Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208131 πάντως πέρα από το πάχος έχω παρατηρήσει κάτι άλλο σχετικά με μένα, αλλά μου φαίνεται παράλογο :hmmm:

είναι δυνατόν μετά τα 23-24 να ανοίγουν κι άλλο οι πλάτες σου; δηλαδή βλέπω πράγματα που είχα από τότε και μου είναι όλα μικρά στο άνοιγμα των ώμων πέρα από περιφέρεια μπούτια κτλ που εντάξει πες πάχυνα..

τι διάολο, καθυστερημένη ανάπτυξη είχα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:Αισθανομαι χαλια Μπιλ. Που ειναι ο κοβαθε να με βρισει?
Μπραβο qsi

< 3

Πάρε την μπομπίτσα και τον σπαικ ,η κουτσούνα προαιρετική :lol: ,και βγες καμια βόλτα και άσε τις ζυγαριές και τις στεναχώριες.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#208145 Σορρυ αλλά 1.78 και 97 κιλά ναι είσαι χοντρός.
Και όχι δεν άνοιξαν οι πλατες σου. Απλα εχεις περισσοτερο λίπος παντού, πλατη, στήθος, ώμους, παντού.
Όταν είχα φτασει 115 κιλά δε μου έκαναν τα πουκάμισα.
Δεν άνοιξαν οι πλάτες μου. Μόλις πήγα παλι στα 90+ μου έκαναν και τα πουκάμισα αλλά και τα παντελόνια απο τα 25 μου.
Με υψος 1,90+ αυτά.

Γκεο παρών....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#208149 Εγώ με ύψος 1:78 επίσης, πάνω από 75 κιλά θεωρώ εαυτόν υπέρβαρο. Αυτή την στιγμή είμαι παραπάνω δυστυχώς, αν και δύο παντελόνια που αγόρασα χθες ήταν νούμερό μέσης 29 και 30.
Γιώργο, στο ύψος μας, αν δεν έχεις μπόλικη μυϊκή μάζα, οτιδήποτε πάνω από 80 κιλά είναι μάλλον πολύ.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ με ύψος 1:78 επίσης, πάνω από 75 κιλά θεωρώ εαυτόν υπέρβαρο. Αυτή την στιγμή είμαι παραπάνω δυστυχώς, αν και δύο παντελόνια που αγόρασα χθες ήταν νούμερό μέσης 29 και 30.
Γιώργο, στο ύψος μας, αν δεν έχεις μπόλικη μυϊκή μάζα, οτιδήποτε πάνω από 80 κιλά είναι μάλλον πολύ.

εγω παλι στα 1.82 οταν ειμαι 83 κιλα ειμαι και κομψος και αρκετα δυνατος για οτιδηποτε.
Ειχα πεσει μια εποχη που δουλευα ολο νυχτα στα 76 και ημουν ψιλορακος.

πιστευω ειναι και πως ειναι το ιδανικο βαρος για τον καθενα μας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#208165 Κοβαθε ο Γκεο εχει μουστακι, διαφερει απο τον σφιχτη της φωτο. Δεν ειναι τυχαιο οτιο εχει αναλαβει τα εκκρεμη δανεια.

Κατα τα αλλα , Γκεακο μανα μου εχω την εντυπωση οτι στο τοπικο γραφεις απλα και μονο για να διαβασεις ποστακια συμπαραστασης μας χωρις να εχεις τη διαθεση να κανεις κατι ουσιαστικο για τα κιλα σου. Απλα θα σου γραψουμε, "οχι, δεν ειναι ετσι, μην λυπασαι, το θεμα ειναι πως νιωθεις εσυ κλπ...." και εσυ για αλλη μια φορα θα το δεις ως δικαιολογια για να βουτηξεις στη γουρνα με τα τριγλυκεριδια.

Ο,τι και να σου πουμε εμεις, ο,τι και να σου πουν οι δικοι σου, οσο γαβγισμα και να ριξει ο ψυλλοφορος κοπρος σου, το θεμα ειναι οτι στην πραγματικοτητα ΔΕΝ ΘΕΣ να χασεις κιλα. Γιατι δεν θες να κοπιασεις. :iconcool:

Και μακερωσω τους υπολοιπους που θελουν να ατροφησουμε για να φτασουμε τα 80εμπα κιλα. :x :x
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 17 Ιαν 2016, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε: ο ψυλλοφορος κοπρος σου

:lol: :lol: :lol:

+1 στα υπολοιπα που εγραψε.Και εμενα αυτη η εντυπωση μου εχει δοθει.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#208171 ρε λετε να μας διαβαζει ενω μπιμπιεται στα σουβλακια και στα κοντοσουβλια; :metalo: :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Ισως καποιοι ειχαν δικιο. Θα είμαι χοντρος. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

< 3

Αν δεν έχεις σκοπο να αλλάξεις την διατροφή σου μόνιμα με σκοπό να επιστρέψεις σε πιο φυσιολογικά κιλά, είναι μάταιο να κάνεις δίαιτες.
Πρέπει να πάψεις να είσαι λιχουδης και να προσέχεις τι και πώς τρως για πάντα!
Αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις πάψε να ασχολείσαι με το βάρος σου και κάνε αυτο που σου είπε ο Βασίλης

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By elteo
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ με ύψος 1:78 επίσης, πάνω από 75 κιλά θεωρώ εαυτόν υπέρβαρο. Αυτή την στιγμή είμαι παραπάνω δυστυχώς, αν και δύο παντελόνια που αγόρασα χθες ήταν νούμερό μέσης 29 και 30.

Ναι χάσε κάνα 10αρι κιλά καημένε χοντρέ κι εσύ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#208192 1.89 με 115.2 που ζυγιστηκα σημερα. Και τελη καλοκαιριου ειχα φτάσει 105.
Η αληθεια ποναει g. Ετσι ειναι..
Δε θα πω τπτ αλλο.
Θα ξαναποσταρω την νεα μέτρηση οταν ειναι.

< 3