Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#206316 Aν είναι να κάνουμε βόλτα μετά, ερχόμαστε και οι από Θεσσαλονίκη να ρίξουμε χέρια :s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimik
#206317 Από τα υγρά μαντηλάκια φαίνεται ο μερακλής :ninja:

Ερώτησης.....αυτή την απομίμηση ξύλου γιατί την έχουν φετιχ στην Στουτγκάρδη; ακόμα και σε σύγχρονα αυτοκίνητα με τα νικελα τους παντού μου πετάνε μια κεντρική κονσόλα σε απομίμηση ξύλου έτσι για το κιτς του θέματος :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
rocsta έγραψε:Aν είναι να κάνουμε βόλτα μετά, ερχόμαστε και οι από Θεσσαλονίκη να ρίξουμε χέρια :s_yes

Μωρέ λίγο να στρώσει το πράμα και θα σας έρθω έγω Θεσσαλονίκη να πάμε βόλτα εκεί. Έχω 3 χρόνια να έρθω πάνω και παρουσιάζω στερητικό σύνδρομο. :s_crazy
Γιατί νομίζεις έχω φάει τον πωπό μου με την 124 και τη 210; Φθινοπωρινές και ανοιξιάτικες βόλτες στη Μακεδονία και την Ήπειρο καψουρεύομαι, ο δόλιος και ζεστή μπουγάτσα στην καμάρα το πρωί της Κυριακής πριν την επιστροφή σα'κάτω. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimik έγραψε:Από τα υγρά μαντηλάκια φαίνεται ο μερακλής :ninja:
Ερώτησης.....αυτή την απομίμηση ξύλου γιατί την έχουν φετιχ στην Στουτγκάρδη; ακόμα και σε σύγχρονα αυτοκίνητα με τα νικελα τους παντού μου πετάνε μια κεντρική κονσόλα σε απομίμηση ξύλου έτσι για το κιτς του θέματος :thumbsdown:

Και το κατσαβίδι που (σε ευχαριστώ που) κάνεις πως δεν βλέπεις! :lol:
Αυτό είναι αξεσουάρ εποχής που το έβαζαν στις μικρές όταν έγδερναν την κονσόλα. Οι τελευταίες μεγάλες το είχαν στάνταρ.
Κανονικό ξύλο είναι, απλά είναι σούπερ γυαλισμένο. Πέντε κομματάκια, μαϊμού κιόλας, κάνουν 150 ευρώ στο ebay
http://www.ebay.de/itm/US-MERCEDES-SL-W ... 1852183701
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#206325 Αλέξανδρε, πραγματικά συγχαρητήρια για την εξωτερική εμφάνιση της 107. Η κούκλα σου είναι πανέμορφη :s_howdy
Σου εύχομαι από βάθους καρδιάς και μηχανικά να την φτάσεις εκεί που θέλεις και το κυριότερο να είσαι γερός και να μπορείς να την χαίρεσαι -όσο μας επιτρέπει το κ@λ@κράτος που ζούμε να χαιρόμαστε τέτοια αυτοκίνητα.

Αν ανέβεις Θεσσαλονίκη, κερνάω καφέ, μπουγάτσα και βόλτα με την 210. Έχω και κάτι απορίες να λύσω (βρίσκω κάτι 3.2 V6 :s_devil) , που θα βρω πιο ειδικό από σένα;
Άβαταρ μέλους
By 224v
#206338 Υπεροχο Οχημα Διγετιε, να το χαιρεσαι, και γρηγορα να το φερεις στην κατασταση που το θελεις ωστε να βολταρεις στις διαδρομες που σε φτιαχνουν. Για να δουμε με τον νεο νομο για τα τελη του 17 τι θα λεει... (παραμενω αισιοδοξος βλεπεις..).
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
D-Jet έγραψε:
Εικόνα

Οπως συνηθίζεται να λέγεται και στα φορα........ ΜΟΥΝ@Ρ@......και είναι από τα λιγα αυτοκίνητα,για τα οποία θα μπορούσα να χρησιμοποιησω αυτό το χαρακτηρισμό και μάλλον το μοναδικό μοντέλο της ΜΒ ,που μου ανεβάζει τη λίμπιντο,σε βαθμό να παρεκτρεπομαι...... μουγκανιζοντας σαν βόδι σε περίοδο οίστρου. :inlove:
Την αγόραζα......χθες και σε αυτό το χρώμα.
Αδερφέ και συνοδοιπορε, σου αξίζει.......και αν διανοηθεις ποτέ να την πουλησεις, θα ρθω να σε βρω και να σου σπασω το κεφάλι.Ξηγημενα πράματα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#206350 Εξαιρετικό αυτοκίνητο. Θέμα για ατελείωτες ώρες φωτογράφισης
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#206352 οι συγκεκριμενες φωτο την αδικουν ΠΟΛΥ.
Απο κοντα ειναι απειρως ομορφοτερη.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#206363 Μετά την εξαιρετική του D-jet πάρτε και μια εντελώς χάλια Mercedes... που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε... και τώρα που το ξέρω θα προσπαθήσω να το ξεχάσω.
Mercedes-Benz 190 E Stadtwagen (W201) '1981
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#206376 Πραγματικά υπέροχη Αλέξανδρε! :inlove: Χρονολογία; Μοτέρ;

dimik, οι premium Γερμανοί κάνουν κάποιες τσιπιές (π.χ. χειροκίνητα παράθυρα στου d-jet!!! :dizzy: ) αλλά το ξύλο είναι πάντα αυθεντικό.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 12 Ιαν 2016, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά