- 17 Ιαν 2016, 22:51
GTS έγραψε:Οι γνωριμιες ειναι βασικο για να σου ανοιξουν οι πορτες αλλα αν δεν εχεις ενα επιπεδο στην εργασια αργα ´η γρηγορα θα φυγεις, ειδικα στον ιδιωτικο τομεα που πρεπει να αποδιδεις.
Μακάρι να ίσχυε αυτό παντού...
kostis20 έγραψε:Εχει κανείς εμπειρία απο τα Δημόσια Δημοτικά σε Πευκη -Μαρούσι?
Τα κοιτάμε όλα αυτό το καιρό γιατί ο μικρός πάει πρώτη του χρόνου.
Πήγαμε στα δημόσια της περιοχής,είναι και πολύ κοντά μας,οι διευθυντές πολύ καλοί άνθρωποι εξυπηρετικοί .
Δε ξέρω αλλά μόνο δημόσιους υπαλλήλους δε μου θύμισαν...
Για ιδιωτικό κατω απο 5 με 6000 το χρόνο δε πέφτεις με τίποτα...
Και εγω και η γυναίκα μου εχουμε τελειώσει δημόσια σχολεία έχουμε τελειώσει να σημειώσω...
Κάθε άποψη καλοδεχούμενη.
Άποψή μου: Στο σχολείο της γειτονιάς σας.
Εξηγώ:
Βασικότατο πράγμα που κάνει το σχολείο είναι η κοινονικοποίηση. Όταν δεν υπάρχει ο φίλος / φίλη στη γειτονιά να παίξουν / συναντηθούν και αργότερα ερωτευτούν χάνεις πολλά...
Βλέπω τη δικιά μου. Κάθε τρεις και λίγο με κάποια φίλη της είναι, είτε στο σπίτι είτε στον πεζόδρομο μπροστά απ' το σπίτι μας.
Αν ήταν σε ιδιωτικό (που τα παιδιά είναι απ' όλες τις άκρες της πόλης) πως θα γίνονταν αυτό;;;; Ούτε οι γονείς μπορούν να τα πηγαίνουν τα παιδιά πέρα δώθε, ούτε είναι το ίδιο να θες 5 λεπτά με τα πόδια για να πας στο φίλο σου αντί για 30-40 λεπτά με το αμάξι...
Είμαι πολύ υπέρ του σχολείου της γειτονιάς και τα όποια πλεονεκτήματα μπορεί να έχει ένα ιδιωτικό, κατ' εμέ δεν αντισταθμίζουν τα μειονεκτήματά του, ιδίως την έλλειψη επικοινωνίας με τους φίλους εκτός σχολείου. Στη ζωή δεν μας χρειάζονται μόνο οι γνώσεις (μαθήματα)...
Για διεύθυνση δηλώνεις ότι θέλεις, αρκεί να μπορείς να βρεις έναν λογ/μο...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>