Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#215203 Ρε σεις κ εγω μια στο τοσο γραφω στο ''πολιτικη'' δεν ενιωσα ποτε να με αντιμετωπιζει καποιος με εμπαθεια ή να τρωω bullying.Ειναι και μερικοι εκατερωθεν (αφου τους χωρισαμε πια :shifty: ) που τα θελει ο πισινος τους.Θεωρω καπως ακραιο τον διαχωρισμο σε στρατοπεδα,δεν ειναι παραλογο καποιος με μια συγκεκριμενη ιδεολογια να διαφωνησει με καποιον που εκφραζει μια σχεδον αντιθετη.Ποσο μαλλον να μιλαμε και για χρωματισμενες διακρισεις απο τη διαχειριση(η οποια μη ξεχναμε κανει κατι εθελοντικα και εχει κ αυτη δικα της πιστευω που εστω και υποσυνειδητα την επηρεαζουν).

Η μπαλα καπου χανεται εδω μεσα οταν αντι να υπαρχει σεβασμος και συζητηση με επιχειρηματα, αναλωνονται οι χρηστες σε απαντησεις επι προσωπικου, προκαταληψεις με βαση τι εικονα εχει ο καθενας για τον αλλον και υποννοουμενα σε ασχετα θεματα.Και δυστυχως αυτο καθιερωθηκε και απο χρηστες που εχουν λογικη να γραψουν δυο σωστες προτασεις,ειτε λογω ελλειψης χρονου ,ειτε γιατι δε ''πανε'' τον συνομιλητη.

Επισης να πω κατι ασχετως δεξιων,αριστερων,μεσαιων,μπροστινων και πισινων.Οταν εκφραζεις μια αντικειμενικα ακραια συμπεριφορα ειναι λογικο να δεχεσαι ακραιες αντιδρασεις γιατι εχεις πειραξει ευαισθητα καμπανακια στο μυαλο του συνομιλιτη και καλα παθαινεις.Ετσι γινεται παντου.Οταν ομως κατι δεν ειναι αντικειμενικα ακραιο ή εστω εχει μια λογικη βαση ,καλο ειναι ολοι να σκεφτονται λιγο πριν θυμωσουν ή ειρωνευτουν ή φιλτραρουν το γραπτο μεσα απο κομματικα γυαλια και προκαταληψεις για τον απεναντι.Μονο ετσι συντηρειται ενα Χ επιπεδο.
Παντως overall με εξαιρεση τα λεπτα θεματα της πολιτικης και του προσφυγικου,το φορουμ ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο και κυριως δεν εχει νεκρωσει.Μπορει να μιλανε οι ιδιοι και οι ιδιοι αλλα σπανια θα χρειαστει καποιος βοηθεια και δεν θα βρει απαντηση..
Τελευταία επεξεργασία από socratesn και 04 Φεβ 2016, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#215204 Αγάπη μου δες τα ποστ που είχα με το Μαρκοβάγγο και άλλους χρήστες για το ίδιο θέμα και κάνε σύγκριση.

Όταν εσύ προσωπικά έχεις συνηθίσει 150 χρόνια να ξεκινάς με flame 9/10 ποστ και όταν δεν σου βγαίνει η ψαρόσουπα να την κάνεις με ελαφρά ή με κλιμάκωση του flame, είναι λίγο υπερβολικό να τη λες σε μένα.

Προσπάθησε πρώτα να μην πλακώνεσαι σε αδιάφορα τοπικά (πχ μαλλί και πλέξιμο, ψάρεμα, κατοικίδια) και μετά πιάνουμε και πιο hardcore καταστάσεις όπως πολιτικά.

:)

Αν θεωρείς ότι δεν υπάρχει νόημα διαλόγου μαζί μου τότε μπορείς να με κάνεις ignore ή απλά να μη μου απαντάς.
Το πρώτο το έκανα με το junior gt όταν μετά τα ποστ του με το δημοψήφισμα συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει ούτε νόημα τρολαρίσματος και το δεύτερο το κάνω σιγά σιγά με τον Αεροζόλη γιατί η τακτική τύπου "Ναι αλλά εγώ δεν εννοούσα αυτό αλλά κάτι άλλο που θα μπορούσε να το υποννοήσει μόνο ο ντιρλανταντάς" είναι κάργα κουραστική.

Φιλικά
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Corto Maltese έγραψε:Είμαι ενάντια στα μπαν αρκεί και ο χρήστης να μην είναι καρούμπαλος. Λέτε 200 φορές ότι ο Έντι κακώς μπαναρίστηκε, να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω γιατί η φάση έγινε με μένα και έφαγα κι εγώ warn. Το οποίο ήταν το ίδιο που έφαγε ο Eddie, απλά είχε και άλλο και 2 ποινές στην καμπούρα του.

Και αν θέλετε τη γνώμη μου, πρέπει να αποφασίσετε όλοι οι Εντίστας με ποιο τρόπο και χωρίς να γίνεται μακροχρόνιο μπαν ο συγκεκριμένος χρήστης πρέπει να αντιμετωπίζεται μία τέτοια παγιωμένη συμπεριφορά. Να απαντάμε επί προσωπικού, με τζιφάκια που σκοπό έχουν την προσβολή, με απαντήσεις προκλητικές και εκτός θέματος. Γιατί εγώ την ξέρω τη λύση και απαντάω όπως πρέπει αλλά πλέον απαγορεύεται να απαντάω όπως αρμόζει. Κομμένα και τα warn (τα δικά μου πάντα παραμένουν βέβαια - καλή καρδιά), άρα προτείνεται το προμοτάρισμα του τρολλαρίσματος. ΟΚ, καλή επιτυχία στο εγχείρημα, προβλέπω φιάσκο.

Mην αρπάζεσαι. :)
Δεν υπάρχουν ούτε Εντίστας, ούτε κορτομαλτεζίστας. Λέγοντας τέτοια, είναι σαν να επικροτείς αυτούς που μιλάνε για παρεάκια που επηρεάζουν μέχρι και την κίνηση των πλανητών.
Αν ο έντυ ή όποιος άλλος σου απαντάει με τζιφάκια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, άσε αυτούς που διαχειρίζονται τη συζήτηση να πράξουν τα δέοντα. Πες εσυ αυτό που θες να πεις, τεκμηρίωσέ το και άσε το υπόλοιπο φόρουμ να καταλάβει το πως και το τι για τον καθένα. Και να είσαι σίγουρος πως ο οποιοσδήποτε συνεχίσει τέτοιου είδους πρακτικές δεν θα βρει καμία υποστήριξη στο επόμενο μπαν. Τουλάχιστον από το υγιές κομμάτι του φόρουμ. Αν τον όποιον ανακατωσούρα φτάσουν στο τέλος να τον υποστηρίζουν γραφικοί και μπεκρήδες ε, το πρόβλημα το έχει αυτός και θα το έχουν καταλάβει και οι πέτρες.
Άβαταρ μέλους
By gianik
socratesn έγραψε: Μπορει να μιλανε οι ιδιοι και οι ιδιοι αλλα σπανια θα χρειαστει καποιος βοηθεια και δεν θα βρει απαντηση..

