Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#208707 Μαρκοβαγκο , συγνωμη που επεμβαινω σε οικογενειακης φυσεως ζητηματα , αλλα εχετε κουβεντιασει με την :inlove: κ εχετε αποφασισει για εξωτερικο;
Αν ναι , με τι κριτηρια;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:No offence αλλα πιθανοτατα τον αποθαρρυνες με την πιεση της επικοινωνιας. Σ αυτες τις περιπτωσεις ξηγιεσαι οτι δεν μπορεις να μιλησεις κι αν σου πει οτι θα σε παρει ξανα, απλα περιμενεις να σε παρει. Αν δε σε παρει το αφηνεις εκει.

<+

πώς φαίνεται ο τύπος που δε θέλει να τον ενοχλούν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:Μαρκοβαγκο , συγνωμη που επεμβαινω σε οικογενειακης φυσεως ζητηματα , αλλα εχετε κουβεντιασει με την :inlove: κ εχετε αποφασισει για εξωτερικο;
Αν ναι , με τι κριτηρια;

Τι επεμβαίνεις;;; κουβέντα κάνουμε...

Προϋποθέσεις:

- Καλή δουλειά με καλά λεφτά (όχι Ωνάσης φάση προφανώς, αλλά να μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς)
- Καλή χώρα (Ευρώπη και βόρεια μεριά)
- Καλύτερα σχολεία από εδώ (αυτό δεν είναι και δύσκολο)
- Καλύτερες προοπτικές από εδώ, τόσο για τη δική μου καριέρα, όσο και για να βρει δουλειά και η :inlove: , όσο και φυσικά (και ακόμα περισσότερο) για τα παιδιά.
- Να μην έχει ζέστη το καλοκαίρι (αυτό η :inlove: που της τη βιδώνει το Ελληνικό καλοκαίρι... :lol: )

Το μεγαλύτερο και μείον είναι φυσικά οι άνθρωποι που αφήνεις εδώ... αν ποτέ γίνει...

Αυτά βέβαια ισχύουν εφόσον υπάρχει εδώ δουλειά που μας επιτρέπει να ζούμε αξιοπρεπώς, αν ξαναμείνω άνεργος κανένα χρόνο με βλέπω ανθρακωρύχο στο Βέλγιο... :lol:

Δεν έχω ένδειξη ότι θα με διώξουν, ούτε θέλω να φύγω, αλλά αν βρω μία καλή ευκαιρία θα το κοιτάξω σοβαρά.

bibendum έγραψε:Δεν βγαινει τωρα που εχει ακριβα τελη :s_tongue

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε::(
Καταλαβα , παει κ ο Μαρκος σιγα σιγα... :oops:

Μπα...

Θα πάω μόνο αν βρω κάτι καλό, κάτι όχι και τόσο εύκολο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#208771 Μπα....Αν σου μπει ο :s_devil στο μυαλο , ισως εχεις φυγει κιολας...
Εγω απο την πλευρα μου , θα σου ευχηθω οτι αποφασισετε να ειναι για το καλο σας κ μακαρι να μην ξανααντιμετωπισεις ποτε το φασμα της ανεργιας.. :oops:
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:Μπα....Αν σου μπει ο :s_devil στο μυαλο , ισως εχεις φυγει κιολας...

Mπααα... χρόνια έχει μπει ο διάολος, αλλά δεν έκατσε κάτι όπως το θέλω...

giannik1977 έγραψε:Εγω απο την πλευρα μου , θα σου ευχηθω οτι αποφασισετε να ειναι για το καλο σας κ μακαρι να μην ξανααντιμετωπισεις ποτε το φασμα της ανεργιας.. :oops:

Ευχαριστώ! :thumbsup: Τα καλύτερα και από εμένα! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#208774 μωρε κ τα διαολια να σου πουν δεν ειναι τοσο ευκολο να το κανεις εν τελει...

και ουτε ειναι τοσο ευκολη φαση αφου το κανεις
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:μωρε κ τα διαολια να σου πουν δεν ειναι τοσο ευκολο να το κανεις εν τελει...

και ουτε ειναι τοσο ευκολη φαση αφου το κανεις

Ακριβώς...
Άβαταρ μέλους
By babakos
bibendum έγραψε:Αυτο μου το εχει κανει και ελληνιδα παντως.

Εστειλα βιογραφικο, με πηρε την αλλη μερα τηλεφωνο ενω ημουν σε meeting. Τους πηρα πισω και τελικα καταφεραμε να μιλησουμε το απογευμα στις 17.30. Η τυπισσα μου προτεινε τηλεφωνικη συνεντευξη την επομενη μερα και ηταν διαθεσιμη απο τις 10.00 μεχρι τις 17.30. Της λεω δεν γινεται εκεινη την ωρα γιατι αυριο δουλευω και δεν μπορω να κανονισω κατι αυτη τη στιγμη. Η απαντηση της ηταν "Οκ θα σε παρω τηλ να το κανονισουμε απο Δευτερα".

Ακομα περιμενω να με παρει και εχουν περασει πολλες Δευτερες απο τοτε.

Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε αυτους τους 5-10 που εχει υποχρεωση να προτεινει και δεν ασχοληθηκε περισσοτερο.

+100
Κλασσική περίπτωση.. Παθών επισης

Το κακό στην περιπτωση μου ηταν οτι εμένα με "ξαναθυμήθηκε" αφού ήδη ειχα υπογράψει σε αλλη δουλειά εντος Ελλάδος. Μαλιστα επανήλθε μετά από 2 μήνες (!) με πολύ καλή προσφορά
....
....
....
την οποια απέρριψα και το μετανοιωσα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208900 Εμένα μου έχει τύχει το υπερ-θεϊκό να με παίρνουν για να μου κλείσουν ραντεβού για συνέντευξη την επόμενη ημέρα την οποία όλως τυχαίως είχα κλείσει άλλη συνέντευξη.

Τους το εξήγησα και ζήτησα μια οποιαδήποτε άλλη ώρα (η άλλη ήταν όλο το πρωί) ή άλλη ημέρα.

"Με συγχωρείτε ο κύριος τάδε μπορεί να σας δει μόνο αύριο την τάδε ώρα"

Το αξύριστο που τον πέταγε και τον κύριο τάδε και εσάς.
:)
Άβαταρ μέλους
By Serf
#208902 Σκέψου και τον "δύσμοιρο" του HR που προφανώς καταλάβαινε ότι αυτό που ζητάει είναι π@π@ρι@ αλλά δεν είχε άλλη επιλογή εφόσον ο "τάδε" ήταν μεγάλη μούρη στο "μαγαζί".
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208922 Το συγκεκριμένο μαγαζί είχε φήμη μαλακοεταιρείας στην αγορά.
Για τον δε τάδε είχα ακούσει ιστορίες απείρου κάλλους για show που δίνει στις συνεντεύξεις (φάση colonel Jeshop :superman: :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl ), απλά είχα στείλει βιογραφικό καθότι άνεργος και έψαχνα τα πάντα.

Το τηλεφώνημα αυτό προφανώς ήταν μια καλή αφορμή για να γλιτώσω το χρόνο μου.