criuser έγραψε:Ζούν ακόμα θύματα του παιδομαζώματος έστω και σε βαθύ γήρας .
Μιλάμε για το αριστερό ή το δεξιό παιδομάζωμα;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

criuser έγραψε:Ζούν ακόμα θύματα του παιδομαζώματος έστω και σε βαθύ γήρας .

Corto Maltese έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Τι ακριβώς σε ενόχλησε εσένα στο άρθρο;
Είναι ιδεοληπτικοί και χρήσιμοι ηλίθιοι
markvag έγραψε:criuser έγραψε:Ζούν ακόμα θύματα του παιδομαζώματος έστω και σε βαθύ γήρας .
gto250swb έγραψε:21 quadra έγραψε:Τουλάχιστον όσο και η δογματική εξίσωση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας με τον φασισμό, βάσει της (επίσης ορθής) διαπίστωσης ότι και τα δυο καθεστώτα συνιστούν πολιτικές μορφές κυριαρχίας του κεφαλαίου πάνω στις εργαζόμενες μάζες.
Μου ανακατεύουν τα άντερα οι έννοιες της εργαζόμενης μάζας και της εκμετάλλευσης τους από το κεφάλαιο τη στιγμή που όσοι δεν είναι με το κεφάλαιο πιέζουν και εκμεταλλεύονται με άλλους τρόπους την ίδια εργαζόμενη μάζα.
Έλεος πια με τις ταμπέλες και τους αφορισμούς, ούτε οι μεν είναι καλοί ούτε οι δε, όλοι προσβλέπουν σε μια μορφή εξουσίας, είναι όλοι τους εξουσιαστές των μαζών, το ζητούμενο είναι με ποιούς περνάει καλύτερα την καθημερινότητα του ο απλός κόσμος.
Όποιος μπορέσει και την κάνει πιο ανθρώπινη και πιο άνετη θα έχει την στήριξη μου ( χέστηκε η φοράδα στο αλώνι δηλαδή ) αλλά κατά την γνώμη μου είναι όλοι τους αποτυχημένοι, δεν υπάρχουν ιδανικά συστήματα, δεν υπάρχουν ιδανικά στους εξουσιαστές, δεν υπάρχουν τελικά ιδανικοί άνθρωποι, είμαστε ατελή όντα με ατελή συστήματα.
Όσοι έχουν μεγαλύτερη συναίσθηση του ρόλου τους όταν βρεθούν σε θέση εξουσίας βοηθούν περισσότερο, αυτό είναι όλο κι όλο, όχι δεν είμαι μηδενιστής, είμαι με τον άνθρωπο που τον ταλαιπωρούν οι ταμπέλες και οι διακρίσεις των ευτελών της όποιας εξουσίας που έχουν χαμηλά ιδανικά και μοναδικό στόχο μόνο την ατομική τους οικονομική άνοδο και την προβολή του εγώ τους.
Σου ανακατευουν ή οχι τα αντερα ο αρθρογραφος παταει σε μια συγκεκριμενη ερμηνευτικη παραδοση, τα δικα σου εργαλεια ερμηνειας ειναι ελλιπη εως ανυπαρκτα, οταν λες "χαμηλα ιδανικα" ή "ατελη οντα" εχεις κανει διακρισεις και εχεις βαλει ταμπελες πιο δυσδιακριτες και αχρειαστες επομενως, (τι να τη κάνεις τη ταμπελα αν δεν βλεπεις τι γραφει?).
Το αρθρο σημειωνει την αναγκη για τη χρηση "δικαιων" ορισμων προς οφελος της κατανοησης και της διακρισης με στοχο τη συννενοηση(?), η αντιδραση σου μαλλον δεν συμβαλει προς αυτη τη κατευθυνση. Αρνουμενος ορισμους και αντικαθιστώντας τους απο ενα νεφελωδες -ιδανικος,ατελης κλπ.- αθελα σου καταστρεφεις και τη τελευταια πιθανοτητα για επικοινωνια, εκτος κι αν αυτος ειναι ο σκοπος σου-μου-του, μια εντεχνη σημειωτικη ομιχλη προς οφελος και μιας συνθηματικης αντιδρασης.
Με αλλα λογια αυτα που γραφεις στρεφονται πρωτα κατα του εαυτου σου, προκαλοντας μανιχαϊστικες αντιδρασεις του τυπου, αυτοι ειναι κακοι εμεις ειμαστε οι καλοι, ή ολοι ειμαστε παρτακιδες και η πολιτικοι ειναι χρησιμοι ως διαχειριστες της καφριλας, ή το ατυχές... το ζητούμενο είναι με ποιούς περνάει καλύτερα την καθημερινότητα του ο απλός κόσμος.
Υ.Γ. ωραιο ποστ egobrain
criuser έγραψε:markvag έγραψε:criuser έγραψε:Ζούν ακόμα θύματα του παιδομαζώματος έστω και σε βαθύ γήρας .
Νομίζω ότι προηγήθηκε το αριστερό . Το δεξιό μάζεψε τα ορφανά ,

markvag έγραψε:criuser έγραψε:markvag έγραψε:criuser έγραψε:Ζούν ακόμα θύματα του παιδομαζώματος έστω και σε βαθύ γήρας .
Νομίζω ότι προηγήθηκε το αριστερό . Το δεξιό μάζεψε τα ορφανά ,
Ε, καλά... όλα σχετικά είναι... Τόσο και για το πιο προηγήθηκε όσο και για τον ορισμό του "ορφανού"...

trident1971 έγραψε:Αηδιαστικη πρακτικη η φροντιδα των ορφανων απο την επισημη (τοτε) πολιτεια?

QsisVTS έγραψε:γιατί να χτυπάει κόκκινα; έχεις χάσει συγγενείς;
QsisVTS έγραψε:όταν περνάς έξω από έναν αρχαίο ιππόδρομο νιώθεις την ίδια γροθιά ή χαζεύεις την αρχιτεκτονική;
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]