Μαλλον αυτο εννοουσες εε;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#215212 ^ :lol: :lol: Καποιος διαβασε και τη δικια μου χαζομαρα :yahoo:
Θενκζ,εγινε εντιτ :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#215224 Μισό λεπτό, να διευκρινήσω κάτι, γιατί νομίζω πως πρέπει να γίνει σαφής η...αμνηστία που δόθηκε:
-Κανένα λάθος δεν έγινε όταν δόθηκε η ποινή στον EDDI_147. Το warn ήταν δίκαιο και σωστό, υπήρξε flame bait ξεκάθαρο από την πλευρά του. Ο Corto Maltese έχει δίκιο, και όπως βλέπετε είχε τιμωρηθεί και αυτός.
-Το ότι έτυχε να φάει πολλά warn/ban μαζεμένα λοιπόν ο EDDIE_147 και να φάει την ποινή του μηνός, ήταν ΣΩΣΤΟ.
-Η "χάρη" και η "αμνηστία" δόθηκε όχι ως αναγνώριση του λάθους, αλλά ως κίνηση καλής θέλησης. Το ίδιο ισχύει και για τον trident1971, ελπίζοντας πως θα το εκτιμήσουν και θα είναι καλύτεροι μετά.
-Ζητώ συγνώμη από τον Corto Maltese που σωστά διαμαρτύρεται, δεν έχει να κάνει με αυτόν πάντως και φυσικά θα ληφθεί υπόψιν και το δικό του warn αν προκύψει η ανάγκη.
-Η όλη κίνηση αποσκοπεί στο να δείξει πως δεν υπάρχει από την πλευρά την δική μου ή οποιουδήποτε άλλου εκ των συντονιστών κακή διάθεση. Απλώς ζητάμε το ίδιο και από τους χρήστες. Και να δείξετε ωριμότητα και κάποια ανοχή σε όλους μας (συντονιστές και απλούς χρήστες).
-Θα συζητηθεί με τους συντονιστές η κλιμάκωση των ποινών. Ο μήνας είναι όντως πολύς και θα έπρεπε να δίδεται μόνον σε ελάχιστες περιπτώσεις ή να υπάρχει ένα ενδιάμεσο στάδιο. Αυτό θα μπει προς συζήτηση. Από εκεί και μετά κάποιοι δεν έχετε δικαιολογία, πρέπει να βοηθάτε με την συμπεριφορά σας.
Τέλος, EDDIE_147 ελπίζω να εκτιμήσεις την κίνηση των υπόλοιπων πρώτα απ' όλα, και να είναι ανάλογη και η συμπεριφορά σου απέναντί τους.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
Anonymous Founder έγραψε:Ο Corto Maltese έχει δίκιο, και όπως βλέπετε είχε τιμωρηθεί και αυτός.

-Ζητώ συγνώμη από τον Corto Maltese που σωστά διαμαρτύρεται, δεν έχει να κάνει με αυτόν πάντως και φυσικά θα ληφθεί υπόψιν και το δικό του warn αν προκύψει η ανάγκη.

Λάθος :)
Αν έτσι έχουν τα πράγματα και έτσι το νιώθεις, μετά τη σωστή συγγνώμη που του γράφεις, το warn πρέπει να παρθεί τώρα πίσω και όχι στο μέλλον. Συζητήστε το με τους υπόλοιπους συντονιστές και θα δείτε πως εκτός από δίκαιο δεν απαιτεί τίποτα άλλο πέραν μιας ανακοίνωσης αντίστοιχης με αυτή που εκδόθηκε για τον Έντυ.
Τώρα η συγγνώμη, τώρα και η επανόρθωση εφ όσον είναι εφικτό. :)
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#215238 Λοιπόν, έχω διαβάσει λίγο τις προηγούμενες σελίδες αλλά μόλις ξεκινήσατε τα σεντόνια, σταμάτησα.
Φαντάζομαι το ίδιο θα έκαναν και όσοι δεν είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Δεν θέλω να λείπει, να φεύγει, να σταματά να γράφει και να μπανάρεται κανένας από το forum.
Και για τα περισσότερα από τα εν λόγω άτομα που γίνεται τώρα κουβέντα, έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι δυναμικές και ιδιαίτερες προσωπικότητες.
Αυτές δεν γίνεται να απουσιάζουν από το φόρουμ.

Η γνώμη μου είναι ότι ΟΛΟΙ χαλάτε φαιά ουσία και η τρίχα γίνεται τριχιά. Πολλές φορές μάλιστα κάνετε σαν γκόμενες.
Επειδή όλοι επηρεαζόμαστε από τη γαμημένη κατάσταση στη χώρα και πολλές φορές τα νεύρα είναι πιο εύκολα τεταμένα πια, καμιά φορά χρειάζεται και η αποχή μερικών ωρών και ημερών. Στην είπε κάποιος; Τράβα πιες ένα καφέ ρε παπάρα και έλα γράψε αύριο. Δεν θα σου πέσει το κύρος.
Άσε τη χύτρα να πέσει από τη θερμοκρασία βρασμού και γύρνα αύριο που θα είσαι πιο ήρεμος.

Ρε σοβαρευτείτε γενικά. Και προσπαθήστε να γνωρίσετε τους συνομιλητές σας. Έχει αποδειχτεί πολλάκις ότι σαν την αμεσότητα δεν υπάρχει τίποτα και ότι το πληκτρολόγιο αλλοτριώνει χαρακτήρες.

Αυτά από μένα.

ΥΓ: Ο HF καλά κάνει και είναι χαλαρός. Και καλά έκανε με trident & Eddie. Εδώ το forum είναι προσωποκεντρικό. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί, δηλαδή να γίνουμε 20.000 μέλη. Είναι ο σκληρός πυρήνας -σχεδόν- του παλιού forum και αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του. Deal with it guys...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
BEAMS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ο Corto Maltese έχει δίκιο, και όπως βλέπετε είχε τιμωρηθεί και αυτός.

Λάθος :)
Αν έτσι έχουν τα πράγματα και έτσι το νιώθεις, μετά τη σωστή συγγνώμη που του γράφεις, το warn πρέπει να παρθεί τώρα πίσω και όχι στο μέλλον. Συζητήστε το με τους υπόλοιπους συντονιστές και θα δείτε πως εκτός από δίκαιο δεν απαιτεί τίποτα άλλο πέραν μιας ανακοίνωσης αντίστοιχης με αυτή που εκδόθηκε για τον Έντυ.
Τώρα η συγγνώμη, τώρα και η επανόρθωση εφ όσον είναι εφικτό. :)

Η προειδοποίηση κοίταξα και δεν γίνεται να αναιρεθεί. Αν κάποιος άλλος συντονιστής γνωρίζει κάποιον τρόπο, ας το πράξει. Αλλά όταν λέω κάτι, ισχύει και τώρα και στο μέλλον.
Δεν είπα πως δεν έχει δίκιο, ξαναλέω πως έχει όλα τα δίκια (sic) με το μέρος του σε αυτή την περίπτωση. Και προφανώς θα ληφθεί υπόψιν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#215249 Παίδες αν είναι να ξαναμπώ στην ψειρρού παρακαλώ περιμέντε να κανονίσουμε πρώτα για Σέσι.
Άβαταρ μέλους
By nass
saxon_747 έγραψε:Και που πιστεύεις οτι οφείλεται η συρρίκνωση της κοινότητας ; Στο moderating?

Το έχω γράψει, δεν πιστεύω αλλά ξέρω ότι κάποιες περιπτώσεις οφείλεται στο moderating και ειδικά στο κομμάτι του moderating που επισήμανα.
Σε κάποιες άλλες, όχι. Δεν είπα εξάλλου ποτέ ότι για όλους φταίει ο ίδιος λόγος. Αλλά τουλάχιστον ελπίζω να συμφωνούμε ότι καλύτερα να μην είχαν αποχωρήσει (είμαι σίγουρος ότι δεν αισθάνονται όλοι έτσι και "καλύτερα που έφυγε ο |λογοκρισία|", άποψή τους βέβαια που με βρίσκει τελείως αντίθετο). Και για αυτούς, στους οποίους η αποχώρηση οφείλεται στο moderating, νομίζω η ομάδα των mods θα έπρεπε να προβληματιστεί και όχι να αρνείται την ύπαρξη οποιουδήποτε προβλήματος.

saxon_747 έγραψε:Στο 4tforum γιατί μειώθηκε η (ενεργή) κοινότητα παρόλο το επιεικές Moderating; (που έχει και απο πισω ένα περιοδικό και μια ιστορία ε;)

Για το 4TF θεωρώ ότι απάντησε ωραιότατα ο BEAMS :thumbsup:
Για το petrolheads δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα διότι, παρά τον τίτλο, το παρόν φόρουμ είναι spin-off ενός άλλου και άρα παίζει σε μεγάλο βαθμό το "παρείστικο" κομμάτι, που επίσης σωστά έλεγε ο Asimov. Αυτός είναι και ο λόγος που οι "Αμηχανίες" εδώ είναι τόσο θεαματικά μεγαλύτερες από το αυτοκινητιστικό κομμάτι, σε αντίθεση με το 4TF που ο "Αντίλογος" έχει πια γίνει καρικατούρα.

