Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#213528 η βότκα είναι παρεξηγημένη γιατί όπως και τα φθηνά ουίσκι είναι χάλια και οι περισσότεροι αυτές έχουν δοκιμάσει
στο ουίσκι είναι σχετικά εύκολο να δοκιμάσεις και κάτι πιο αξιοπρεπές και μετά να κινηθείς προς τα κει

εγώ πάντως πίνω και πολύ μπύρα, πλέον αποκλειστικά μόνο weiss, το κακό είναι ότι σκας μετά τα 2 λίτρα και αρχίζεις και κατουριέσαι, το καλό είναι ότι είναι μάλλον το μόνο ποτό που σε ενυδατώνει

στο ουίσκι αν είναι να πιεις πολύ πρέπει να έχεις δίπλα και νερό για να το αντισταθμίζεις
Άβαταρ μέλους
By g8777
otso έγραψε:βοτκες δεν πινει κανενας;

Εικόνα

Γατακι otso, που θα παει , θα μαθεις ...... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
QsisVTS έγραψε:εγώ πάντως πίνω και πολύ μπύρα, πλέον αποκλειστικά μόνο weiss, το κακό είναι ότι σκας μετά τα 2 λίτρα και αρχίζεις και κατουριέσαι, το καλό είναι ότι είναι μάλλον το μόνο ποτό που σε ενυδατώνει

:thumbsup:
Σ'ωραίος κι εγώ μια από τα ίδια.

Αλλά οτιδήποτε έχει αλκοόλ αφυδατώνει, λόγω χημείας αλκοόλης και νερού. Και το κατούρημα να μην έπαιζε στη μέση δλδ.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#213653 κι όμως έχω την εντύπωση ότι η μπύρα δε σε αφυδατώνει σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αλκοολούχα :hmmm:

θα κάνω βαθιές έρευνες στα ιντερνετς σχετικά με το θέμα :lol:

εδιτ
μάλλον έχεις δίκιο, το αλκοόλ εξ΄ορισμού αφυδατώνει
Άβαταρ μέλους
By diplomat
otso έγραψε:βοτκες δεν πινει κανενας;

Παρών. ΄Οταν βγαίνω παίζω σχεδόν αποκλειστικά με βότκα-σπράϊτ, με δεύτερη επιλογή το τζιν-τόνικ, που επίσης γαμεί.
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:η βότκα είναι παρεξηγημένη γιατί όπως και τα φθηνά ουίσκι είναι χάλια και οι περισσότεροι αυτές έχουν δοκιμάσει
στο ουίσκι είναι σχετικά εύκολο να δοκιμάσεις και κάτι πιο αξιοπρεπές και μετά να κινηθείς προς τα κει

εγώ πάντως πίνω και πολύ μπύρα, πλέον αποκλειστικά μόνο weiss, το κακό είναι ότι σκας μετά τα 2 λίτρα και αρχίζεις και κατουριέσαι, το καλό είναι ότι είναι μάλλον το μόνο ποτό που σε ενυδατώνει

στο ουίσκι αν είναι να πιεις πολύ πρέπει να έχεις δίπλα και νερό για να το αντισταθμίζεις

+1 για την weiss, Franziskaner, Paulaner, Erdinger με αυτή την σειρά.

αν και μετά από μύηση στα ales από Άγγλο έχω ανακαλύψει αυτή εδώ και της δίνω και καταλαβαίνει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#213747 Στην προσπάθεια απεξάρτησής μου (έχω κλείσει 4 χρόνια χωρις να λειψει αλκοολ), δηλώνω ΟΚ, και πίνω 1 και καλό μπουκάλι το σ/κ. Σήμερα δοκίμασα Μετόχι Χρωμίτσας λευκό. Δεν τα έχει τα 10 ευρώ του όπως το κοκκινο, αλλά σε σχέση με κάτι αντίστοιχα παραφλού, εεεε συγνώμη κρασιά του Λαζαρίδη, Χαλκιδική - Δράμα σημειώσατε Δραματικό άσσο.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#213766 Αν θέλεις και στάνταρ άσσο μεταξύ Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής, δοκίμασε Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By Zorz
PeterPan έγραψε:Εικόνα
Μ´ άρεσε πολύ ...
Σειρά έχουν το oban 14, balvenie doublewood 12 κ μερικά ακόμη που έχω στη λίστα.

Εικόνα

...δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια :innocent:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#214125 Αν τα πιεις όμως όλα αυτά μαζί θα κοιμηθείς μια χαρά... :lol: :innocent: :ninja: