- 22 Ιαν 2016, 11:35
1. Για το Σακελλαρίδη δεν θα ψάξω παλιά ποστ αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα εκφράσει στο φόρουμ την αηδία μου επί του θέματος.
2. Δεν βάζω κανένα κριτήριο αθωότητας στον τύπο. Μπορεί να πήγαν να τον μπλέξουν για άσχετο λόγο, μπορεί να ψώνιζε 16χρονα και ένα από αυτά να πήγε να τον εκβιάσει.
Σε κάθε περίπτωση ο Κούλης ΙΜΟ έπρεπε να γνωρίζει.
3. Ο χειρισμός από πλευράς Παντελίδη είναι εμετικός και αποτελεί ορισμό της λασπολογίας.
Όλως τυχαίως με την εκλογή Κούλη εκτόξευσε ρουκέτα η οποία μάλιστα εικαστικά ξεπερνάει Φώσκολο.
Η λέξη ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ με τεράστια γράμματα μη τυχόν και δεν πιάσει και τον τελευταίο που θα αγνοούσε τη λέξη σκάνδαλο και σοπιαρισμένη φωτογραφία (φωτισμός) του τύπου λες και είναι ο κόμης Δράκουλας.
Τυπικά πάντως είναι αποπροσανατολιστικό το άρθρο γιατί πρέπει να ανοίξεις λύγκα για να δεις ότι αφορά παλιά ιστορία που δεν είχε νομική συνέχεια κλπ κλπ κλπ.
5. Για ένα γεγονός που δεν είχε τότε νομική συνέχεια και έχει κλείσει τι μπορεί να κάνει κάποιος;
Θέλω να πω ότι μπορεί το κυρίαρχο/επιθυμητό σενάριο για μας να είναι ότι ο τύπος τσιμπούκωνε αγοράκια που ψώνιζε στο δρόμο αλλά αν η ίδια η χώρα δεν το προχώρησε ακόμα και με τη λήξη της ασυλίας του, πώς ακριβώς θα εξακριβωθεί η αθωότητα ή ενοχή του;
Γι αυτό και ο nass νομίζω ότι ανέφερε την περίπτωση Κορκολή.
Όπου μια άλλη ΚΟΥΡΑΔΑ της δημοσιογραφίας κατέστρεψε τη ζωή κάποιου επειδή αυτός 'νομότυπα' (*μτφ: την είχε αρραβωνιαστεί) γαμούσε ανήλικη.
Εν κατακλείδι, μου έκανε για μια ακόμα φορά εντύπωση το ότι χρήστες του forum με κατεξοχήν φιλελεύθερες και δημοκρατικές απόψεις έπεσαν με τα μούτρα στο σκατό που σέρβιρε ο Παντελίδης για κομματικούς λόγους.
Θλίψη παίδες.
"I've seen things you people wouldn't believe; Attack ships on fire, off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the darkness at Tannhauser gate. All those moments will be lost, in time. Like.. Tears... In rain"