Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#210139 Εγω πάντως διάβασα για αγόρια ΕΩΣ 16 ετων....
Που μπορεί να περιλαμβανει και παιδάκια κάτω απο 14 μπορεί και οχι... Μπορεί επίτηδες να το.αφήνουν διφορούμενο μπορεί κκαι όχι..
Σε άλλη περιπτωση βέβαια θα διαβαζαμε για κρεμάλες στον παιδερα, τώρα μέχρι και οτι τα 16χρονα είναι πολύ προχω διαβασαμε, μήπως ντύνονται και πολύ προκλητικά???
Άβαταρ μέλους
By dimik
kovathe έγραψε:Εγω πάντως διάβασα για αγόρια ΕΩΣ 16 ετων....
Που μπορεί να περιλαμβανει και παιδάκια κάτω απο 14 μπορεί και οχι... Μπορεί επίτηδες να το.αφήνουν διφορούμενο μπορεί κκαι όχι..
Σε άλλη περιπτωση βέβαια θα διαβαζαμε για κρεμάλες στον παιδερα, τώρα μέχρι και οτι τα 16χρονα είναι πολύ προχω διαβασαμε, μήπως ντύνονται και πολύ προκλητικά???

όλες τις πληροφορίες δεν τις διαβάσατε όμως, όπως π.χ το άρθρο που έβαλα που από εκεί μάλλον ξεκίνησε και η είδηση

For a night with Misha, who was 16 at that time, the high European adviser allegedly gave Oleg 50 euros
Άβαταρ μέλους
By kubiak
EDDIE_147 έγραψε:Τους πήρε τους λύγκες.
Τώρα θα σου ζητήσει λύγκα για το αν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ ή αν απλά το φανταζόμαστε.

ΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
Αυτό μου θύμισε το μήνυμά σου...

*αστειεύομαι
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#210153 Τραγικό αν είναι αλήθεια...Έχει ήδη αναλάβει ο εισαγγελέας απο οτι άκουσα και να τον κλείσουν μέσα.
Πάντως είναι το timing της αποκάλυψης βάζει υποψίες,εκτος αν μου έχει διαφύγει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#210154 edit mod. Σβήστηκαν κι άλλα flame bait. Ισχύει πως έχεις κουράσει τους πάντες και συμπεριλαμβάνω και τον φύλακα άγγελό σου. [mod]

Tα 16χρονα ειναι πολυ προχω. Fact.
Οι παιδερες πρεπει να κρεμιουνται ΙΜΗΟ. Fact.
Ο τυπος ειχε διπλωματικο διαβατηριο και χρησιμοποιωντας το την εκανε. Fact.
Η εισαγγελια μπορουσε να τον κυνηγησει οταν εληξε το διαβτηριο αλλα δεν το εκανε. Fact.
Δεν ξερουμε αν επαιζαν και αλλα θυματα στο κολπο. Fact.
Δεν ξερουμε αν ο Mischa ειχε κλεισει τα 16 αρα δεν παιζει κατι εκτος πιθανον απο πορνεια. Fact.

