στο ουίσκι είναι σχετικά εύκολο να δοκιμάσεις και κάτι πιο αξιοπρεπές και μετά να κινηθείς προς τα κει
εγώ πάντως πίνω και πολύ μπύρα, πλέον αποκλειστικά μόνο weiss, το κακό είναι ότι σκας μετά τα 2 λίτρα και αρχίζεις και κατουριέσαι, το καλό είναι ότι είναι μάλλον το μόνο ποτό που σε ενυδατώνει
στο ουίσκι αν είναι να πιεις πολύ πρέπει να έχεις δίπλα και νερό για να το αντισταθμίζεις
otso έγραψε:βοτκες δεν πινει κανενας;

Γατακι otso, που θα παει , θα μαθεις ......
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
QsisVTS έγραψε:εγώ πάντως πίνω και πολύ μπύρα, πλέον αποκλειστικά μόνο weiss, το κακό είναι ότι σκας μετά τα 2 λίτρα και αρχίζεις και κατουριέσαι, το καλό είναι ότι είναι μάλλον το μόνο ποτό που σε ενυδατώνει
Σ'ωραίος κι εγώ μια από τα ίδια.
Αλλά οτιδήποτε έχει αλκοόλ αφυδατώνει, λόγω χημείας αλκοόλης και νερού. Και το κατούρημα να μην έπαιζε στη μέση δλδ.
θα κάνω βαθιές έρευνες στα ιντερνετς σχετικά με το θέμα

εδιτ
μάλλον έχεις δίκιο, το αλκοόλ εξ΄ορισμού αφυδατώνει
otso έγραψε:βοτκες δεν πινει κανενας;
Παρών. ΄Οταν βγαίνω παίζω σχεδόν αποκλειστικά με βότκα-σπράϊτ, με δεύτερη επιλογή το τζιν-τόνικ, που επίσης γαμεί.
QsisVTS έγραψε:η βότκα είναι παρεξηγημένη γιατί όπως και τα φθηνά ουίσκι είναι χάλια και οι περισσότεροι αυτές έχουν δοκιμάσει
στο ουίσκι είναι σχετικά εύκολο να δοκιμάσεις και κάτι πιο αξιοπρεπές και μετά να κινηθείς προς τα κει
εγώ πάντως πίνω και πολύ μπύρα, πλέον αποκλειστικά μόνο weiss, το κακό είναι ότι σκας μετά τα 2 λίτρα και αρχίζεις και κατουριέσαι, το καλό είναι ότι είναι μάλλον το μόνο ποτό που σε ενυδατώνει
στο ουίσκι αν είναι να πιεις πολύ πρέπει να έχεις δίπλα και νερό για να το αντισταθμίζεις
+1 για την weiss, Franziskaner, Paulaner, Erdinger με αυτή την σειρά.
αν και μετά από μύηση στα ales από Άγγλο έχω ανακαλύψει αυτή εδώ και της δίνω και καταλαβαίνει
https://jimmuclarku.blogspot.com/
Κατα μέσο όρο πίνω 5 μπύρες... τον χρόνο
PeterPan έγραψε:
Μ´ άρεσε πολύ ...
Σειρά έχουν το oban 14, balvenie doublewood 12 κ μερικά ακόμη που έχω στη λίστα.

...δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>