Το καλό της υπόθεσης 50€ εργατικά
για την αντικατάσταση του εγκεφάλου και της λαμπας των ξένον που είναι τα παρακάτω:
για την αντικατάσταση του εγκεφάλου και της λαμπας των ξένον που είναι τα παρακάτω:
kostis20 έγραψε:Ευχομαι να φτιάξει η κατανάλωση με τη τσιμούχα στροφάλου,αλλα νομίζω οτι είναι πολύ δύσκολο ...
Deleted User 1 έγραψε:Δεν ελπίζω σε θαύματα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία να πάει η κατανάλωση στα 500ml/1000χλμ.
), θα είναι πιο αποτελεσματικά. Απλά εκεί με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς πάμε στα 4.000€, στην Καρέντα τουλάχιστον.
δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά
kostis20 έγραψε:Ρε Κιούση είναι γνωστο πρόβλημα των ελατηρίων, παγκοσμίως.Και η audi το εφτιαχνε δωρεαν.
Στεφανε μήπως πρεπει να πιέσεις για δωρέαν επισκευη?Τους έχεις πει για ολα τα άλλα Q5 που έχουν φτιάξει?
Επίσης τους είπες οτι εκανες παράπονα για τη κατανάλωση λαδιού ενω ήσουν μέσα στην εγγύηση και σου έλεγαν οτι ήταν φυσιλογικό?Επρεπε να το έχεις κανει εδω και καιρο βεβαια ,αλλα αξίζει να προσπαθήσεις.Μιλάμε εχουν φτιάξει άπειρα αυτοκίνητα παγκοσμίως.
Εγω δε θα το άφηνα έτσι πάντως.
kostis20 έγραψε:Ρε Κιούση είναι γνωστο πρόβλημα των ελατηρίων, παγκοσμίως.Και η audi το εφτιαχνε δωρεαν.
Στεφανε μήπως πρεπει να πιέσεις για δωρέαν επισκευη?Τους έχεις πει για ολα τα άλλα Q5 που έχουν φτιάξει?
Επίσης τους είπες οτι εκανες παράπονα για τη κατανάλωση λαδιού ενω ήσουν μέσα στην εγγύηση και σου έλεγαν οτι ήταν φυσιλογικό?Επρεπε να το έχεις κανει εδω και καιρο βεβαια ,αλλα αξίζει να προσπαθήσεις.Μιλάμε εχουν φτιάξει άπειρα αυτοκίνητα παγκοσμίως.
Εγω δε θα το άφηνα έτσι πάντως.
Και μετά θα πάρω Aygo.
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]