Corto Maltese έγραψε:Ειπε η RBR ή η Μερκ ότι δεν τον θέλει επειδή θέλει ηρεμία; Μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις αυτή τη δήλωση; Οι μεν είπαν ότι πάντα επενδύουμε στα νιάτα και ο Αλόνσο είναι εκτός πλάνων (αλλά ξέχασα, δεν πήραν πέρσι τον Κίμη επειδή έκλασε μέντες ο Φέτελ) πράγμα που επαληθεύεται από τότε που πήραν τον Γουέμπερ και μετά και οι δε έχουν εκφραστεί μόνο μέσω του Λάουντα και είπαν το εύλογο "γιατί να αλλάξουμε δίδυμο;"
Όσο για τα χρήματα που θα πάρει ο Φέτελ του χρόνου κανείς δεν τα ξέρει, πολύ αμφιβάλλω αν πλησιάζουν τα 20 του Αλόνσο και στο φινάλε αλλάζουν κάποιον με 3-4 χρόνια μπροστά του με κάποιον με 10. Τα 10 του Κίμι να τα πληρώσουν 100 φορές φόρο |λογοκρισία|. Το δις εξαμαρτείν κλπ κλπ κλπ, αλλά χαζός να τους τα δώσει για να ψαρεύει σε παγωμένες λίμνες δεν πιστεύω να ξαναβρίσκεται και ο Κίμι έχει αποδείξει πως είναι αρκετά παραδόπιστος για να καταλάβει πως ξεφτιλίζεται.
Κανω copy-paste απο δηλώσεις που ανέβασε ο eddie:
Toto Wolff έγραψε:Alonso is also understood to have sounded out Mercedes about a possible drive, but the team's motorsport boss Toto Wolff said it had no reason to alter its current line-up.
"I'm quite happy we're not participating in musical chairs," Wolff said.
"We want to have the best drivers in our team, who work together in a respectful way, who help to develop the team and eventually win races and championships.
"We are very excited and very happy with our current line-up, and the way we work with each other doesn't justify to mess it up."
Επίσης έχει αναφέρει σε ανυποπτο χρόνο οτι τα της Μακλαρεν του '07 σε μας δεν προκειται να γινουν.. Τον εναν απ τους 2 τον εχει, αμα φερει και τον αλλον κινδυνευει να γινει Μακλαρεν του '07.
Ο Horner ειπε κατι παρομοιο στο BBC πριν τα δοκιμαστικα. Anyway, ετσι τις ερμηνευω εγώ. Δέχομαι οτι είμαι και προκατειλημμένος και δεν είπαν κάτι τέτοιο. Δηλώσεις τυπου εγώ καθορίζω την αγορά και τελικά θα πάω όπου θέλω ενώ ρεαλιστικά τον θέλει μόνο η Χοντα (ουτε καν η Μακλαρεν πιθανον) που κι αυτός δεν εχει καμια ορεξη να παει δεν ειναι βλαμμένες ρε συ? Ακόμα και δίκιο να χει και στη Mercedes να πάει ειναι τραγικό να βγαίνει και να το λέει. Αυτην την αλαζονεία του δλδ τη βγάζει μόνο στις κάμερες? Στους συνεργάτες του -ειδικά όταν στριμωχτεί- μεταμορφώνεται σε team player?
Τα περι συμβολαιου Vettel και Kimi τα λεω για να σου πω ότι το συμβολαιο του δεν ειναι ο λογος που δεν τον θελουν. Ειτε τα πληρωνει η Santader και η Shell ειτε οι ιδιοι γιατι και τις 2 θα τις εχουν και χωρις Vettel-Alonso.
castigamatti έγραψε:τον Κimi τον πληρώνει η Shell,και μην πιστεύεις ότι παίρνει οπωσδήποτε τα ίδια χρήματα με τον Alonso, ανεξαρτήτως του τι δαρρέεται,το δε συμβόλαιο του Alo μέχρι τώρα η santander με προσωπική παρέμβαση του Bοtin......τα χρήματα που ακούγονται για το συμβόλαιο το Vettel μην τα πιστεύεις υποχρεωτικά...πάντα υπάρχει ένα συμβόλαιο που φαίνεται προς τα έξω για τα media και το πραγματικό είναι καλά φυλαγμένο σε δικηγορικά συρτάρια........
Μην ακούς επίσης τι λέει ή υποτίθεται ότι λέει ο Lauda......γιατί έτσι πρέπει να κάνει προστατέυοντας τα συμφέροντα της ομάδας του και μην σου προξενήσει καμιάν εντύπωση αν δεις τον Alonso στην ΜΒ........και ο ισπανός το 2006 τα ίδια έλεγε για τη ferrari...........
Δε διαφωνω σ αυτα που λες. Αλλα αν δεν ειναι εκτος πραγματικοτητας η διαφορα αυτου στο συρταρι με αυτου που κυκλοφορει σημαινει οτι το συμβολαιο του Αλονσο για το '15 δεν ηταν ο λογος που τον εδιωξαν. Οσο για το αν θα καταληξει τελικα στην MB δε θα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση με αυτα που ακουγονται. Ωστοσο δεν παυουν να ειναι φουλ αλαζονικες οι δηλωσεις του που για μενα δειχνουν το χαρακτηρα του για ακομα μια φορα.

) πράγμα που επαληθεύεται από τότε που πήραν τον Γουέμπερ και μετά και οι δε έχουν εκφραστεί μόνο μέσω του Λάουντα και είπαν το εύλογο "γιατί να αλλάξουμε δίδυμο;"

)

).