Πρόβλημα δεν έχω δει και όταν χρειαστεί να τα ανάψω αφενός θα είναι με τον κινητήρα αναμμένο, αφετέρου τα χρησιμοποιώ σε πολύ περίεργα κομμάτια, συνήθως μετά απο αρκτερό δρόμο, άρα έχει φορτήσει πλήρως η μπαταρία.
Σας ευχαριστώ!
Αν έχεις σκοπό να αλλάξεις τις πυρακτώσεως με LED, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις την μπαταρία. Αφού όμως έχεις ανησυχία για τις καταναλώσεις σου, βάλε ένα βολτόμετρο για να παρακολουθείς που κυμαίνεται η τάση. Αν δεις μεγάλη πτώση τάσης όταν ανάβουν οι προβολείς, τότε ίσως πρέπει να πάς σε μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας.
Εγώ έχω ένα τέτοιο μονίμως συνδεδεμένο και ξέρω τι μου γίνεται.

Αν ποτέ στο μέλλον χρειασθεί να χρησιμοποιηθεί στο 3008 νομίζετε ότι θα υπάρχει πρόβλημα λόγω του turbo; Μπορεί να προκληθεί κάποια ζημιά; Δεν αναφέρομαι σε πιθανή ζημιά στο πάτωμα ή στο αμάξωμα από κακή τοποθέτηση κατά την ανύψωση, αλλά λόγω της αύξησης της πίεσης των καυσαερίων κατά την σύνδεσή του, αφού θα είναι περίπου σαν να βουλώνει προσωρινά η εξάτμιση.
Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη.
dimviii έγραψε:σε ποση ωρα το φουσκωνει?
Ίσως και πιό γρήγορα από τον γρύλο του αυτοκινήτου.
Για να πώ την αλήθεια, δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοια χρήση, να μετακινήσει δηλαδή αυτοκίνητο που εμποδίζει.
Anyway, κάποια γνώμη για το ερώτημα;
Στην αντιπροσωπεια δεν τολμαω να παω, εινα ιπανακριβοι. Πέρασα μια μερα να το δουνε μου λενε φερτο να το κρατησουμε μια βδομαδα να ανοιξουμε τον κινητηρα και θα το φτιαξουμε. τιμη, αγνωστο, αλλα το κοβω ανετα κανα 2χιλιαρο.
Εδω ελλαδα διαβαζω αυτο το φτιαχνεις με 200ευρα, και ηθελα να κατεβασω το αμαξι το καλοκαιρι να το κανω αλλα δεν νομιζω να με βγαλει μεχρι τοτε
Τωρα εχει 50.000χλμ το αμαξι και μεχρι καλοκαιρι θα κανει σιγουρα αλλα 10.000
Μολις μιλησα με εναν τεχνικο σε συνεργειο Peugeot-Citroen, οχι επισημο αλλα εξειδικευμενο, για φτηνοτερα. Σε περιπτωση που αλλαξουμε μονο τον τεντωτηρα μιλαμε για 300ευρω. Αν δεν φτιαξει με αυτο και θελει καδενες ιστοριες κτλ, 900. Αυτη ειναι η καλυτερη τιμη που μπορεσα να παρω Βιεννη.
Εκκρεμει ακομα μια απαντηση απο Σλοβακια που επικοινωνησα με κατι συνεργεια, βασικα το θεμα ειναι τα εργατικα που ειναι πανακριβα.
Ερωτηση , απο οποιον ξερει απο THP κινητηρε: αξιζει να το παω μονο για τον τεντωτηρα και οτι γινει? Σε καθε περιπτωση δε θα με βγαλει για καποοι καιρο? Υπαρχει περιπτωση να πανε χαμενα τα 300? Να ειναι χαλια δηλαδη η καδενα ετσι και αλλιως?
Και αμα κατεβω ελλαδα το φτιαχνουμε τοτε.