Βγαλε συμπερασμα τωρα. Ειναι ενοχος ή οχι?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#210159 1. Για το Σακελλαρίδη δεν θα ψάξω παλιά ποστ αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα εκφράσει στο φόρουμ την αηδία μου επί του θέματος.
2. Δεν βάζω κανένα κριτήριο αθωότητας στον τύπο. Μπορεί να πήγαν να τον μπλέξουν για άσχετο λόγο, μπορεί να ψώνιζε 16χρονα και ένα από αυτά να πήγε να τον εκβιάσει.
Σε κάθε περίπτωση ο Κούλης ΙΜΟ έπρεπε να γνωρίζει.
3. Ο χειρισμός από πλευράς Παντελίδη είναι εμετικός και αποτελεί ορισμό της λασπολογίας.
Όλως τυχαίως με την εκλογή Κούλη εκτόξευσε ρουκέτα η οποία μάλιστα εικαστικά ξεπερνάει Φώσκολο.
Η λέξη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ με τεράστια γράμματα μη τυχόν και δεν πιάσει και τον τελευταίο που θα αγνοούσε τη λέξη σκάνδαλο και σοπιαρισμένη φωτογραφία (φωτισμός) του τύπου λες και είναι ο κόμης Δράκουλας. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Τυπικά πάντως είναι αποπροσανατολιστικό το άρθρο γιατί πρέπει να ανοίξεις λύγκα για να δεις ότι αφορά παλιά ιστορία που δεν είχε νομική συνέχεια κλπ κλπ κλπ.
5. Για ένα γεγονός που δεν είχε τότε νομική συνέχεια και έχει κλείσει τι μπορεί να κάνει κάποιος;
Θέλω να πω ότι μπορεί το κυρίαρχο/επιθυμητό σενάριο για μας να είναι ότι ο τύπος τσιμπούκωνε αγοράκια που ψώνιζε στο δρόμο αλλά αν η ίδια η χώρα δεν το προχώρησε ακόμα και με τη λήξη της ασυλίας του, πώς ακριβώς θα εξακριβωθεί η αθωότητα ή ενοχή του; :hmmm:
Γι αυτό και ο nass νομίζω ότι ανέφερε την περίπτωση Κορκολή.
Όπου μια άλλη ΚΟΥΡΑΔΑ της δημοσιογραφίας κατέστρεψε τη ζωή κάποιου επειδή αυτός 'νομότυπα' (*μτφ: την είχε αρραβωνιαστεί) γαμούσε ανήλικη.

Εν κατακλείδι, μου έκανε για μια ακόμα φορά εντύπωση το ότι χρήστες του forum με κατεξοχήν φιλελεύθερες και δημοκρατικές απόψεις έπεσαν με τα μούτρα στο σκατό που σέρβιρε ο Παντελίδης για κομματικούς λόγους.

Θλίψη παίδες.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
trident1971 έγραψε:
mjacob έγραψε:Ένα μάτσο μπούρδες για τα αδικαιολόγητα.

Με κερασάκι για τεκμήριο αθωότητας και γκαιμπελισμό απο τον τύπο που επανειλλημένως δεν δέχεται την αθωότητα ανθρώπων που έχουν αθωωθει απο δικαστήρια (συλληφθέντες σε πορείες).

ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Οπως?

http://www.kathimerini.gr/838733/article/proswpa/synentey3eis/g-panoyshs-moy-zhtoysan-na-afhsw-ta-paidia

:s_howdy

Αυτό που λέει ο Πανούσης είναι καινούργιο, όταν ακόμα ήταν ο μπαμπάς της Ζωής στα πράγματα πριν δώσει το δαχτυλίδι στον Τσίπρα, τα ΜΑΤ έπιασαν τη Ζωή με τη Μολότωφ στο χέρι μαζί με την ξαδέλφη της που μόλις είχε πετάξει τη δική της Μολότωφ σε κατάστημα και μόλις τις πήγαν στη γωνία τις άφησαν ελεύθερες με εντολή ανωτέρου που παρευρίσκετο, ιστορία ειπωμένη από Ματατζή κολλητό του γιού μου συμμαθητές από το νήπιο μέχρι που έβγαλαν το Λύκειο, ήταν παρών και ένας από αυτούς που έκαναν τη σύλληψη και τον πιστεύω 100% γιατί τον είχα επί χρόνια να μπαινοβγαίνει στο σπίτι μου και τον ξέρω όπως τα παιδιά μου και μα;ς τα έλεγα τελείως αηδιασμένος, σημειωτέον ότι και ο πατέρας του ήταν Ματατζής, αυτά λοιπόν που λέει ο Πανούσης γίνονταν και πρίν από αυτόν και πιο άμεσα εκεί στο πεζοδρόμιο, σύλληψη, δίκη και αθώωση, τι να λέμε τώρα ?
Ότι είμαστε κράτος και συντεταγμένη πολιτεία ?

