Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
otso έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Μπήκες στους αριστερούς γιατί ως... δημόσιος υπάλληλος έχεις έρθει σε κόντρα με τους... "άλλους".
Ξαναλέω, πως δεν αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό αριστεροδέξιοι, αλλά κάπως έπρεπε να σας μοιράσω.
:ninja:

παντως ο Panosss στην κοντρα με τους αριστεριστες δημ. υπαλ. εχασε κατα κρατος και τον χασαμε.
γενικα ειναι αδυνατον (η ζωη εχει δειξει) λογικος ανθρωπος να κανει συζητηση με αριστεριστη , η μονη περιπτωση δεξιου αλλα οχι λογικου που μπορει να τους κανει να κοψουν φλεβες ειναι ο αδωνις ,ολοι οι αλλοι χανουμε κατα κρατος απο την επιθεση του αριστερου παρεακιου . και ειναι φυσικο να αποχωρουμε απ το φορουμ.
απλως μετρηστε απο ποσους δεχτηκε επιθεση ο εντις και ποσοι τον υπερασπιστηκαν (κανεις)
κατα την γνωμη μου θα ηταν βλακεια να ξαναγραψει εδω , ειδικα μετα που το αριστερο παρεακι του εδωσε χαρη.

Σωστός ο otso. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#214799 Σωστος ο otso x2.

Ο Εντι δεν ξαναγυριζει, γραφτηκε στο αλφιστι και θα κουβεντιαζει εκει για την Ζ4. :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#214800 Tα πράγματα είναι πολύ απλά...ψάξτε στις τελευταίες σελίδες τα flamebaits και τις σικάτες ειρωνείες και αναρωτηθείτε γιατί πρέπει να υπάρχουν σε μια κατά τα άλλα πολιτισμένη συζήτηση που ναι μεν υπάρχει διάσταση απόψεων δεν παύει όμως να είναι πολιτισμένη με επιχειρήματα εκατέρωθεν. Να το κάνουμε κώλο το φόρουμ είναι πολύ εύκολο πιστεύω από όλους, το θέμα είναι αν υπάρχει λόγος.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#214802 Δεν είδα πολλά τέτοια, είδα κάποιους να αστειεύονται όμως. Μήπως κάποιοι συγχέουν αυτά τα δύο;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Anonymous Founder έγραψε:Κατόπιν λαϊκής απαίτησης, το ban του EDDIE_147 παύει να ισχύει και ελπίζουμε να μας προτιμήσει με την παρουσία του και αυτή τη φορά να μείνει μακριά από τις κακοτοπιές. [Admin]

Συμφωνώ απολύτως με την "απονομή χάρητος" στον EDDIE_147 αλλά επειδή δεν βρισκόμαστε σε ρωμαϊκή αρένα και για λόγους ισονομίας νομίζω ότι θα πρέπει να έχει την ίδια αντιμετώπιση και ο έτερος τιμωρημένος ο Trident1971. Και για τους δύο αγνοώ τους λόγους για τους οποίους τιμωρήθηκαν.

Λυπάμαι ειλικρινά για τον διαχωρισμό σε δεξιούς, αριστερούς. Οι δικαιολογίες "δεν το ήθελα", "δεν το εννοούσα", "εξαναγκάστηκα", "δεν άρχισα εγώ πρώτος" δεν δικαιολογούν τις ταμπέλες που κολλήσατε. Μου θυμίζει πράσινα και μπλέ καφενεία της εποχής της μεταπολίτευσης, τότε που άνοιγαν και κανένα κεφάλι που και πού...
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Δεν είδα πολλά τέτοια, είδα κάποιους να αστειεύονται όμως. Μήπως κάποιοι συγχέουν αυτά τα δύο;

Μήπως απαιτούμε από όλους να έχουν το ίδιο χιούμορ και την ίδια ευθιξία όπως οι φίλοι μας π.χ; :hmmm:

