Μας εχει φορτωσει φορους, εισφορες δεν ξερω γω τι αλλο θα σκεφτουν και η φαση ειναι "ευτυχως που δεν παθαμε τιποτα..."
Μας εχει φορτωσει φορους, εισφορες δεν ξερω γω τι αλλο θα σκεφτουν και η φαση ειναι "ευτυχως που δεν παθαμε τιποτα..."
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Η θέση στο Πανεπιστήμιο είναι ανεξάρτητη αυτής στο Δημοτικό και βασίζεται στο βιογραφικό της (διδακτορικό και δημοσιεύσεις).
Το μόνο που θα μπορούσες να βρεις μεμπτό, είναι η απόσπαση στο ΕΜΠ από την πρωτοβάθμια, αν και είναι με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.
Έχω και φίλο πάντως που έχει πετύχει ακριβώς το ίδιο, στο ΕΜΠ είναι ακόμη (αν και το φθινόπωρο μάλλον επιστρέφει στο Δημοτικό).
EDDIE_147 έγραψε:Παίδες σημασία έχει να μη λέγονται Μητσοτάκηδες[REGISTERED SIGN].
Τώρα ο ράπερ αν είναι και οργισμένος να μη βολέψει και τη γκόμενα του κάπου;
21 quadra έγραψε:criuser έγραψε:Του Αγίου Αντωνίου σήμερα .
Γιορτάζουν οι πιτσαρίες και οι πιτσαδόροι
Μην είσαι κακός, γιορτάζει και ο γιός μου ο μεγάλος.
trident1971 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Η θέση στο Πανεπιστήμιο είναι ανεξάρτητη αυτής στο Δημοτικό και βασίζεται στο βιογραφικό της (διδακτορικό και δημοσιεύσεις).
Το μόνο που θα μπορούσες να βρεις μεμπτό, είναι η απόσπαση στο ΕΜΠ από την πρωτοβάθμια, αν και είναι με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.
Έχω και φίλο πάντως που έχει πετύχει ακριβώς το ίδιο, στο ΕΜΠ είναι ακόμη (αν και το φθινόπωρο μάλλον επιστρέφει στο Δημοτικό).
Φανταζομαι εδω δεν ισχυει και το ΥΠΕΡΑΤΟΥ επιχειρημα "τον Τσιπρα τοτε δεν τον ήξερε η μανα του"![]()
Εννοειται απο το γραπτο σου εξαγεται οτι το μεμπτο του πραγματος εξισσοροπειται καπως στο οτι ειναι "αποφαση της προηγουμενης κυβερνησης".![]()
Α, παρεπιπτοντως,
- η θεση το Δημοτικο υφισταται ακόμα ή ειναι καβατζωμενη και πληρωνουμε καποιον αναπληρωτη?
- η "μεμπτη" θεση στο ΕΜΠ ειναι ή δεν ειναι προαπαιτουμενο για την τωρινη θεση στην Κοζανη?
- Πληρωνουμε εξτρα αεροπορικα εισιτηρια και βενζινες για τη μετακινηση της συνοδειας της κυριας περα δωθε στην Κοζανη, ναι ή ου?
Anonymous Founder έγραψε:-Φυσικά και πληρώνεις έξτρα κάθε μετακίνηση της συζύγου του πρωθυπουργού, ακόμη και για το σουπερμάρκετ. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να κοπεί η Κοζάνη όμως... Μήπως να μην την αφήνουμε να βγαίνει από το σπίτι καθόλου να κάνουμε οικονομία;
Anonymous Founder έγραψε:Τα μεταφορικά τα δικά της ναι, αλλά θα υπάρχει και η προσωπική της φρουρά, δεν παίζει σύζυγος πρωθυπουργού να ταξιδεύει μόνη.
Ωραίο quali! Μαξ pole και Χαμ δίπλα θα γίνει σφα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]