Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
#216810 Μου αρέσει που αναστήθηκε το σάπιο vodafone alcatel που μου είχε βραχεί τον Δεκέμβρη!
Δεν μου αρέσει που δεν θυμάμαι που έχω το καπάκι του.
Δεν μου άρεσε η χθεσινή μου λιποθυμία .
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#216811 Τι έπαθες bill?Στα καλά καθούμενα?

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#216815 Μάλλον όχι στα καλά καθούμενα.Απλά δεν έβλεπα; τις προειδοποιήσεις .Αυριο που θα παω για εξετάσεις θα ξέρω και περισσότερα.Υποψιάζομαι χαμηλό σίδηρο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#216822 Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.

Συνήθως ,αν δεν μιλάμε για κάτι πιο ιδιαίτερο,η πίεση ή ο αιματοκρίτης είναι ο ύποπτος.Μετρησες πίεση εκείνη την ώρα?Τι έκανες πριν συμβεί?

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
belgarion έγραψε:
bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.

Συνήθως ,αν δεν μιλάμε για κάτι πιο ιδιαίτερο,η πίεση ή ο αιματοκρίτης είναι ο ύποπτος.Μετρησες πίεση εκείνη την ώρα?Τι έκανες πριν συμβεί?

.

Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Κουβάλαγα σακιά με ζωοτροφές,δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών.Νωρίς το απόγευμα ήταν ,είχα φάει σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα .Τις τελευταίες μέρες έχω και ένα κρύωμα,να συνδέονται;
Οπως και να έχει άυριο θα κάνω γενικές εξετάσεις,προτείνεις κάτι επιπλέον;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#216856 Δε μ' αρέσει που λόγω ηλικίας(?) πια τα απογεύματα των hangover έχουν δυσκολέψει πολύ. Παλιά έπινα 2 λίτρα νερό για την αφυδάτωση, έτρωγα μια ψωμώδη βρωμιά, κούμπωνα και μία coca/sprite των 500ml και έτοιμος ο δικός σου για νέες περιπέτειες. Τώρα θέλω 2 ώρες μόνο για να σηκωθώ απ' το κρεβάτι από την ώρα που θα ξυπνήσω και το σύστημα χωλαίνει από παντού. :thumbsdown:

Δε μ΄ αρέσει επίσης που τα καστόρινα παπούτσια που φόραγα χθες έχουν πάνω ένα στρώμα βότκας με στάχτη και πατημένα λουλούδια. Μπλιαξ. Πως διάολο τα καθαρίζουν αυτά τώρα?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#216858 Τα καις.

Και ναι, ηλικία είναι. Εγώ στο δεύτερο μπουκάλι αρχίζω και νυστάζω, εκεί που 20 χρόνια πριν ειχα διασωληνωθει με Τζακ Ντανιελς.