Γιατί άλλο να έχεις πιει και έναν καφέ με κάποιον να έχεις κατ ιδίαν κατανοήσει το ποιόν του κι άλλο να βλέπεις ένα nickname.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#214840 Δεκτόν. Αλλά πριν θυμώσει ο οποιοσδήποτε, καλό είναι να σκεφτεί πως ο άλλος κάνει πλάκα. Για παράδειγμα, ακόμη και έτσι να μην είναι, εγώ τα ποστ του otso τα θεωρώ χιουμοριστικά και με (καλή) διάθεση trollαρίσματος, όπως και το Bayern7. Μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι έτσι, αλλά και τι έγινε στην τελική;
Ένα φόρουμ είναι, ας ηρεμήσουμε λίγο, είναι καλύτερο να ξεκινάμε με καλή διάθεση και προαίρεση (για όλους, όχι μόνον για τους υπόλοιπους χρήστες θα έλεγα εγώ).
:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By nass
#214842 @Anonymous Founder

Δυστυχώς αρνείσαι να δεις, όχι την πραγματικότητα, ας πούμε ότι αυτή δεν είναι αντικειμενική, αλλά την οπτική γωνία του άλλου (ναι ξέρω, θα μου πεις ότι ούτε εγώ βλέπω τη δική σου οτπική γωνία, ε ναι, συγνώμη, το "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα" δεν είναι οπτική γωνία, διότι δεν βλέπεις τίποτα κάτω από το χαλί)

Και η επίκληση τελείως άκυρων επιχειρημάτων πραγματικά ακατανόητη. Οπως:
- Τι έκαναν στο 4TF. Ναι σωστά, ήταν πρωταθλητές στα ban του 4TF οι πρωταθλητές του ban (είτε ως αριθμός είτε ως διάρκεια) στο petrolheads kacey, trident1971, EDDIE_147 :dizzy: Ασε που έτσι ακυρώνεις την ίδια την πολιτική σου, να "μηδενίσει το κοντέρ". Ή μηδενίζει το κοντέρ και τα ξεχνάμε όλα και δεν τα επικαλούμαστε ως επιχείρημα ή δεν μηδενίζει, βολική μέση οδός δεν υπάρχει.
- "Αντεπιχείρημα" ότι οι "αριστεροί" σε αυτό το Forum δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, δηλαδή πας να βγάλεις άκυρη μια σύνδεση "αριστεράς" και "ΔΥ" που κανείς δεν έκανε in the first place. Και μάλιστα με απαρίθμηση τι επάγγελμα έχει ο καθένας, άντε μετά να πείσεις τον criuser ότι δεν πρόκειται για "παρεάκι".
- "Ας αρχίσουμε από τα λάθη των mods" και παραθέτεις 1-2 λεπτομέρειες τεχνικού χαρακτήρα ("έπρεπε να του είχαμε ρίξει 1 ημέρα και κάναμε λάθος και ρίξαμε 1 εβδομάδα") και "οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να τηρούνται απ΄όλους" -και στην επόμενη σελίδα αίρονται πατ-κιουτ τιμωρίες μηνών "κατά λαϊκή απαίτηση"...
- Εχεις μιλήσει με κάποιους από τους αποχωρήσαντες και δεν το έκαναν για "τους λόγους που φανταζόμαστε". Παρότι δεν είχα αναφέρει λόγους, να πω λοιπόν ότι και γω έχω μιλήσει με κάποιους (EDIT για την ακρίβεια 5) από τους αποχωρήσαντες και το έκαναν ακριβώς για τους λόγους που φανταζόμαστε.

Τέλος πάντων, τα δικά μου συμπεράσματα είναι:
1. (Και βασικότερο) Τους τελευταίους μήνες έχουν αποχωρήσει τουλάχιστον 10 αξιόλογοι χρήστες -αυτό δεν είναι "συμπέρασμα" ή "άποψη", είναι αντικειμενικότατο γεγονός
2. Με βάση τις τιμωρίες και ειδικά τη διάρκεια των ban βλέπω ένα pattern σύνδεσης μεταξύ πολιτικής τοποθέτησης και αντιμετώπισης από τους mods
3. Ο κανόνας των αυξανόμενης διάρκειας ban ανάλογα με τη συχνότητα είναι λανθασμένος, διότι σχετίζει τη βαρύτητα της τιμωρίας όχι με τη βαρύτητα του παραπτώματος, που είναι το σωστό, αλλά με τη συχνότητά του
4. Κάποιοι από τους αποχωρήσαντες επιβεβαιώνουν το συμπέρασμα #2 και το θέτουν ως βασικό λόγο αποχώρησης

