)
)
)
trident1971 έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Αντίστοιχα κανείς φυσιολογικός υπάλληλος δε θα έπρεπε να θεωρεί ότι επειδή το χ,ψ όχημα δεν είναι δικό του, μπορεί να το οδηγά όπως νομίζει.
Τωρα περιεγραψες το 90% και παραπανω των υπαλληλων στη χωρα.Το αμιμητο "γιατι, δικο μου ειναι?" συνοδευομενο με απορημενο υφος οταν τους κανεις οποιαδηποτε υποδειξη μπας και ερθουν στα λογικα τους.
![]()
![]()
mjacob έγραψε:Εντάξει, σε λίγο πες και για το άλλο παράδειγμα που επιλέγει να πάρει το φορτηγάκι και να αρχίσει να πατάει κόσμο καθώς κουβάλούσε ναρκωτικά και πουτάνες.

QsisVTS έγραψε:Άλλο λάθος άλλο παρανομία
g8777 έγραψε:Kacey θα στο πω μορτικα, αλανιαρικα, Πασαλιμανιωτικα:
Αλλο το λαθος και αλλο το γραφω στα παπαρια μου το αφεντικο μου. Το να αφαιρεις απο τον μισθο του εργαζομενου τη ζημια λογω λαθους ειναι εκτος απο παρανομο και εργοδοτικη λογικη του 1748. Και αυτα που σου λεω δεν ειναι κομμουνιστικα κλπ.
A) Επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι ο χαρουμενος (-->πιστος στο οραμα της εταιρειας) εργαζομενος ειναι βασικος παραγοντας για να ανθισει η επιχειρηση.
B) Οσο για το δευτερο, παλι εισαι κακος εργοδοτης. Γιατι καταφανως απασχολουσες εναν υπαλληλο που δεν ηταν διαθεσιμος να σε ακουει-----> στερουσες απο την επιχειρηση σου εναν αποδοτικοτερο υπαλληλο------> γαμας την επιχειρηση--------> γαμας τους υπαλληλους----------> γαμας και σενα.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]