Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215711 Με τις υγείες μας. Αλλάξαμε εγκεφαλάκι xenon καθώς και λάμπα, ενώ αλλάξαμε και κάτι τσιμουχάκια και δοχειο αναθυμιάσεων που είναι ένα πρώτο stage αντιμετώπισης της υπερβολικής κατανάλωσης λαδιού.

Το καλό της υπόθεσης 50€ εργατικά :dizzy: για την αντικατάσταση του εγκεφάλου και της λαμπας των ξένον που είναι τα παρακάτω:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
#215713 Ακριβο σπορ να οδηγας Αουδι...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215721 Μπορντελάκια της σειράς. Χρόνια τα λέω αλλά ας όψεται τη ταναπου η κρίση. Αν είχαμε 2009 θα είχα πάρει μια 4C τώρα και ποιος θα ασχολιόταν με χρέπια...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#215745 Ευχομαι να φτιάξει η κατανάλωση με τη τσιμούχα στροφάλου,αλλα νομίζω οτι είναι πολύ δύσκολο ...
Εντωμεταξύ αυτο το πρώτο σταδιο είναι μια "δικαιολογία" θα έλεγα της audi για τα αυτοκίνητα που είναι εντός εγγύησης...Τέλος πάντων ευχομαι να κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215759 Δεν ελπίζω σε θαύματα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία να πάει η κατανάλωση στα 500ml/1000χλμ. Τέσπα ψήνομαι να πάω και να του τα αλλάξω όλα, να γίνει γενικό ρεκτιφιέ, να του πετάξω κι ένα πρόγραμμα μετά που κώλωνα τόσα χρόνια με το σάπιο s-tronic και όσο κρατήσει...αφού δεν υπάρχουν τα ευρώ ώστε να αντικατασταθεί με ανάλογης αξίας αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#215765 Και θα τη παλέψεις με 500ml/1000κμ?Ψιλοτραγικό.Εγω λέω να το φτιάξεις κανονικά.
Τέλος πάντων δες πως θα πάει...
Άβαταρ μέλους
By rocsta
kostis20 έγραψε:Ευχομαι να φτιάξει η κατανάλωση με τη τσιμούχα στροφάλου,αλλα νομίζω οτι είναι πολύ δύσκολο ...

Deleted User 1 έγραψε:Δεν ελπίζω σε θαύματα. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο θα πρέπει να θεωρηθεί επιτυχία να πάει η κατανάλωση στα 500ml/1000χλμ.

Xάνει λάδια από εκεί; Αν όχι, πώς θα διορθωθεί η κατανάλωση λαδιού; :s_no
Αυτά είχαν πρόβλημα με τα ελατήρια απ΄ όσο ξέρω, από εκεί καίνε λάδι, οπότε θέλει άνοιγμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215781 Δεν χάνει λάδια με την έννοια ότι υπάρχει διαρροή. ΛΕΝΕ (ένας θεός ξέρει τι ισχύει) ότι με αλλαγή στο δοχείο αναθυμιάσεων και σ' αυτές τις τσιμούχες βελτιώνεται κάπως η κατάσταση και δεν είναι σαν να έχεις Wankel. Εννοείται οτι τα πιο δραστικά μέτρα με άνοιγμα, άλλαγμα ελατήρια-βαλβίδες και ίσως και μπιελοπίστονα ( :s_dunno ), θα είναι πιο αποτελεσματικά. Απλά εκεί με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς πάμε στα 4.000€, στην Καρέντα τουλάχιστον.

