοι
Seb ταχυτερος= Kimi καμένος
Αν κάνεις από τους δύο δεν πλησιάσει κάπως τους πόντους του ισπανού..........τότε για τα πανηγύρια και οι δυο :innocent: