Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#213467
Νέα τραγωδία με 26 νεκρούς πρόσφυγες ανοιχτά της Σάμου - συνελήφθη ο διακινητής
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2016 07:24

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, μετά τη χθεσινή βύθιση σκάφους με περίπου 50 μετανάστες και πρόσφυγες, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 26 άτομα, μεταξύ των οποίων και 10 παιδιά.

Οι έρευνες διεξάγονται από ξηράς και από θαλάσσης. Στο σημείο όπου εκτιμάται ότι βυθίστηκε το μοιραίο σκάφος διεξάγει έρευνες ένα πλωτό του λιμενικού και ιδιωτικό σκάφος.

Όπως ανακοίνωσαν οι λιμενικές αρχές της Σάμου, μεταξύ των εννέα διασωθέντων (πέντε άνδρες, δύο γυναίκες και 2 παιδιά) έχει εντοπιστεί ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο διακινητής των μεταναστών.Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι σοροί των άτυχων μεταναστών έχουν μεταφερθεί στη Σάμο.

Άντε να ήταν το 40% Σύριοι.
Τόσα χρόνια πόλεμος, τώρα θυμήθηκαν να φύγουν.

Επειδή καθώς φαίνεται είναι και πολύ απλό και εύκολο δλδ, όχι τπτ άλλο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#213474 1000 φορές πνιγμένος παρά Αμυγδαλέζα. Ε τι
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#213476 Δεν θυμήθηκαν τώρα, κάποιος τους προσκάλεσε. :rtfm:
#natalemeauta #aristeropareaki #ideolipsia #xrisimoiili8ioi #ipragmatikotitasasprosperna

Εν τω μεταξύ βλέπω, το Mega (και φαντάζομαι και τα άλλα ανεξάρτητα κανάλια) άρχισε τη τακτική Χρήστος Λάππας. Έλεγαν στις ειδήσεις ότι άπαξ και βγει η Ελλάδα από τη Σέγκεν τότε δεν θα πατήσει ούτε τουρίστας γιατί θα γίνουμε εξίσου επικίνδυνοι με την Αίγυπτο και τη Τουρκία. :slap:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#213576
Zorz έγραψε:Εν τω μεταξύ βλέπω, το Mega (και φαντάζομαι και τα άλλα ανεξάρτητα κανάλια)… .. Έλεγαν στις ειδήσεις ότι άπαξ και βγει η Ελλάδα από τη Σέγκεν τότε δεν θα πατήσει ούτε τουρίστας γιατί θα γίνουμε εξίσου επικίνδυνοι με την Αίγυπτο και τη Τουρκία. :slap:

Λογω γειτνίασης….
κανονικα θα επρεπε να χρησιμοποιούνται ως παραδειγματα χωρες της λατινικής αμερικής… πραγμα που το πιστευω, εδω που εχουμε φτασει…
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#213579
Greek's migration minister Yiannis Mouzalas claims Belgium told his country to "push" migrants "back in the sea". He was speaking in an interview with BBC Newsnight's Evan Davis, discussing what will happen next to the Schengen Agreement.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#213588 Ωραία τα τσεχοσλοβακικα του υπουργού ,όπως είχε πει και ο Γεωργίου για τα αγγλικά του Αλευροπουλου,αλλά ο βέλγος ομόλογος του τον διεψευσε ήδη, με σκληρή γλωσσα.
Οπότε υπουργε μου, ας μας επιβεβαιώσει κανένας τρίτος της παρέας σας τους ισχυρισμούς σου.Και επειδή μάλλον δεν θα υπάρχει ευχαιρος καποιος,
από την επόμενη φορά,κασετοφωνακι στην τσέπη.Δεν σας τα εξήγησε καλά ο Yani ;
Βέβαια υπουργε μου, εμείς, εσένα πιστεύουμε και ας λέει ο,τι θέλει ο βέλγος. Στο φινάλε, αν επιμένει να διαψεύδει, έχουμε και το υπερατου του Leon Degrelle να του πεταξουμε στη μάπα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#213600 http://www.euractiv.com/sections/global-europe/belgium-asked-greece-push-immigrants-back-321428
Speaking to the BBC, the Greek minister stressed: “Belgians told us: Go against the law! We are afraid! We don’t care if they are drowned.”
Mouzalas added that the rest of ministers strongly disagreed with their Belgian counterpart, Theo Francken.