Αστειότητες.

Καραγκιοζάκια του κερατά είμαστε αφού πιστεύουμε και εμπιστευόμαστε την αλητεία του Συντάγματος, καλά μας κάνουν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#210169 Μιτζάκωβε αν εσένα η αντιμετώπιση από πλευράς Παντελίδη είναι τύπου "δημοσιογράφος δημοσιεύει είδηση" πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#210170 O mjacob δεν στέκεται στην αντιμετώπιση του Βαξεβάνη, αλλά κάποιων εκ των χρηστών του φόρουμ. Κι εγώ συμφωνώ πως δεν είναι ακριβώς παιδεραστία, αλλά φαίνεται πως σίγουρα είναι σεξοτουρισμός, και σίγουρα δεν νομίζω πως είναι ακριβώς νόμιμο να τσιμπάς κάποιον ή κάποια επί πληρωμή έτσι πουθενά στον κόσμο...
Τέλος, είναι φανερό πως το γεγονός είχε καταγραφεί και από ξένο τύπο, κανονικά και με ονόματα, οπότε δεν χρειάστηκε κάποια έρευνα.
Εγώ διαφωνώ λοιπόν με την παρουσίαση από τον Βαξεβάνη , θα μπορούσε να είναι πολύ πιο σοβαρή και να μην απευθύνεται στο θυμικό και υπάρχει σαφέστατη προσπάθεια εντυπώσεων, από την άλλη βλέπω σίγουρα επιλεκτικές ευαισθησίες. Να μην ψάξουμε να βρούμε τι λεγόταν τότε επί Σακελαρίδη και της λάσπης που έπεφτε στον ανεμιστήρα, όταν δεν υπήρχε και κανένα απολύτως έγκλημα ή σύλληψη. Τώρα που όλα αυτά υπάρχουν κάποιοι επικαλούνται διαφορετικά κριτήρια.
Για κάποιους δεν εκπλήσσομαι προφανώς, τα παβλοφικα τους αντανακλαστικά είναι πλέον δεδομένα. Για κάποιους άλλους πάλι, είναι αρνητική η έκπληξη. Αλλά ως γνωστόν, οι συμπάθειες δεν κρύβονται.
:s_biggrin

ΥΓ: Το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, με 16άχρονες ή 16άχρονους, από την στιγμή που δεν απαγορεύεται, δεν θα το κρίνουμε εμείς. Προφανώς ηθικό θέμα υπάρχει όταν ένας 40άρης ή 50άρης βρίσκεται με μία έφηβη ή έναν έφηβο, αλλά η κοινωνία μας είναι εξοικειωμένη με κάτι τέτοια (ειδικά αν παίζουν και λεφτά στην μέση, μέχρι και γάμοι γίνονται με όλες τις ευχές...).
Το να ψωνίζεις επί πληρωμή σεξ από παράνομα κανάλια, όμως δεν είναι το ίδιο, ας είμαστε λίγο ειλικρινείς κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#210179 Επειδή δεν γίνεται να περνάω το πρωινό μου κάνοντας moderating στις αηδίες ενός εξ ημών, υπάρχουν οι εξής εναλλακτικές: είτε ηρεμείς, είτε αποχωρείς από την κουβέντα, είτε τρως δεύτερο warn και πας για banάκι διαρκείας. Μην τολμήσεις καν να επικαλεστείς αδικία και... προκατάληψη, έχουμε κάνει ΠΟΛΛΗ υπομονή με την πάρτη σου. Αρκετά. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#210180 Δηλαδή HF για να καταλάβω: Προσπαθείς να εξηγήσεις στον Έντι ότι κάποιος έγραψε κάτι άλλο από αυτό που σχολιάζει; :lol: :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#210181 Για να μιλάμε χύμα προσωπικά υποψιάζομαι ότι ψώνιζε αγοράκια.
|λογοκρισία| του Κούλη γιατί θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπήρχε "καπνός" γύρω από ένα συνεργάτη του.
Ακόμα και νόμιμο να ήταν το ψώνισμα (δεν ξέρω τι ισχύει εκεί) είναι εκπρόσωπος του Ελληνικού κράτους και άρα θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.

Για το Σακελλαρίδη τι στον πούτσο είχε γραφτεί; :hmmm:
Πέρα από καζούρα του τύπου "α την πουστάρα" ποιο ακριβώς είναι το μεμπτό του πράγματος; :hmmm: :hmmm:

@Μαλτέζος
όχι μου εξηγεί το γιατί ο Τσίπρας δεν είναι ψευτάκος και κωλοτούμπας.
:)
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Ο πάτος της δημοσιογραφίας
https://www.efsyn.gr/arthro/o-patos-tis-dimosiografias
Συντάκτης: Αντα Ψαρρά

Χωρίς καμία διάθεση υπεράσπισης του συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Ν. Γεωργιάδη σε ότι αφορά το παρελθόν του και τις πράξεις που φέρεται να διέπραξε σε ξένη χώρα με διπλωματικό διαβατήριο, είναι απολύτως κατακριτέα η μέθοδος Βαξεβάνη και το είδος της δημοσιογραφίας που υπηρετεί.

Με ένα χυδαίο εξώφυλλο και με πολυσέλιδη «παρουσίαση» της υπόθεσης του συγκεκριμένου προσώπου το σημερινό HOT DOC εμπίπτει απολύτως στην κατηγορία της δημοσιογραφίας της κλειδαρότρυπας.

Στον δρόμο που χάραξαν οι Αναστασιάδης -Τριανταφυλλόπουλος κλπ. με τις κρυφές κάμερες, τη λάσπη, τα εκβιαστικά υπονοούμενα και τις χυδαίες αναφορές ήρθε να προστεθεί σήμερα και ο Κ. Βαξεβάνης.

Ξεπερνώντας απολύτως τα όρια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που στο παρελθόν είχε καταφέρει να πείσει αρκετούς για την δημοσιογραφική του δεινότητα, έχει δείξει επανειλημμένα τον τρόπο που μόνος του υπονόμευε την αξία των δικών του ερευνών και των δικών του ρεπορτάζ.

Σήμερα ταυτιζόμενος με την απόλυτη δημοσιογραφία της αθλιότητας ίσως να θεωρεί ότι προσφέρει με τον τρόπο αυτό τις χείριστες «υπηρεσίες» του στην βαλλόμενη από παντού κυβερνητική πλειοψηφία. Κάνει ένα τρομερό λάθος αν νομίζει ότι οποιοσδήποτε έχει σχέση με την αριστερά θα ενδιαφερθεί να διαβάσει τον διασυρμό ενός ανθρώπου στις σελίδες του περιοδικού του.

Ο Ν. Γεωργιάδης, οι ερωτικές του προτιμήσεις και το παρελθόν του αφορούν τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται. Ο δημοσιογραφικός όμως κατήφορος έχει δυστυχώς πολλά ποδάρια!

Είναι διαφορετικό θέμα που προφανώς και έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ο σεξοτουρισμός και η παιδεραστία και η συνεισφορά στην εξάρθρωση παρόμοιων κυκλωμάτων. Το να εκτίθεται όμως στην κοινή γνώμη ένας μεμονωμένος άνθρωπος στα πλαίσια δημοσιογραφικής έρευνας είναι η απόλυτη χυδαιότητα.

Update: Η σεξουαλική προτίμηση προφανώς και μπορεί να είναι ποινικά κολάσιμη, όμως, εφόσον δεν υπήρχε μέχρι και σήμερα δικαστική κρίση, ούτε καν δικαστική έρευνα, δεν μπορεί να θεωρηθεί τετελεσμένο. Ας θυμηθούμε όλοι παρόμοια υπόθεση εξευτελισμού δημόσιου προσώπου ως παιδεραστή και τη σιωπή που επικράτησε όταν αποδείχθηκε ότι όλο αυτό ήταν μια συκοφαντία.