Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
nass έγραψε:http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500053024

Αν θυμάμαι καλά ακούγαμε για "σοβαρή παραβίαση των περιβαλλοντικών όρων" και τελικά ήταν κάποιες δοκιμές που έγιναν στη Φινλανδία αντί επιτόπου ? :hmmm:

Νομιζω οτι εχεις μπερδευτει. Αλλο πραγμα το προστιμο λογω μια σειρας παραβιασεων των περιβαλλοντικων ορων και αλλο η ανακληση της αδειας στο συγκεκριμενο μεταλλειο (ή σε δυο συγκεκριμμενα μεταλλεια ? δεν θυμαμαι) λογω μη τηρησης του ορου της συμβασης για δοκιμη της συγκεκριμενης μεθοδου στον συγκεκριμενο χωρο (επιτοπου).
Παρακολουθωντας το θεμα σε επιπεδο ο,τι τυχει να ακουσω στα καναλια , αυτο εχω καταλαβει.
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
socratesn έγραψε:
αεροζολ έγραψε:
Αυτα ειναι αντιπολιτευση σε αφελες επιπεδο. Ο ΣυΡιζΑ ειπε στους εταιρους και δανειστες μας οτι το προγραμμα τους απετυχε παταγωδως (αυτη ειναι η πραγματικοτητα), ελατε να τα βρουμε. Οι στοχοι του ηταν (α) αναδιαρθωση του χρεους (β) μηδενικα ή χαμηλα πρωτογενη πλεονασματα (γ) βελτιωση των ορων σε επιπεδο καθημερινοτητας των πολιτων με προτεραιοτητα στους πιο αδυναμους (προγραμμα Θεσ/νικης).

Edit λογω ατυχους υφους.
Θεωρω οτι λες τη μιση αληθεια.

Και η αλλη μιση , ποια ειναι ?
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
Spartan έγραψε:
αεροζολ έγραψε:
Αυτα ειναι αντιπολιτευση σε αφελες επιπεδο. Ο ΣυΡιζΑ ειπε στους εταιρους και δανειστες μας οτι το προγραμμα τους απετυχε παταγωδως (αυτη ειναι η πραγματικοτητα), ελατε να τα βρουμε. Οι στοχοι του ηταν (α) αναδιαρθωση του χρεους (β) μηδενικα ή χαμηλα πρωτογενη πλεονασματα (γ) βελτιωση των ορων σε επιπεδο καθημερινοτητας των πολιτων με προτεραιοτητα στους πιο αδυναμους (προγραμμα Θεσ/νικης).

Εχμ, βασικά ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στους διεθνείς τοκογλύφους του Δ' ΡΑΙΧ, ελάτε να συμφωνήσετε με τη δική μας πρόταση (ουτε 1 στο εκ. να την αρνηθείτε...), μη το κάνουμε Κούγκι (την Ευρώπη) και σας πάρει κι εσάς ο διάολος μαζί με 'μας.

Εγώ κι εσείς μπορούμε να τα λέμε αυτά. Πολιτικοί και διπλωμάτες όμως που διαχειρίζονται τις τύχες εκατομμυρίων ψυχών, μάλλον όχι.

Βασικα πιστευω οτι πρεπει να δωσεις λινκ στο οποιο να αναφερονται αυτα που γραφεις.

Δεν ξερω τι μπορεις να λες εσυ , αλλα εγω δεν μπορω να τα λεω αυτα και ουτε τα εχω πει.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
αεροζολ έγραψε:Και η αλλη μιση , ποια ειναι ?

Αφενως αμφιβαλλω οτι στους ξενοι ανεφερε τετοιους στοχους γιατι αποδείχθηκε οτι μονο συγκεκριμενα συμφεροντα ηθελαν να προφυλαξουν.
(Τις πολυ ευπαθεις ομαδες του αγιου δημοσιου :innocent: πανω απ ολα και καθε ειδους συνταξιουχους με εξαιρεση τους εξαθλιομενους που παιρνουν 300€).
Αφετερου το προγραμμα της θεσνικης κατα ποσο ηταν κοστολογημενο και πανω σε τι βασεις ειχε υπολογιστει, εχω ειλικρινη περιεργεια να το μαθω αν εχεις καποια μεγαλυτερη πληροφορηση.Ομολογω δε το εχω ψαξει,αλλα απ την πρωτη στιγμη το βρηκα τουλαχιστον ουτοπικο.

Αλλα τελος παντων για να σου απαντησω, ας πουμε καλοπιστα οτι εστω και για μια μερα ο Σύριζα διαπραγματευτηκε υπερασπιζομενος τους στοχους που ανεφερες.Πες μου πως μπορει καποιος να σταθει μονο σ αυτο οταν :
Δημιουργει σαν κομμα ενα επικοινωνιακο χαος με random δηλωσεις.(οκ να δεχτω οτι το εκανε για αντιποινα)
Διαμορφωνει αρνητικο περιβαλλον για διαπραγματευση και αποκτα διπολικοτητα μεταξυ εντος κ εκτος συνορων στο τι λεει και τι κανει.
Καλως κακως πηγε να εκφρασει την "επαναστατικοτητα" και το "νεο" με αφελεις και κουτοπονηρους τροπους (βλ. Ντυσιμο,μαγκιτσες κλπ)

Long story short η πολιτικη ειναι πολιτικη και η οικονομια ειναι οικονομια.Οταν τα διαχειριζεσαι και τα δυο οφειλεις να σαι και πολιτικος και διπλωματης,οχι απλα οικονομολογος.
Αρα θεωρω οτι λες τη μιση αληθεια γιατι ακομα κ αν δεχτουμε οτι πηγε με καλες και σωστες προθεσεις ο Συριζα κ ο Γιανης, το δικιο τους το συνοδευσαν με δυσαναλογα μεγαλο μεγεθος ηλιθιων δηλωσεων και συμπεριφορων.
Παραδειγμα : Βριζει στα 90σ ο λεβεντης τον μητσοτακη και του ευχεται να πεθάνει. οσο δικιο και να ειχε,στην ιστορια εμεινε σαν σκατοψυχος για εκείνο το παραληρημα.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209708 Αεροζόλη νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις να νομίζεις ότι οι συνομιλητές σου δεν ζούσαν στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Τοκογλύφοι
http://www.avgi.gr/article/567876/desme ... okoglufous

Κούγκι
http://www.kathimerini.gr/804160/articl ... yme-koygki

Πάρε και μια πίπα Γιανι να γουστάρεις
http://amazonios.net/%CE%B2%CE%B1%CF%81 ... %84%CE%BF/

bonus
Εικόνα

BTW παίδες ο Παντελίδης πρέπει να δουλεύει υπερωρίες αυτές τις δύσκολες μέρες για την Αριστερά...

http://www.koutipandoras.gr/article/160 ... aiderastia

Ο Κυριάκος, η Θάτσερ, ο Γεωργιάδης και η παιδεραστία

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By kacey
αεροζολ έγραψε:
Spartan έγραψε:
αεροζολ έγραψε:

Εχμ, βασικά ο ΣΥΡΙΖΑ είπε στους διεθνείς τοκογλύφους του Δ' ΡΑΙΧ, ελάτε να συμφωνήσετε με τη δική μας πρόταση (ουτε 1 στο εκ. να την αρνηθείτε...), μη το κάνουμε Κούγκι (την Ευρώπη) και σας πάρει κι εσάς ο διάολος μαζί με 'μας.

Εγώ κι εσείς μπορούμε να τα λέμε αυτά. Πολιτικοί και διπλωμάτες όμως που διαχειρίζονται τις τύχες εκατομμυρίων ψυχών, μάλλον όχι.

Βασικα πιστευω οτι πρεπει να δωσεις λινκ στο οποιο να αναφερονται αυτα που γραφεις.

Δεν ξερω τι μπορεις να λες εσυ , αλλα εγω δεν μπορω να τα λεω αυτα και ουτε τα εχω πει.

κατσε για να καταλαβω:

θες λινκ για να δεις/μαθεις/πειστεις οτι ο περαΣφΥΡΙΖΑ ελεγε ακριβως τα παραπανω bold, δημοσια, στους παντες, πριν βγει κυβερνηση αλλα και αφου βγηκε και "διαπραγματευοταν"?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209787 Τους πήρε τους λύγκες.
Τώρα θα σου ζητήσει λύγκα για το αν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ ή αν απλά το φανταζόμαστε.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#209839 @αεροζόλ... Μάλλον δεν καταλαβαίνω τί λινκ ζητάς. Δεν μπορεί να εννοείς αυτό που λένε παραπάνω, εκτός κι αν δεν κατάλαβες τί εννοούσα με το ποστ γενικότερα... :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
socratesn έγραψε:
αεροζολ έγραψε:Και η αλλη μιση , ποια ειναι ?

Αφενως αμφιβαλλω οτι στους ξενοι ανεφερε τετοιους στοχους γιατι αποδείχθηκε οτι μονο συγκεκριμενα συμφεροντα ηθελαν να προφυλαξουν.
(Τις πολυ ευπαθεις ομαδες του αγιου δημοσιου :innocent: πανω απ ολα και καθε ειδους συνταξιουχους με εξαιρεση τους εξαθλιομενους που παιρνουν 300€).
Αφετερου το προγραμμα της θεσνικης κατα ποσο ηταν κοστολογημενο και πανω σε τι βασεις ειχε υπολογιστει, εχω ειλικρινη περιεργεια να το μαθω αν εχεις καποια μεγαλυτερη πληροφορηση.Ομολογω δε το εχω ψαξει,αλλα απ την πρωτη στιγμη το βρηκα τουλαχιστον ουτοπικο.

Αλλα τελος παντων για να σου απαντησω, ας πουμε καλοπιστα οτι εστω και για μια μερα ο Σύριζα διαπραγματευτηκε υπερασπιζομενος τους στοχους που ανεφερες.Πες μου πως μπορει καποιος να σταθει μονο σ αυτο οταν :
Δημιουργει σαν κομμα ενα επικοινωνιακο χαος με random δηλωσεις.(οκ να δεχτω οτι το εκανε για αντιποινα)
Διαμορφωνει αρνητικο περιβαλλον για διαπραγματευση και αποκτα διπολικοτητα μεταξυ εντος κ εκτος συνορων στο τι λεει και τι κανει.
Καλως κακως πηγε να εκφρασει την "επαναστατικοτητα" και το "νεο" με αφελεις και κουτοπονηρους τροπους (βλ. Ντυσιμο,μαγκιτσες κλπ)

Long story short η πολιτικη ειναι πολιτικη και η οικονομια ειναι οικονομια.Οταν τα διαχειριζεσαι και τα δυο οφειλεις να σαι και πολιτικος και διπλωματης,οχι απλα οικονομολογος.
Αρα θεωρω οτι λες τη μιση αληθεια γιατι ακομα κ αν δεχτουμε οτι πηγε με καλες και σωστες προθεσεις ο Συριζα κ ο Γιανης, το δικιο τους το συνοδευσαν με δυσαναλογα μεγαλο μεγεθος ηλιθιων δηλωσεων και συμπεριφορων.
Παραδειγμα : Βριζει στα 90σ ο λεβεντης τον μητσοτακη και του ευχεται να πεθάνει. οσο δικιο και να ειχε,στην ιστορια εμεινε σαν σκατοψυχος για εκείνο το παραληρημα.

Εύγε! :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By αεροζολ
EDDIE_147 έγραψε:Αεροζόλη νομίζω ότι πρέπει να σταματήσεις να νομίζεις ότι οι συνομιλητές σου δεν ζούσαν στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Τοκογλύφοι
http://www.avgi.gr/article/567876/desme ... okoglufous

Κούγκι
http://www.kathimerini.gr/804160/articl ... yme-koygki

Πάρε και μια πίπα Γιανι να γουστάρεις
http://amazonios.net/%CE%B2%CE%B1%CF%81 ... %84%CE%BF/

bonus
Εικόνα

BTW παίδες ο Παντελίδης πρέπει να δουλεύει υπερωρίες αυτές τις δύσκολες μέρες για την Αριστερά...

http://www.koutipandoras.gr/article/160 ... aiderastia

Ο Κυριάκος, η Θάτσερ, ο Γεωργιάδης και η παιδεραστία

:s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup

Και αν κανουμε κολαζ χρησμοποιωντας κομματια απο τον τιτλο της εφημεριδας, απο ενα βιντεο (μετεκλογικο) του Καμενου (ποτε πηγε ο Καμενος στον ΣυΡιζΑ ?) , απο μια προεκλογικη αφισα του Παντζα και απο ενα αρθρο του Βαρουφα , Tιιιιιιι ?
Καταληγουμε στην λογικη με την οποια ο ΣυΡιζΑ (οταν λεμε ΣυΡιζΑ , προφανως , εννοουμε τον Τσιπρα και την ηγετικη και διαπραγματευτικη ομαδα , αυτοι που καθοριζουν την πολιτικη και διαπραγματευτικη γραμμη και οχι την αφισα του οποιου Παντζα, υποθετω οτι μπορουμε να κανουμε αυτον τον βασικο διαχωρισμο) προσεγγισε την διαπραγματευση ? Ε ρε γλεντια.

Η λογικη του ΣυΡιζΑ , οπως εκφραστηκε επισημα, ηταν το κοινο συμφερον. Το προγραμμα (μετα απο 5 χρονια εφαρμογης του) απετυχε παταγωδως , κανεναν δεν συμφερει η καταστροφη της Ελλαδας , τα συμφεροντα μας ταυτιζονται.
Η λογικη αυτη βασιστηκε σε καποιες εκτιμησεις του ΣυΡιζΑ. Σε καποιες επεσε εξω σε καποιες επεσε μεσα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#209858 παρε και τσιπρα

Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#209859 Δηλαδή δεν ηταν λιγο-πολύ κυρίαρχη αφήγηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τα περί Μερκελιστών, προδοτών, κλπ, κλπ. Δεν έλεγε επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα επαναφέρει μισθους και συντάξεις και ενα νέο μέλλον θα ξημερώσει, όπου θα τρέχουμε όλοι μας ανέμελοι σε καταπράσινα λιβάδια με την Ευρώπη και τις αγορές να "χορεύουν πεντοζάλι";