- 03 Φεβ 2016, 11:50
@Anonymous Founder
Δυστυχώς αρνείσαι να δεις, όχι την πραγματικότητα, ας πούμε ότι αυτή δεν είναι αντικειμενική, αλλά την οπτική γωνία του άλλου (ναι ξέρω, θα μου πεις ότι ούτε εγώ βλέπω τη δική σου οτπική γωνία, ε ναι, συγνώμη, το "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα" δεν είναι οπτική γωνία, διότι δεν βλέπεις τίποτα κάτω από το χαλί)
Και η επίκληση τελείως άκυρων επιχειρημάτων πραγματικά ακατανόητη. Οπως:
- Τι έκαναν στο 4TF. Ναι σωστά, ήταν πρωταθλητές στα ban του 4TF οι πρωταθλητές του ban (είτε ως αριθμός είτε ως διάρκεια) στο petrolheads kacey, trident1971, EDDIE_147

Ασε που έτσι ακυρώνεις την ίδια την πολιτική σου, να "μηδενίσει το κοντέρ". Ή μηδενίζει το κοντέρ και τα ξεχνάμε όλα και δεν τα επικαλούμαστε ως επιχείρημα ή δεν μηδενίζει, βολική μέση οδός δεν υπάρχει.
- "Αντεπιχείρημα" ότι οι "αριστεροί" σε αυτό το Forum δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δηλαδή πας να βγάλεις άκυρη μια σύνδεση "αριστεράς" και "ΔΥ" που κανείς δεν έκανε in the first place. Και μάλιστα με απαρίθμηση τι επάγγελμα έχει ο καθένας, άντε μετά να πείσεις τον criuser ότι δεν πρόκειται για "παρεάκι".
- "Ας αρχίσουμε από τα λάθη των mods" και παραθέτεις 1-2 λεπτομέρειες τεχνικού χαρακτήρα ("έπρεπε να του είχαμε ρίξει 1 ημέρα και κάναμε λάθος και ρίξαμε 1 εβδομάδα") και "οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να τηρούνται απ΄όλους" -και στην επόμενη σελίδα αίρονται πατ-κιουτ τιμωρίες μηνών "κατά λαϊκή απαίτηση"...
- Εχεις μιλήσει με κάποιους από τους αποχωρήσαντες και δεν το έκαναν για "τους λόγους που φανταζόμαστε". Παρότι δεν είχα αναφέρει λόγους, να πω λοιπόν ότι και γω έχω μιλήσει με κάποιους (EDIT για την ακρίβεια 5) από τους αποχωρήσαντες και το έκαναν ακριβώς για τους λόγους που φανταζόμαστε.
Τέλος πάντων, τα δικά μου συμπεράσματα είναι:
1. (Και βασικότερο) Τους τελευταίους μήνες έχουν αποχωρήσει τουλάχιστον 10 αξιόλογοι χρήστες -αυτό δεν είναι "συμπέρασμα" ή "άποψη", είναι αντικειμενικότατο γεγονός
2. Με βάση τις τιμωρίες και ειδικά τη διάρκεια των ban βλέπω ένα pattern σύνδεσης μεταξύ πολιτικής τοποθέτησης και αντιμετώπισης από τους mods
3. Ο κανόνας των αυξανόμενης διάρκειας ban ανάλογα με τη συχνότητα είναι λανθασμένος, διότι σχετίζει τη βαρύτητα της τιμωρίας όχι με τη βαρύτητα του παραπτώματος, που είναι το σωστό, αλλά με τη συχνότητά του
4. Κάποιοι από τους αποχωρήσαντες επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα #2 και το θέτουν ως βασικό λόγο αποχώρησης
Και απ΄ό,τι βλέπω τα δικά σου συμπεράσματα είναι:
1. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση των αποχωρήσεων με το φόρουμ, το moderating κτλ. όσοι αποχώρησαν το έκαναν για δικούς τους, άσχετους λόγους
2. Δεν υπάρχει καμία διακριτική μεταχείριση, ούτε μπορεί να διαπιστωθεί κάποιο pattern ούτε κάποια στατιστική συσχέτιση
3.
"Ολα πάνε καλά"
Τελευταία επεξεργασία από nass και 03 Φεβ 2016, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά