Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#208279 Μηπως ο Τσιπρας ομως κερδισε πολλα κατα την "διαπραγματευση" τελικα;

Μας εχει φορτωσει φορους, εισφορες δεν ξερω γω τι αλλο θα σκεφτουν και η φαση ειναι "ευτυχως που δεν παθαμε τιποτα..."
Άβαταρ μέλους
By pik.
#208311 τελικα καλη δουλεια να εισαι Συριζαιος.

μπαινει και ολη η οικογενεια μεσα.

φαντασουν απο το 0 να ειναι η οικογενεια στα +3000min.
:thumbsup:

ανετα!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#208319 Παίδες σημασία έχει να μη λέγονται Μητσοτάκηδες®.
Τώρα ο ράπερ αν είναι και οργισμένος να μη βολέψει και τη γκόμενα του κάπου;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Η θέση στο Πανεπιστήμιο είναι ανεξάρτητη αυτής στο Δημοτικό και βασίζεται στο βιογραφικό της (διδακτορικό και δημοσιεύσεις).
Το μόνο που θα μπορούσες να βρεις μεμπτό, είναι η απόσπαση στο ΕΜΠ από την πρωτοβάθμια, αν και είναι με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.
Έχω και φίλο πάντως που έχει πετύχει ακριβώς το ίδιο, στο ΕΜΠ είναι ακόμη (αν και το φθινόπωρο μάλλον επιστρέφει στο Δημοτικό).

Φανταζομαι εδω δεν ισχυει και το ΥΠΕΡΑΤΟΥ επιχειρημα "τον Τσιπρα τοτε δεν τον ήξερε η μανα του" :roll:
Εννοειται απο το γραπτο σου εξαγεται οτι το μεμπτο του πραγματος εξισσοροπειται καπως στο οτι ειναι "αποφαση της προηγουμενης κυβερνησης". :svivhaha:

Α, παρεπιπτοντως,
- η θεση το Δημοτικο υφισταται ακόμα ή ειναι καβατζωμενη και πληρωνουμε καποιον αναπληρωτη?
- η "μεμπτη" θεση στο ΕΜΠ ειναι ή δεν ειναι προαπαιτουμενο για την τωρινη θεση στην Κοζανη?
- Πληρωνουμε εξτρα αεροπορικα εισιτηρια και βενζινες για τη μετακινηση της συνοδειας της κυριας περα δωθε στην Κοζανη, ναι ή ου?
Άβαταρ μέλους
By gianik
EDDIE_147 έγραψε:Παίδες σημασία έχει να μη λέγονται Μητσοτάκηδες[REGISTERED SIGN].
Τώρα ο ράπερ αν είναι και οργισμένος να μη βολέψει και τη γκόμενα του κάπου;

Εικόνα

Βαλαμε πλάτη για το κόμμα....
Πηγή: tsantiri.gr
Άβαταρ μέλους
By xeno
21 quadra έγραψε:
criuser έγραψε:Του Αγίου Αντωνίου σήμερα .

Γιορτάζουν οι πιτσαρίες και οι πιτσαδόροι :s_sarcastic

Μην είσαι κακός, γιορτάζει και ο γιός μου ο μεγάλος. :yahoo:

Χρόνια του πολλά Παναγιώτη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Η θέση στο Πανεπιστήμιο είναι ανεξάρτητη αυτής στο Δημοτικό και βασίζεται στο βιογραφικό της (διδακτορικό και δημοσιεύσεις).
Το μόνο που θα μπορούσες να βρεις μεμπτό, είναι η απόσπαση στο ΕΜΠ από την πρωτοβάθμια, αν και είναι με απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης.
Έχω και φίλο πάντως που έχει πετύχει ακριβώς το ίδιο, στο ΕΜΠ είναι ακόμη (αν και το φθινόπωρο μάλλον επιστρέφει στο Δημοτικό).

Φανταζομαι εδω δεν ισχυει και το ΥΠΕΡΑΤΟΥ επιχειρημα "τον Τσιπρα τοτε δεν τον ήξερε η μανα του" :roll:
Εννοειται απο το γραπτο σου εξαγεται οτι το μεμπτο του πραγματος εξισσοροπειται καπως στο οτι ειναι "αποφαση της προηγουμενης κυβερνησης". :svivhaha:

Α, παρεπιπτοντως,
- η θεση το Δημοτικο υφισταται ακόμα ή ειναι καβατζωμενη και πληρωνουμε καποιον αναπληρωτη?
- η "μεμπτη" θεση στο ΕΜΠ ειναι ή δεν ειναι προαπαιτουμενο για την τωρινη θεση στην Κοζανη?
- Πληρωνουμε εξτρα αεροπορικα εισιτηρια και βενζινες για τη μετακινηση της συνοδειας της κυριας περα δωθε στην Κοζανη, ναι ή ου?

-Το ότι είναι απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης μπορεί να σημαίνει πως αν έπεσε μέσον, έπεσε από τους άλλοι και όχι αυτούς εδώ. Άρα τέτοιες διευκολύνσεις υπάρχουν για τους εκλεκτούς με κάθε κυβέρνηση. Δεν βγάζω κανέναν λάδι.
-Βέβαια, εγώ ξέρω πως τέτοια γίνονται και σε μη συζύγους πρωθυπουργών, αλλά δεν μας νοιάζει ε; Έχω δικό μου φίλο σε τέτοια θέση ακριβώς (από πρωτοβάθμια στο ΕΜΠ) και σίγουρα δεν είναι σύζυγος πρωθυπουργού.
-Το τι εξάγεις εσύ από το γραπτό μου, μπορεί και να μην έχει σχέση με το τι ήθελα να πω... Έχεις τον τρόπο σου πάντα να βλέπεις αυτό που δεν βλέπουν οι άλλοι ή αυτό που δεν ήταν ποτέ εκεί...
-Προφανώς θα πληρώνεται κάποιος αναπληρωτής, έτσι γίνεται συνήθως. Το ίδιο γίνεται κι όταν κάποιος δάσκαλος παίρνει απόσπαση ή μετάθεση. Στο ΕΜΠ πιστεύεις πως κάθεται όμως; Κάποια θέση καλύπτει και εκεί. Όπως και ο φίλος μου. Και έχουν κανονικό ωράριο, δεν είναι φοιτητές (σε περίπτωση που έχεις κι αυτή την απορία).
-Το ΕΜΠ δεν έχει καμία σχέση με την Κοζάνη, πόσες φορές πρέπει να στο γράψουμε; Στην Κοζάνη θα μπορούσε να πάει κι από το Δημοτικό ή και από το σπίτι της, μόνον με τις δημοσιεύσεις της. Μόνον αυτό μετράει και όχι η απόσπαση στο ΕΜΠ.
-Φυσικά και πληρώνεις έξτρα κάθε μετακίνηση της συζύγου του πρωθυπουργού, ακόμη και για το σουπερμάρκετ. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να κοπεί η Κοζάνη όμως... Μήπως να μην την αφήνουμε να βγαίνει από το σπίτι καθόλου να κάνουμε οικονομία;

Αγγίζουμε νέα επίπεδα βλέπω...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:-Φυσικά και πληρώνεις έξτρα κάθε μετακίνηση της συζύγου του πρωθυπουργού, ακόμη και για το σουπερμάρκετ. Δεν βλέπω γιατί πρέπει να κοπεί η Κοζάνη όμως... Μήπως να μην την αφήνουμε να βγαίνει από το σπίτι καθόλου να κάνουμε οικονομία;

Νομίζω ότι τα μεταφορικά τα βάζει από την τσέπη της.

Άσχετο με όλα αυτά, νομίζω ότι πρέπει (σε άλλο θέμα) να αποφασίσουμε κάποια στιγμή τι φόρουμ θέλουμε. Μια χαρά είχαμε ηρεμήσει κάνα μήνα. Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση, νισάφι πια :x
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#208352 Τα μεταφορικά τα δικά της ναι, αλλά θα υπάρχει και η προσωπική της φρουρά, δεν παίζει σύζυγος πρωθυπουργού να ταξιδεύει μόνη.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#208353 Σωστά, αλλά όπως είπες, δεν γίνεται και να κλειστεί σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Τα μεταφορικά τα δικά της ναι, αλλά θα υπάρχει και η προσωπική της φρουρά, δεν παίζει σύζυγος πρωθυπουργού να ταξιδεύει μόνη.

δηλαδη ο ελλην φορολογουμενος πληρωνει εισιτηρια της φρουρας της γυναικας του πρωθυπουργου, για τη μεταβαση τους μαζι της, οταν αυτη πηγαινει καπου για να βγαζει εξτρα παραδακι? Ωραια πραγματα.

υγ και εννοειται το παραπανω ισχυει για ολους και ολες τις πρωην, νυν και επομενες.