mjacob έγραψε:QsisVTS έγραψε:αν δήλωναν περισσότερα ή αν μπορούσαν να ελεγχθούν πιο αποτελεσματικά δε θα είχαμε και αυτή τη φορολογία, κάπως πρεπει να τους τα πάρουν
Ε δεν θα τους τα πάρουν έτσι.
Αυτο ηθελα να πω τελος παντων
+1
mjacob έγραψε:QsisVTS έγραψε:αν δήλωναν περισσότερα ή αν μπορούσαν να ελεγχθούν πιο αποτελεσματικά δε θα είχαμε και αυτή τη φορολογία, κάπως πρεπει να τους τα πάρουν
mjacob έγραψε:
Γιατί για κάθε ένα επιχειρηματία που είναι πιο πλούσιος από τους υπαλλήλους του, ξέρεις πόσοι υπάρχουν στο φτωχότερο, 0 ή και μείον;
socratesn έγραψε:mjacob έγραψε:QsisVTS έγραψε:αν δήλωναν περισσότερα ή αν μπορούσαν να ελεγχθούν πιο αποτελεσματικά δε θα είχαμε και αυτή τη φορολογία, κάπως πρεπει να τους τα πάρουν
Αυτο ηθελα να πω τελος παντων![]()
+1

EDDIE_147 έγραψε:αεροζολ έγραψε:αεροζολ έγραψε:edit mod. Όταν μας βρίζουν, κάνουμε αναφορά, δεν απαντάμε οι ίδιοι, έστω και ευγενικά. [mod]
Αναφορα δεν κανω (ουτε εχω κανει ποτε). Μπορω να απαντησω στο βρισιμο και μαλιστα χωρις να ξεπερασω τα ορια (οπως ο ιδιος παραδεχεσαι). Δεν καταλαβαινω γιατι το εσβησες (οχι οτι εχει καμια ιδιαιτερη σημασια). Πλακα θα εχει να σου παραπονεθηκε αυτος που εβρισε
λολ
Βαρέθηκα να απαντήσω στα ποστ-κολοκυθιά σου και θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω report;
Report εντωμεταξύ δεν έχω κάνει σε σοβαρές περιπτώσεις και θα ασχοληθώ με την πάρτη σου;![]()
Ώρες ώρες έχει πλάκα να σου απαντάει κάποιος αλλά όταν το γυρίζεις στο καλαματιανό "και τον Θεό ποιος τον έκανε, το πράγμα έχει χάσει κάθε ίχνος πλάκας και προφανώς δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με το θεματάκι σου".
Σου είπε κάποιος ότι η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ είχε μέσα τοκογλύφους/κούγκια/ράιχ.
Ζήτησες λύγκες και μόλις τους πήρες έσκισες την κιλότα σου από απόγνωση επειδή ΕΝΝΟΟΟΥΣΕΣ διαπραγματευτική γραμμή.
Δηλαδή υπονόησε κάποιος ότι θα πήγαινε το ζαντό (Τσίπρας) στις Βρυξέλλες και θα άρχιζε να λέει για τοκογλύφους και κούγκια;
![]()
.

καποιος έγραψε:
Εχμ, βασικά ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στους διεθνείς τοκογλύφους του Δ' ΡΑΙΧ, ελάτε να συμφωνήσετε με τη δική μας πρόταση (ουτε 1 στο εκ. να την αρνηθείτε...), μη το κάνουμε Κούγκι (την Ευρώπη) και σας πάρει κι εσάς ο διάολος μαζί με 'μας.

giannik1977 έγραψε: Ήδη μέσω γνωστού βρήκε δουλειά στην ups κ μου είπε "Γιάννη ας παίρνω 700 € κ να ζω σαν άνθρωπος, να γυρναω το βράδυ κ να είμαι με τα παιδιά μου.."
.
Anonymous Founder έγραψε:
Είναι παρανοϊκό εντελώς και μου κάνει εντύπωση που κάποιοι το συζητάνε κιόλας, αντι να τους πουν να το σκίσουν και να σκεφτούν κάτι πιο λογικό και σοβαρό και πως το να βάζεις κόκκινες γραμμές μόνον στην διατήρηση των συντάξεων εκεί που είναι, αλλά για τις ασφαλιστικές εισφορές να μην υπαρχει καμία κόκκινη γραμμή, είναι παράλογο και πέρα από κάθε αναλογικότητα.
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]