http://www.mba.com/global/frequently-as ... valid.aspx
< Note >
koubeast έγραψε:To Gmat ισχύει για 5 χρόνια. Το ielts είναι για 2.
http://www.mba.com/global/frequently-as ... valid.aspx
< Note >

Earlier this year, PricewaterhouseCoopers (PwC) scrapped using UCAS points as entry criteria for its graduate scheme. The audit firm believes placing too much emphasis on the scores will mean employers may miss out on key talent from disadvantaged backgrounds, who can perform less well at school.
A report published last week revealed wealthy kids are 35% more likely to become high earners than clever, disadvantaged young people, even if they are not academically gifted.
socratesn έγραψε:Να ριξω κ εγω ενα update,τελικα οι συστατικες αποδειχθηκαν αρκετα εκνευριστική διαδικασία.Κανείς δεν αρνηθηκε αμεσα να μου δωσει αλλα ηταν τρομερα δυσκολο να εντοπισω καθηγητες και οταν τους εντοπιζα με εξαιρεση εναν κανενας αλλος δεν ηθελε να συμπληρωσει το εντυπο που χρειαζοταν για το μεταπτυχιακο,παρα μονο μου συντασσαν μια τυπικη επιστολη στο word την οποια υπογραφαν μαζι μ ενα φακελο.Μαλιστα δεν τις σφραγισαν καν ,εγω θα τις βαλω σε φακελο και θα κλεισω τον φακελο![]()
![]()
Κατι αλλο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ασχετως αν εγω στο εκαστοτε μαθημα του ταδε καθηγητη ειχα γραψει καλα ,ειχα κανει καλη εργασια κλπ ολοι κολλουσαν ή σχολιαζαν τον μετριο βαθμο πτυχιου μου.Μπορω να καταλαβω οτι δε θελουν να προτεινουν εναν φαινομενικα μετριο φοιτητη,αλλα εφοσον απεναντι τους ημουν ενας καλος φοιτητης γιατι να μη ''βοηθησουν''?
Anyway,θα επισυναψω μια επιστολη οπως την ηθελε το προγραμμα (με το εντυπο) και μια τυπικη που μου δωσε ενας αλλος σε φακελο.Ελπιζω να μην εχω θεμα,wish me luck(χλωμο το βλεπω παντως)
QsisVTS έγραψε:πολύ ενδιαφέρον το άρθρο της ernst & young, έχω δει πολύ κόσμο να κομπλάρει μπροστά σε συναδέλφους με πτυχία και ιστορίες η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική
Οι μόνοι που έχω εντοπίσει να κάνουν διαφορά είναι από κάτι LSE κλπ κορυφαία πανεπιστήμια, αλλά αυτοί είναι πολύ λίγοι.
QsisVTS έγραψε:απλά έχε τες επειδή πρέπει να της έχεις και κάνε τη προσπάθεια σου, μη τρελαίνεσαι με το τι |λογοκρισία| γράφουν μεταξύ τους οι καθηγητές τυπικά τις έχεις αυτές
rx8_drifter έγραψε:ΙΜΟ, αυτό έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα σε χώρες που τα πανεπιστήμια για οποιονδήποτε χωρίς φράγκα είναι απλησίαστα. Εκεί πολλά αξιόλογα παιδιά αδυνατούν να σπουδάσουν.
Και αυτό είναι κάτι που όσο νά ναι λείπει ακόμα απ την ευρώπη, αν και δυστυχώς βαδίζουμε ολοταχώς προς τα εκεί.
rx8_drifter έγραψε:ναι, γι αυτό παίρνουν όλοι δάνεια ίσα με το πουλί μου.
Ασε μας να χαρεις
socratesn έγραψε:QsisVTS έγραψε:απλά έχε τες επειδή πρέπει να της έχεις και κάνε τη προσπάθεια σου, μη τρελαίνεσαι με το τι |λογοκρισία| γράφουν μεταξύ τους οι καθηγητές τυπικά τις έχεις αυτές
Γενικα fail ομως.Το μεταπτυχιακο ζητάει σαν συστατικη συγκεκριμενο χαρτι κ εγω θα παω να δωσω αυτες που γραψαν οι καθηγητες απο μονοι τους.Θα με περασει για χαζο οποιοσδήποτε εξετασει τα χαρτια μου.
Αφου αποφασιζεις ρε καθηγητη να με βοηθησεις,καντο οπως το χρειαζομαι τουλαχιστον.
Αλλα νταξ χωρις βυζγια ή εμπλοκη με καμια ΝΔ ή Συριζα που παω κ εγω..
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]