Επίσης αν τα κάνεις όλα αυτά αλλάζεις και τουρμπίνα που τώρα είναι στα 115.000χλμ και είναι θέμα χρόνου να χρειαστεί κι αυτή αλλαγή, πετάς και το πρόγραμμα που λέω να πας στα 270hp και έχεις καινούριο αμάξι. Βέβαια μετά θες και φρένα και ανάρτηση (ούτως ή αλλως θα χρειαστεί) και φτάνεις σε λεφτά που έπαιρνες νέο μικρό αμαξάκι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#215897 ρε συ Στέφανε δε μπορώ να διανοηθώ γιατί υπάρχει τέτοια κατανάλωση λαδιού :dizzy: δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#215905 Ρε Κιούση είναι γνωστο πρόβλημα των ελατηρίων, παγκοσμίως.Και η audi το εφτιαχνε δωρεαν.
Στεφανε μήπως πρεπει να πιέσεις για δωρέαν επισκευη?Τους έχεις πει για ολα τα άλλα Q5 που έχουν φτιάξει?
Επίσης τους είπες οτι εκανες παράπονα για τη κατανάλωση λαδιού ενω ήσουν μέσα στην εγγύηση και σου έλεγαν οτι ήταν φυσιλογικό?Επρεπε να το έχεις κανει εδω και καιρο βεβαια ,αλλα αξίζει να προσπαθήσεις.Μιλάμε εχουν φτιάξει άπειρα αυτοκίνητα παγκοσμίως.
Εγω δε θα το άφηνα έτσι πάντως.
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:Ρε Κιούση είναι γνωστο πρόβλημα των ελατηρίων, παγκοσμίως.Και η audi το εφτιαχνε δωρεαν.
Στεφανε μήπως πρεπει να πιέσεις για δωρέαν επισκευη?Τους έχεις πει για ολα τα άλλα Q5 που έχουν φτιάξει?
Επίσης τους είπες οτι εκανες παράπονα για τη κατανάλωση λαδιού ενω ήσουν μέσα στην εγγύηση και σου έλεγαν οτι ήταν φυσιλογικό?Επρεπε να το έχεις κανει εδω και καιρο βεβαια ,αλλα αξίζει να προσπαθήσεις.Μιλάμε εχουν φτιάξει άπειρα αυτοκίνητα παγκοσμίως.

Ακομα και στην Αμερική να ηταν (με τον φοβο μυνησεων) με τοσα χρονια που εχουν περασει από την ληξη της εγγυησης εχει 0.01% πιθανοτητα να το παρει. Βεβαια δεν χανει τιποτα να ρωτησει...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
kostis20 έγραψε:Ρε Κιούση είναι γνωστο πρόβλημα των ελατηρίων, παγκοσμίως.Και η audi το εφτιαχνε δωρεαν.

+1
αν δεν το φτιαξουν πουλημα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#215967 Ναι μεγάλο κακό θα τους κάνω άμα το πουλήσω. :lol: Και μετά θα πάρω Aygo.

Τώρα που παίχτηκε και καλά η πρώτη φάση, θα υπάρξει και συνέχεια. Σε 1000χλμ θα πάω να μετρήσουν κατανάλωση και μαζί θα έχω και τα αποδεικτικά των service από 2009/2010 που στις παρατηρήσεις αναφέρεται το πρόβλημα μετά από παράπονά μου. Θα γίνει άλλου είδους ματσακι από δω και στο εξής. :iconcool:

Το κακό είναι ότι μαζί με τα υπόλοιπα κάνανε και firmware upate στον εγκέφαλο και μου φαινόταν λίγο νωθρό το αμάξι. Ας ελπίσουμε ότι είναι placebo effect και ότι απλά θέλει πάλι το χρόνο του να προσαρμοστεί στις οδηγικές μου προτιμήσεις και δεν χάσαμε καμιά 30αρια άλογα όπως στα Tiguan.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 05 Φεβ 2016, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#215970 Aφου έχεις τα αποδεικτικά...Κυνηγησε το ,τι το συζητάμε....
Μπορει να μη πετύχεις να στο φτιαξουν τζαμπα,αλλα μπορει να στο φτιάξουν με τα μισά λεφτα πχ...
Απλά κανόνισε να έχει κάψει πάνω απο ένα λιτρο στα 1000χμ :innocent: