- 21 Ιαν 2016, 13:29
αεροζολ έγραψε:Και η αλλη μιση , ποια ειναι ?
Αφενως αμφιβαλλω οτι στους ξενοι ανεφερε τετοιους στοχους γιατι αποδείχθηκε οτι μονο συγκεκριμενα συμφεροντα ηθελαν να προφυλαξουν.
(Τις πολυ ευπαθεις ομαδες του αγιου δημοσιου

πανω απ ολα και καθε ειδους συνταξιουχους με εξαιρεση τους εξαθλιομενους που παιρνουν 300€).
Αφετερου το προγραμμα της θεσνικης κατα ποσο ηταν κοστολογημενο και πανω σε τι βασεις ειχε υπολογιστει, εχω ειλικρινη περιεργεια να το μαθω αν εχεις καποια μεγαλυτερη πληροφορηση.Ομολογω δε το εχω ψαξει,αλλα απ την πρωτη στιγμη το βρηκα τουλαχιστον ουτοπικο.
Αλλα τελος παντων για να σου απαντησω, ας πουμε καλοπιστα οτι εστω και για μια μερα ο Σύριζα διαπραγματευτηκε υπερασπιζομενος τους στοχους που ανεφερες.Πες μου πως μπορει καποιος να σταθει μονο σ αυτο οταν :
Δημιουργει σαν κομμα ενα επικοινωνιακο χαος με random δηλωσεις.(οκ να δεχτω οτι το εκανε για αντιποινα)
Διαμορφωνει αρνητικο περιβαλλον για διαπραγματευση και αποκτα διπολικοτητα μεταξυ εντος κ εκτος συνορων στο τι λεει και τι κανει.
Καλως κακως πηγε να εκφρασει την "επαναστατικοτητα" και το "νεο" με αφελεις και κουτοπονηρους τροπους (βλ. Ντυσιμο,μαγκιτσες κλπ)
Long story short η πολιτικη ειναι πολιτικη και η οικονομια ειναι οικονομια.Οταν τα διαχειριζεσαι και τα δυο οφειλεις να σαι και πολιτικος και διπλωματης,οχι απλα οικονομολογος.
Αρα θεωρω οτι λες τη μιση αληθεια γιατι ακομα κ αν δεχτουμε οτι πηγε με καλες και σωστες προθεσεις ο Συριζα κ ο Γιανης, το δικιο τους το συνοδευσαν με δυσαναλογα μεγαλο μεγεθος ηλιθιων δηλωσεων και συμπεριφορων.
Παραδειγμα : Βριζει στα 90σ ο λεβεντης τον μητσοτακη και του ευχεται να πεθάνει. οσο δικιο και να ειχε,στην ιστορια εμεινε σαν σκατοψυχος για εκείνο το παραληρημα.