κ εχετε αποφασισει για εξωτερικο;Αν ναι , με τι κριτηρια;
κ εχετε αποφασισει για εξωτερικο;Deleted User 1 έγραψε:No offence αλλα πιθανοτατα τον αποθαρρυνες με την πιεση της επικοινωνιας. Σ αυτες τις περιπτωσεις ξηγιεσαι οτι δεν μπορεις να μιλησεις κι αν σου πει οτι θα σε παρει ξανα, απλα περιμενεις να σε παρει. Αν δε σε παρει το αφηνεις εκει.
<+
giannik1977 έγραψε:Μαρκοβαγκο , συγνωμη που επεμβαινω σε οικογενειακης φυσεως ζητηματα , αλλα εχετε κουβεντιασει με τηνκ εχετε αποφασισει για εξωτερικο;
Αν ναι , με τι κριτηρια;
, όσο και φυσικά (και ακόμα περισσότερο) για τα παιδιά.
που της τη βιδώνει το Ελληνικό καλοκαίρι...
)
bibendum έγραψε:Δεν βγαινει τωρα που εχει ακριβα τελη

giannik1977 έγραψε::(
Καταλαβα , παει κ ο Μαρκος σιγα σιγα...

στο μυαλο , ισως εχεις φυγει κιολας...
giannik1977 έγραψε:Μπα....Αν σου μπει οστο μυαλο , ισως εχεις φυγει κιολας...
giannik1977 έγραψε:Εγω απο την πλευρα μου , θα σου ευχηθω οτι αποφασισετε να ειναι για το καλο σας κ μακαρι να μην ξανααντιμετωπισεις ποτε το φασμα της ανεργιας..

bibendum έγραψε:μωρε κ τα διαολια να σου πουν δεν ειναι τοσο ευκολο να το κανεις εν τελει...
και ουτε ειναι τοσο ευκολη φαση αφου το κανεις

bibendum έγραψε:Αυτο μου το εχει κανει και ελληνιδα παντως.
Εστειλα βιογραφικο, με πηρε την αλλη μερα τηλεφωνο ενω ημουν σε meeting. Τους πηρα πισω και τελικα καταφεραμε να μιλησουμε το απογευμα στις 17.30. Η τυπισσα μου προτεινε τηλεφωνικη συνεντευξη την επομενη μερα και ηταν διαθεσιμη απο τις 10.00 μεχρι τις 17.30. Της λεω δεν γινεται εκεινη την ωρα γιατι αυριο δουλευω και δεν μπορω να κανονισω κατι αυτη τη στιγμη. Η απαντηση της ηταν "Οκ θα σε παρω τηλ να το κανονισουμε απο Δευτερα".
Ακομα περιμενω να με παρει και εχουν περασει πολλες Δευτερες απο τοτε.
Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε αυτους τους 5-10 που εχει υποχρεωση να προτεινει και δεν ασχοληθηκε περισσοτερο.
), απλά είχα στείλει βιογραφικό καθότι άνεργος και έψαχνα τα πάντα.Θυμήθηκε η Φοράδα να προστατέψει τον Λούη Νίκο; Μ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]