Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#207369 Πάνω απ'τις μερίδες μπιφτέκια, υπάρχει ένα βουνό πατάτες που τα κρύβει ...

http://where2go.gr/wp-content/uploads/2 ... 56x417.jpg
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#207382 Επιβεβαιώνω :metalo:

Εντάξει λουκάνικο ας πάρουν 1 στη μέση, αλλά μπιφτέκια και μπριτΖόλα :metalo: :eat: :eat:
Άβαταρ μέλους
By Serf
royal_airness έγραψε:Δεν νομίζω οτι κάνει κρατήσεις ο συγκεκριμένος. Η παραγγελία σας θα είναι 6 μερίδες μπιφτέκια, 4 χοιρινές, μια χωριάτικη, μια τυροκαυτερή, μια φέτα και έξτρα ψωμί. Ελπίζω να τρώτε πολύ !

ΥΓ: Το λουκάνικο δεν λέει, να το αποφύγετε ...

Βασικά να έρθω κι εγώ ; :lol:

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Serf
#207390 Πρώτη φορά που πάει κάποιος επιβάλλονται μπιφτέκια... Μία μερίδα έκαστος και είστε πλήρεις μαζί με καμιά σαλάτα. Τιμή για παραλαβή για το σπίτι €4/μερίδα... τσάμπα. Για να καθήσετε εκεί δε θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#207397 5€ εκεί. Για τις κρατήσεις όντως έχετε δίκιο, αφού κάθε φορά περιμένουν 3-4 παρέες για τραπέζι *. Μόνο για pickup ισχύει για να στα ετοιμάσει να τα πάρεις. Κι αυτό με επιφύλαξη, απλώς έχω δει να το κάνει, δεν έχει τύχει ποτέ να πάρω.

* Απλώς Γιώργη πηγαίντε νωρίς. Καλές μάσες :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#207399 Με 4 ευρώ την μερίδα, δεν λέω πολύ φθηνά και είναι και νοστιμότατα (πρέπει να έχω φάει εκεί πριν καμιά δεκαετία όταν δεν ήταν μόδα αυτό το μαγαζί) τι ποιότητα κρέατος θα έχει;
Εδώ πας σε καλό μαγαζί που σου δίνει την μερίδα 10 και 12 ευρώ και τον αποφεύγεις τον κιμά...
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#207402 Τρώω εκεί πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Ok δεν θα είναι black angus, αλλά αν ήταν σάπιο, δεν θα κράταγε τόσες 10ετίες το μαγαζί. Υπομονή με τους σερβιτόρους μόνο λίγο, τα παιδιά είναι λίγο ... κάπως. Μην πλακωθείτε με τα ψωμιά στην αρχή, αντισταθείτε ... :lol:

Take out κάνω καμιά φορά με παρέα στο σπίτι κτλ, αντί για σουβλάκια. 4€ έκαστος και σκας, αλλά πανιάζουν οι πατάτες μέχρι να πας σπίτι, οπότε πρέπει να ανοίγεις την λαδόκολλα για να αναπνέει. :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#207403 Πόσο κάνει ρε παιδιά 1kg κιμάς στην Ελλάδα....γιατί κι εμένα 4 ευρώ την μερίδα δεν μου φαίνεται λογικό. Εκτός αν τα πραγματικά μπιφτέκια είναι μικρά και χορταίνεις με τις πατάτες.
Από 6 και πανω θα μου φαινόταν λογικότερο.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207405 3,25€ + ΦΠΑ....
ΧΩΡΙΣ να σημαίνει ότι το ακριβό είναι καλό, το φθηνό είναι σίγουρα ύποπτο.

Λίγο λιγότερο έχει μια μερίδα πατάτες σκέτες. Πουρές φακής;;; Μια πρώτη εκτίμηση, κακοπροαίρετη. Καλοπροαίρετη εκτίμηση είναι ότι επιτελεί κοινωνικό έργο και απλά χαρίζει.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#207413 Η συσκευασία κοστίζει 30-45cents μόνο... Τα μπιφτέκια θα είναι τουλάχιστον 250γρ. Από τις περιγραφές (χορταίνεις με μια μερίδα+ σαλάτα) το πολύ να βγάζει 3 μερίδες στο κιλό(ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ). Βάλε πατάτες, βάλε υγραέριο, βάλε ρεύμα, ενοίκια, προσωπικό, τέβε, ίκα κλπ. Και δες πόσες χιλιάδες μπιφτέκια πρέπει να πουλήσει για να βγει....
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:Έχετε δει πολλές μερίδες να είναι 1 κιλό κρέας;

Όχι αλλά δεν σου πετάει στην λαδόκολα 300-400 γραμμάρια σκέτα, θέλουν ένα σωρό υλικά για να γίνουν πλέον λειτουργικών εξόδων.
Άβαταρ μέλους
By Pitt

Έτσι. :s_thumbsup

Και εκτός αυτού, το μίγμα για μπιφτέκια έχει και άλλα πράγματα μέσα (αυγά, κρεμμύδια, ψωμί ή τρίμμα παξιμαδιού κλπ).
Άβαταρ μέλους
By Serf
Dimitris_P έγραψε:5€ εκεί. Για τις κρατήσεις όντως έχετε δίκιο, αφού κάθε φορά περιμένουν 3-4 παρέες για τραπέζι *. Μόνο για pickup ισχύει για να στα ετοιμάσει να τα πάρεις. Κι αυτό με επιφύλαξη, απλώς έχω δει να το κάνει, δεν έχει τύχει ποτέ να πάρω.

* Απλώς Γιώργη πηγαίντε νωρίς. Καλές μάσες :yahoo:

Δεν κάνει κρατήσεις, δεν κάνει delivery. Αλλά παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας είναι εφικτή (πλην Τσικνοπέμπτης και κάποιων αντίστοιχων ημερών).
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Pitt έγραψε:
<br abp="819"><br abp="820">Έτσι. :s_thumbsup <br abp="821"><br abp="822">Και εκτός αυτού, το μίγμα για μπιφτέκια έχει και άλλα πράγματα μέσα (αυγά, κρεμμύδια, ψωμί ή τρίμμα παξιμαδιού κλπ).
Τα οποία είναι τζάμπα;;