Σίγουρα λοιπόν σε ένα βαθμό έχει να κάνει με αυτό που έλεγε ο BEAMS (ωστόσο να παρατηρήσω ότι, όπως επίσης επισήμανε ο BEAMS, οι συζητήσεις εδώ είναι υψηλότερου επιπέδου από τις συζητήσεις στο τρέχον 4TF που, εδώ και χρόνια, και πριν τα γεγονότα του 2014 είχαν εκφυλιστεί στο "4 lt/100 km καλά είναι ?" :protest: , άρα παρά το μειωμένο ενδιαφέρον θα περίμενα κάποιοι ειδικοί και πραγματικά petrolheads να φεύγουν από το 4TF και να έρχονται εδώ, που δεν συμβαίνει, δεν ξέρω γιατί, μπορεί αυτά που συζητάμε εδώ και τώρα να τους απωθούν) αλλά σίγουρα παίζουν και άλλοι λόγοι, κάποιοι προσωπικοί (κουράστηκαν, βαρέθηκαν), κάποιοι αυτοί που λέγαμε (moderating), κάποιοι σχετιζόμενοι με την ουσία του φόρουμ (δεν βρίσκουν κάτι ενδιαφέρον εδώ) ή το μέγεθός του (πολύ μικρό) ή απλά δεν μας ξέρουν.

Το κύριο πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οι αποχωρήσεις αυτές καθ' αυτές, και στο 4TF αποχωρούσαν, αλλά ότι όταν από μια παρέα 30 ατόμων αποχωρούν οι 10 και δεν αντικαθίστανται με άλλους, η παρέα αυταπόδεικτα φθίνει. Οταν λοιπόν κάποιοι από τους 10 αποχωρούν για λόγους αντιμετωπίσιμους, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση, νομίζω πρέπει να γίνει όλη η δυνατή προσπάθεια, να λυθεί το πρόβλημα, και όχι να κρυφτεί κάτω από το χαλί.

Δυστυχώς όμως αν η αντιμετώπιση είναι "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και κανένα λάθος και οι αποκλεισμοί ήταν δικαιότατοι αλλά τους/σας κάναμε χάρη" :thumbsdown: ε συγνώμη, δε βλέπω καμία πολιτική βούληση. Παρέα είμαστε, όχι πολιτικοί, να πρέπει να save face (πως το λένε τούτο στα ελίνικος) και να σκεφτόμαστε το πολιτικό κόστος, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η ευθεία.

Κρίμα ως προς αυτό γιατί αν είχαμε παραδοχή προβλημάτων+άρση αποκλεισμών και όχι απονομή χάρητος θα ήμουν και γω, ως καλοπροαίρετος που είμαι, αναγκασμένος να παραδεχτώ ότι άλλαξαν τα δεδομένα της ανάλυσής μου και οι 79 μέρες έγιναν 79 - 60 = 19 άρα βάζω τα συμπεράσματά μου εκεί που δεν πιάνει μελάνι. :s_biggrin (όχι ότι νοιάζεται κανείς πλην εμού, απλά το αναφέρω).

saxon_747 έγραψε:Το άμεσο ξεμπανάρισμα έχει να κάνει με λάθος κρίση του admin τη δεδομένη στιγμή. Όπως και εσύ είπες, ουδείς αλάνθαστος.

Εγώ δε βλέπω καμία παραδοχή λάθος κρίσης του admin, "σωστή κρίση" διαβάζω και "χάρη".

saxon_747 έγραψε:Η ουσία είναι να τηρείται ένας υποτυπώδης κανονισμός. Υπάρχει παράβαση -> υπάρχουν συνέπειες. Δε νομίζω αυτό να αποθαρρύνει τους χρήστες, αλλιώς θα τους αποθάρρυνε να παραβούν και τον κανονισμό.

1η φράση: Επίσης ουσία είναι να είναι δίκαιος ο κανονισμός
2η φράση: Προφανώς
3η φράση: Αν ο κανονισμός είναι άδικος και τηρείται απαρέγκλιτα, τότε η αδικία αποθαρρύνει.

saxon_747 έγραψε:Αν θες να βρείς patterns θα τα βρείς.

