Δεν μου αρέσει που δεν θυμάμαι που έχω το καπάκι του.
Δεν μου άρεσε η χθεσινή μου λιποθυμία .
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Σπύρο όχι δεν το είχα ξαναπάθει σε τέτοιο βαθμό."χάσιμο" και ζαλάδα κάμποσες φορές αλλά όχι έτσι.
Συνήθως ,αν δεν μιλάμε για κάτι πιο ιδιαίτερο,η πίεση ή ο αιματοκρίτης είναι ο ύποπτος.Μετρησες πίεση εκείνη την ώρα?Τι έκανες πριν συμβεί?
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
belgarion έγραψε:bill33 έγραψε:Ευχαριστώ.
Συνήθως ,αν δεν μιλάμε για κάτι πιο ιδιαίτερο,η πίεση ή ο αιματοκρίτης είναι ο ύποπτος.Μετρησες πίεση εκείνη την ώρα?Τι έκανες πριν συμβεί?
.
Πίεση δεν έχω χαμηλή,αιματοκρίτη δεν ξέρω .Όχι δεν μέτρησα κάτι εκείνη την στιγμή απλά ήπια μια πορτοκαλάδα όταν συνήλθα.
Κουβάλαγα σακιά με ζωοτροφές,δουλεύω σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών.Νωρίς το απόγευμα ήταν ,είχα φάει σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα .Τις τελευταίες μέρες έχω και ένα κρύωμα,να συνδέονται;
Οπως και να έχει άυριο θα κάνω γενικές εξετάσεις,προτείνεις κάτι επιπλέον;
sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Δε μ΄ αρέσει επίσης που τα καστόρινα παπούτσια που φόραγα χθες έχουν πάνω ένα στρώμα βότκας με στάχτη και πατημένα λουλούδια. Μπλιαξ. Πως διάολο τα καθαρίζουν αυτά τώρα?
Και ναι, ηλικία είναι. Εγώ στο δεύτερο μπουκάλι αρχίζω και νυστάζω, εκεί που 20 χρόνια πριν ειχα διασωληνωθει με Τζακ Ντανιελς.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY