drdino έγραψε:Nosferatu έγραψε:Θα διαφωνισω, δουλευω πανω στο αντικειμενο, στο telematic της jlr και πριν ειμουν στην bmw. Το remote engine start/climate control ειναι απο τις αγαπημενες λειτουργιες ειδικα στη Αγγλια. Μολις ανοιξα τα κοιταπια μου, στην jlr δε δινουμε remote engine start σε Γερμανια, Αυστρια, Γαλλια,Σουηδια, Αυστραλια,Βελγιο και Τσεχια. Σε ολο τον υπολοιπο κοσμο επιτρεπεται.
< Smart ultra 6 >
Ενδιαφέρον αυτό, ειδικά για την Αγγλία που απαγορεύεται το idling χωρίς οδηγό μέσα. Στο μοντέλο που δουλεύω εγώ (άμεσος ανταγωνιστής) δεν το προσφέρουμε στην Ευρώπη, έχουμε όμως fuel fired heater. Κι η merc US που έχει αντίστοιχο με το incontrol premium για remote engine start, στην Ευρώπη δεν το προσφέρει από ότι βλέπω.
Αμεσος ανταγωνιστης στο uk, χμμ χλωμο ακουγετε, ειμαστε εκτος συναγωνισμου
. Ουτε κανα προμηθευτη στο νησι θυμαμαι. Anyway επειδη στο κ@λοξενοδοχειο που ειμαι τωρα το ιντερνετ δεν την παλευει, δε μπορω να βαλω λινκ απο τον ανταγωνισμο. Και jlr δινει ffh αλλα σε ποιο κρυα κλιματα. Το νομικο πλαισιο δεν το εχω ψαξει καθολου, αν εχεις τιποτα προχειρο κανε ενα κοπο να το ανεβασεις.
< Smart ultra 6 >

) δεν το προσφέρουμε στην Ευρώπη, έχουμε όμως fuel fired heater. Κι η merc US που έχει αντίστοιχο με το incontrol premium για remote engine start, στην Ευρώπη δεν το προσφέρει από ότι βλέπω.