Και γω με τη σειρά μου διαφωνώ με τη δική σου ανάλυση στα ακόλουθα σημεία:
(α) Με τη δημόσια παρουσίαση κατάταξης χρηστών σε "αριστερούς" και "δεξιούς", κάτι που απέφυγα επιμελώς, για λόγους που μάλλον δεν σου είναι προφανείς και άρα δεν έχει νόημα να σου τους εξηγήσω
(β) Με το ό,τι το "δείγμα είναι μικρό", εγώ στο θέμα των αποβολών μέτρησα 35 ban (42 δημοσιεύσεις το θέμα, αφαιρώντας 7 για antonis-team + ELTASSOS), εσυ λες ότι είναι 29 (?), σε διάστημα 1.5 χρόνου, 2 ban το μήνα, ε δε μου φαίνεται μικρό δείγμα
(γ) Στο ό,τι δεν πρέπει να μετράει η διάρκεια του ban. Συγνώμη αλλά εμένα σαν απλό χρήστη με νοιάζει για πόσο χρόνο κάποιος εμποδίζεταιι να συμμετέχει στο φόρουμ και δεν μπορώ να διαβάζω τις -όποιες- απόψεις του (που έχει ποιοτική αξία), όχι το πόσες φορές έχει τιμωρηθεί (το οποίο έχει ποσοτική αξία μόνο σαν στατιστικό στοιχείο για τους διαχειριστές, εμένα σαν χρήστη δεν με απασχολεί). Το οποίο μάλιστα δεν έχει να κάνει με την σοβαρότητα του παραπτώματος αλλά με τη συχνότητά του και μάλιστα με μηδενισμό ανά μήνα, δηλ. τελείως λάθος κανονισμός. Με άλλα λόγια, κάποιος που λέει "γαμιέται η μάνα σου" κάθε δίμηνο αντιμετωπίζεται πολύ ελαφρύτερα από κάποιον που λέει "λες βλακείες" δύο φορές το μήνα.
(δ) Στο ό,τι εξαφάνισες την κατηγορία "άλλα" και έτσι μια χαρά έβαλες στο λογαριασμό ban που έγιναν επειδή βρίζονται στο θέμα του ποδοσφαίρου ή σε άλλα άσχετα θέματα και δεν έχουν καμία σχέση με το "αριστερός" - "δεξιός" (δηλ. στη δική σου ανάλυση προσθέτεις μήλα με πορτοκάλια)
(ε) Στο ό,τι έβαλες μέσα τον kacey (παρότι έτσι ενδυναμώνεις τη δική μου οπτική, αλλά το θεωρώ λάθος) διότι είναι στατιστικώς outlier (όπως και οι antonis-team και ELTASSOS)
(στ) Στο ό,τι δεν έδωσες καμία σημασία στο σημαντικότερο κατά την άποψή μου κομμάτι της δημοσίευσής μου, το ό,τι, ασχέτως ban, υπάρχουν αξιόλογοι χρήστες, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί και δεν γράφουν πια, και επιμένεις, ως διαχειριστής, να κλείνεις τα μάτια στους λόγους, για τους οποίους συνέβη αυτό (ή βασικά να λες ότι είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του Forum, φάση "όλοι αντίθετα πάνε στην Πανεπιστημίου"). Ειλικρινά στη λίστα που παρέθεσα δεν το έκανα με λογική "αριστερός" - "δεξιός" αλλά "ποιοί πρώην συστηματικοί χρήστες δεν είναι πια μαζί μας". Αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός, που δε δείχνει να σε προβληματίζει. Το ό,τι εκ των υστέρων διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι (ή όλοι ?) εξ΄αυτών να είναι συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης το θεωρώ απίθανο να είναι στατιστικό σφάλμα αλλά δεν έχει και τόση σημασία.
(ζ) Στο ό,τι θεωρείς ότι για κάποιους χρήστες είναι πρόβλημα συμπεριφοράς από το παλιό Forum. Νόμιζα ότι στο παρόν Forum "το κοντέρ μηδένισε" για το λόγο αυτό ορθώς ακυρώθηκαν όλα τα ισόβια ban που είχαν γίνει παλιά, οπότε η επίκληση της "παλιάς ζωής" είναι άκυρη.
Αυτά, ελπίζω να είναι σαφής η οπτική μου. Επίσης ελπίζω να μην μπούμε σε λογική quote-προς quote, δεν έχει θεωρώ νόημα. Και φυσικά ελπίζω να είναι σαφές ότι στόχος είναι το καλό του παρόντος φόρουμ, όχι η όποια ανούσια κόντρα.
EDIT (μετά το παρακάτω του QsisVTS): Εννοείται ότι ευχαριστώ την ομάδα των mods και ακόμα περισσότερο τον Anonymous Founder για όσα έκαναν και κάνουν. Για το λόγο αυτό ελπίζω να είναι σαφές το καλόπιστο της κριτικής μου.

) , αλλά αδικαιολόγητο να χάνει τον έλεγχο και να φτάνει να τιμωρείται με ban

, ασε που η ατζεντα του ειναι τιγκα σε ΔΑΠιτισσες.
ιστορια" μενουν ως εχουν; Που να δειτε αλλα φορουμ που διαγωνιζονται ολοι ποιος θα πρωτοβαλει το στομα του στο πουλι του Ανμτιν ή Μοντ.
ή