According to reports, Katrien Jansseune, the minister's spokesperson, said that it was an informal meeting, and what Fracken said was not the official position of the government.


Α, δε θέλω τέτοια... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#213601 Και για να προλάβω τίποτα "μυαλοπωλητάδες",που αλλά διαβάζουν και άλλα καταλαβαίνουν.
Άστοχη δήλωση του υπουργού, που περιορίζεται σε μια φθηνή κίνηση εντυπωσιασμού,για εσωτερική κατανάλωση, ενώ μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Γιατί με τον ισχυρισμό του,ο οποίος κάλλιστα μπορεί να είναι αληθής,δεν εκθέτει απλά έναν απερίσκεπτο ή ρατσιστή ομόλογό του, αλλά ολόκληρη τη χώρα και την πολιτική τάξη ,που θεσμικά αυτός εκπροσωπεί.Χωρα, τη στήριξη και τη βοήθεια της οποίας, ενδεχομένως χρειαστεί αύριο η Ελλάδα, στη μάχη,που πάντα κατά Μουζάλα , δίνει με τις δυνάμεις που εκπροσωπούν τον ευρωπαϊκό μεσαίωνα,θέλοντας τη χώρα εκτός Σένγκεν.
Γι αυτό καλύτερα να περιορίζεται στο υπηρεσιακό του αντικείμενο,τη μεταναστευτική πολιτική,όσο και αν το επιστημονικό του πεδίο είναι αυτό της γυναικολογίας, συμβουλευόμενος ,την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνει δηλώσεις γύρω από τις εταιρικές μας σχέσεις, τις αρμόδιες διπλωματικές και νομικές υπηρεσίες του κράτους.Γι αυτό το λόγο τις πληρώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#213604
castigamatti έγραψε:
Red Garland έγραψε:+ υπόννοια για φούστικες επιθέσεις. :s_thumbsup
.

?
Μήπως μπέρδεψες τους Βέλγους rexistes με κάτι άλλο; :hmmm:

Ορίστε;
Για τη χρήση του "υπερατού" που επικαλέστηκες ήταν το παραπάνω.
Γενικά βρίσκω περιττά τέτοια θεατράκια, μπορούσες απλά να βάλεις μια λύγκα διάψευσης παρά να ρίχνεις τόνους άσχετης σάλτσας.
Τελικά τώρα μετατοπίστηκες από το ότι "δεν το είπε" στο "δεν έπρεπε να το πει", καταλάβαμε καλά;
Όσο για το νομικό τμήμα του Υπουργείο είναι το πλέον ακατάλληλο, αν η υπόθεση πάει στις μηνύσεις θα τους φωνάξουμε.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#213607 Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω το συσχετισμό υπερατου και πουστι@ς, αλλά δεν χρειάζεται να τα καταλαβαίνουμε και όλα.
Φυσικά και δεν μετατοπίστηκα πόντο από ο,τι είπα, αλλά δεν χρειάζεται να καταλαβαινόμαστε και όλοι με όλους.
Οι διπλωματικές υπηρεσίες δεν ασχολούνται με τις μηνύσεις. Ούτε τα νομικά τμήματα κατ αποκλειστικότητα.
Την επόμενη φορά που θα θελήσω να γράψω κάτι, μάλλον θα σου ζητήσω την άδεια.
http://www.liberal.gr/arthro/30781/poli ... uzala.html
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#213611 Οι ξένοι εκθέτουν τους υπουργούς της Ελλάδας : μαλακές Έλληνες, τι λέτε

Οι Έλληνες εκθέτουν τους υπουργούς μιας ξένης χώρας: μαλάκες Έλληνες τι λέτε

Surprising. Not.