Και απ΄ό,τι βλέπω τα δικά σου συμπεράσματα είναι:
1. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση των αποχωρήσεων με το φόρουμ, το moderating κτλ. όσοι αποχώρησαν το έκαναν για δικούς τους, άσχετους λόγους
2. Δεν υπάρχει καμία διακριτική μεταχείριση, ούτε μπορεί να διαπιστωθεί κάποιο pattern ούτε κάποια στατιστική συσχέτιση
3. "Ολα πάνε καλά"
Τελευταία επεξεργασία από nass και 03 Φεβ 2016, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By nass
Pitt έγραψε:Λυπάμαι ειλικρινά για τον διαχωρισμό σε δεξιούς, αριστερούς. Οι δικαιολογίες "δεν το ήθελα", "δεν το εννοούσα", "εξαναγκάστηκα", "δεν άρχισα εγώ πρώτος" δεν δικαιολογούν τις ταμπέλες που κολλήσατε. Μου θυμίζει πράσινα και μπλέ καφενεία της εποχής της μεταπολίτευσης, τότε που άνοιγαν και κανένα κεφάλι που και πού...

Επειδή φαντάζομαι με αφορά (αν και δεν έφερα καμία από τις παραπάνω δικαιολογίες): με αφορμή τα διαδοχικά ban σε έναν χρήστη ως πρόσφατα υπεράνω τέτοιας υποψίας, κάθισα και τεκμηρίωσα μια συσχέτιση, ένα pattern, που πριν το είχα ως απλή εντύπωση και δεν ασχολιόμουν. Θα έπρεπε να μην πω τίποτα ?
Ομως να παρατηρήσω ότι ταμπέλες σε συγκεκριμένους χρήστες δεν κόλλησα και υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα σε αυτό και στις γενικής φύσης διαπιστώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Δεκτόν. Αλλά πριν θυμώσει ο οποιοσδήποτε, καλό είναι να σκεφτεί πως ο άλλος κάνει πλάκα. Για παράδειγμα, ακόμη και έτσι να μην είναι, εγώ τα ποστ του otso τα θεωρώ χιουμοριστικά και με (καλή) διάθεση trollαρίσματος, όπως και το Bayern7. Μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι έτσι, αλλά και τι έγινε στην τελική;
Ένα φόρουμ είναι, ας ηρεμήσουμε λίγο, είναι καλύτερο να ξεκινάμε με καλή διάθεση και προαίρεση (για όλους, όχι μόνον για τους υπόλοιπους χρήστες θα έλεγα εγώ).
:s_biggrin

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν μπορούν όλοι να είναι χαλαροί, δεν περνάνε όλοι καλά στην καθημερινότητα τους, δεν έχουν τις ίδιες αντοχές κ.ο.κ

Παράδειγμα o Kacey....είναι εύθικτος και νευριάζει εύκολα, δεν σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος, αλλά όταν τον τσιγκλάμε και γελάμε μετά με το ξέσπασμα του δεν είναι αστείο, πόσο μάλλον όταν τον τιμωρούμε κιόλας.

Υπάρχουν κι άλλοι που απλά δεν το δείχνουν, απλά μια μέρα αποχωρούν.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
nass έγραψε:Και μάλιστα με απαρίθμηση τι επάγγελμα έχει ο καθένας, άντε μετά να πείσεις τον criuser ότι δεν πρόκειται για "παρεάκι".

Αρκετοί έχουν αναφέρει κατά καιρούς πάντως το επάγγελμα τους.
Δεν χρειάζεται να είσαι κανενός είδους παρέα για να έχεις καλή μνήμη.