Και αν δεν θέλεις να τα δεις, ό,τι και να σου πουν, δεν θα τα δεις.

saxon_747 έγραψε:Πχ στο 4τforum μπορώ να βρώ ένα patern που θα χωρίζει τους χρήστες σε "ιστορικούς" και μη, σε αγωνιζόμενους και μη, σε ιδρυτικά μελη και μη, κ.ο.κ.

Και δεν το κάνεις ? Μπορεί να διαφωνώ, μπορεί να συμφωνώ, δεν έχει σημασία, αν υπάρχει το pattern το πρόβλημα δεν είναι σε αυτόν που το βρήκε.

Μία τελευταία πρόταση (επειδή είπες saxon_747 ότι δεν έκανα "ουσιαστική πρόταση", που ήταν καταφανώς άδικο αλλά κακία δεν κρατάμε :) ): είχα ρωτήσει αν μπορεί σε περίπτωση παραβίασης του κανονισμού να κάνει report κάποιος μη άμεσα θιγόμενος, δηλ. αν εσύ με βρίσεις, μπορεί ο πχ. BEAMS, να κάνει report ή πρέπει να κάνει report μόνο ο άμεσα θιγόμενος ? Και η απάντηση ήταν "μόνο ο άμεσα θιγόμενος". Που είναι βέβαια λάθος και οδηγεί σε μεγάλες καθυστερήσεις, μέχρι να διαβάσει ο άμεσα θιγόμενος τα μπινελίκια μπορεί να περάσουν μέρες και σελίδες και να μην έχει καμία σημασία και μια προσβολή-βρίσιμο-ειρωνεία είναι τέτοια για όλους τους αναγνώστες, όχι μόνο για τους άμεσα θιγόμενους. Προτείνω λοιπόν να αλλάξει το συγκεκριμένο σημείο.

Τέλος πάντων, ας το κλείσω εδώ διότι έχω ενοχλήσει κάποιους, μπορεί να έχω αδικήσει κιόλας, αν μείνουν στο τέλος και 1-2 θετικά, όπως το να ξαναγυρίσουν κοντά μας κάποιοι χρήστες και να αλλάξει προς το δικαιότερο ο κανονισμός, κάτι θετικό θα βγήκε από την όλη ιστορία.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Πολλές φορές μάλιστα κάνετε σαν γκόμενες.

... κακογ@μημένες μάλιστα... :lol:

Giuseppe Busso έγραψε:Επειδή όλοι επηρεαζόμαστε από τη γαμημένη κατάσταση στη χώρα και πολλές φορές τα νεύρα είναι πιο εύκολα τεταμένα πια, καμιά φορά χρειάζεται και η αποχή μερικών ωρών και ημερών. Στην είπε κάποιος; Τράβα πιες ένα καφέ ρε παπάρα και έλα γράψε αύριο. Δεν θα σου πέσει το κύρος.
Άσε τη χύτρα να πέσει από τη θερμοκρασία βρασμού και γύρνα αύριο που θα είσαι πιο ήρεμος.

+ πολλά

Giuseppe Busso έγραψε: Εδώ το forum είναι προσωποκεντρικό. Δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί, δηλαδή να γίνουμε 20.000 μέλη. Είναι ο σκληρός πυρήνας -σχεδόν- του παλιού forum και αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του. Deal with it guys...

Συμφωνώ κι εδώ, προφανώς βέβαια δεν μας χαλάει να έρθουν και νέα μέλη που να μείνουν.

EDDIE_147 έγραψε:Παίδες αν είναι να ξαναμπώ στην ψειρρού παρακαλώ περιμέντε να κανονίσουμε πρώτα για Σέσι.

Άσ'τα αυτά... Το κουμπάκι στο ζετέσερο το έμαθες τι κάνει;;;; Ο λαός περιμένει περιγραφές

πριν το επόμενο ban .... :s_biggrin :shifty: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
nass έγραψε:Το έχω γράψει, δεν πιστεύω αλλά ξέρω ότι κάποιες περιπτώσεις οφείλεται στο moderating και ειδικά στο κομμάτι του moderating που επισήμανα.

Φυσικά και θα υπάρχουν καποιες περιπτώσεις. Δεν έχω δει ένα (1) φόρουμ στο οποίο να μην υπάρχουν παράπονα για το modarating.

nass έγραψε: Και για αυτούς, στους οποίους η αποχώρηση οφείλεται στο moderating, νομίζω η ομάδα των mods θα έπρεπε να προβληματιστεί και όχι να αρνείται την ύπαρξη οποιουδήποτε προβλήματος.

Ποιοί είναι αυτοι;

nass έγραψε: Αυτός είναι και ο λόγος που οι "Αμηχανίες" εδώ είναι τόσο θεαματικά μεγαλύτερες από το αυτοκινητιστικό κομμάτι, σε αντίθεση με το 4TF που ο "Αντίλογος" έχει πια γίνει καρικατούρα.

Εγω πιστέυω οτι ο λόγος είναι η έλλειψη ενδιαφέροντος σχετικά με την αυτοκίνηση. Ακόμα και στο 4tforum οι περισσότερες πρόσφατες απαντήσεις δημιουργούνται σε ποστ γενικού ενδιαφέροντος.

nass έγραψε:
Το κύριο πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οι αποχωρήσεις αυτές καθ' αυτές, και στο 4TF αποχωρούσαν, αλλά ότι όταν από μια παρέα 30 ατόμων αποχωρούν οι 10 και δεν αντικαθίστανται με άλλους, η παρέα αυταπόδεικτα φθίνει

Αυτή τη στιγμή στο Petrolheads είναι συνδεδεμένα 31 άτομα και στο 4t , 12.
Σαν ποσοστό μου φαίνεται οκ αν αναλογιστεί κάποιος οτι το petrolheads έχει 697 εγγεγραμμένους χρήστες ενω το 4τ 33792! Αυτό θα πεί εγκατάληψη!

nass έγραψε:
1η φράση: Επίσης ουσία είναι να είναι δίκαιος ο κανονισμός

Περιμένουμε προτάσεις βελτίωσης του.

nass έγραψε: είχα ρωτήσει αν μπορεί σε περίπτωση παραβίασης του κανονισμού να κάνει report κάποιος μη άμεσα θιγόμενος, δηλ. αν εσύ με βρίσεις, μπορεί ο πχ. BEAMS, να κάνει report ή πρέπει να κάνει report μόνο ο άμεσα θιγόμενος ? Και η απάντηση ήταν "μόνο ο άμεσα θιγόμενος". Που είναι βέβαια λάθος και οδηγεί σε μεγάλες καθυστερήσεις, μέχρι να διαβάσει ο άμεσα θιγόμενος τα μπινελίκια μπορεί να περάσουν μέρες και σελίδες και να μην έχει καμία σημασία και μια προσβολή-βρίσιμο-ειρωνεία είναι τέτοια για όλους τους αναγνώστες, όχι μόνο για τους άμεσα θιγόμενους. Προτείνω λοιπόν να αλλάξει το συγκεκριμένο σημείο.

Δεν ξέρω ποιος σου απάντησε αλλα εγω (και άλλοι Mods απο οσο ξέρω) έχουμε χειριστεί reports που προέρχονται απο τρίτους.
Άβαταρ μέλους
By nass
#215311 Γιατί επιμένεις ? Αφού έχω ήδη κάνει προτάσεις (αν αναφέρεσαι γενικώς, συγνώμη)
Δεν θυμάμαι, νομίζω ήταν ο HF. Αν μου λες ότι δεν ισχύει αυτό, γράψε λάθος, να το ξέρω όμως, πέφτουν συχνά τα μάτια μου σε κάτι τρελλά μαργαριτάρια, που τα προσπερνώ, επειδή δεν είναι προς εμένα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#215325 Όχι, δεν απάντησα ποτέ εγώ κάτι τέτοιο και όλες οι αναφορές από όποιον και αν προέρχονται, αντιμετωπίζονταν πάντα το ίδιο. Είναι και πολύ συνηθισμένο δηλαδή να κάνει κάποιος τρίτος αναφορά για κάποιο ποστ που δεν τον αφορά, αλλά το θεωρεί προβληματικό.