Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:αυτην θεωρω την ομορφοτερη s σειρα.Οχι την αλλη την γκουμουτσα που εβαλες πριν.

Δεν θα τσακωθούμε, βγήκαν πολλές... :lol:
Η 126 είναι εντελώς κλασσική και ευκολοσυντήρητη ΜΒ (ιδανική για το χωριό δλδ) σε αντίθεση με την 140 που είναι σύγχρονο αυτοκίνητο. Αλλά και τα δύο, όταν καταλάβεις πως έχουν κατασκευαστεί, λες _με μία λέξη_ "κοιταρεκοιτατουςκεραταδεςτουςγερμανουςτιφτιάξανε¨:superman: . Η 140 έχει και το μαγικό V12, ωστόσο και αν έχεις τα γρόσσα, βεβαίως βεβαίως... :oops:

BEAMS, 500E αυτόματη (η προηγούμενη σειρά 124, σε μπορντω με καρώ εσωτερικό)...
Auto Express Νοεμβριος 1990.
Αυτό που λέμε μπαμ και κάτω!
Άβαταρ μέλους
By markvag
BEAMS έγραψε:Βλέπω όλοι στο τοπικό της Mercedes ήρθατε να καταθέσετε τα όνειρα σας :shifty:
Μέχρι και ο markvag που τώρα ψώνισε από Βαυαρία μεριά εδώ συχνάζει. Το επόμενο αυτοκίνητό του θα είναι μάλλον από Βάδη Βυρτεμβέργη μεριά. ( Γεια σου Μάρκο :) )

:s_bye :s_bye :s_bye

Καλημέρα.

Δεν νομίζω όμως να ψωνίσουμε από το ίδιο μαγαζί, εκτός αν μιλάμε καμιά AMG... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#205514 Περίεργοι άνθρωποι, αν είχατε λεφτά θα αγοράζατε σπίτια και μάλιστα στην επαρχία και θα τα γεμίζατε με αμάξια...
Εγώ θα αγόραζα ένα σκάφος μόνον και θα γύριζα τον κόσμο. Ιστιοπλοϊκό βέβαια.
Και θα το γέμιζα με ανθρώπους. Φίλους, γυναίκες, παιδιά, δεν έχει σημασία. Ό,τι βγει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#205526 Κι εγώ αυτό ονειρεύομαι αλλά πρέπει να βρεις και τους ανθρώπους. Κι αν έχεις παιδί πρέπει να πάει σχολείο, πανεποστήμιο κλπ. Εγώ μπροώ να το παίζω πειρατής το παιδί μου όμως όχι ακόμα. Το έχω σαν σχέδιο σύνταξης.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#205541 Εγώ ακόμη παιδί δεν έχω, αλλά when there is a will, there is a way, κάποιοι σοφοί λέγανε...
Του φούστη, λεφτά έχουμε, σωστά; ;)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#205549 Θαλασσινοί :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

ένα τέτοιο σπιτάκι σε κάποιο ψηλό βουνό
Εικόνα

ένα G klasse για τον χειμώνα
Εικόνα

ένα Dodge RAM για να κουβαλάω προμήθειες, ξύλα κλπ

Εικόνα

κι ένα Μodel S για να κατεβαίνω στην πόλη

Εικόνα

νομίζω μένουν αρκετά λεφτά για να κάνω 1 μήνα διακοπές τον χρόνο σε χώρα-μέρος της αρεσκείας μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#205714 'Αντε να σας σπάσω κι εγώ τα @@... :lol:

1) LaFerrari. Το απαύγασμα της Φερραροσίνης. Με 3 μύρια βρίσκεις μια καλή μεταχειρισμένη. (Δεν υπάρχουν πλέον καινούριες)
2) 458 Speciale. Επειδή την La δεν μπορείς να την κυκλοφορείς συχνά. 500.000 περίπου για μια μεταχειρισμένη. (Δεν υπάρχουν πλέον καινούριες)
3) 911 (991) GT3. Γρήγορο και καθημερινό. 200.000 καινούριο.
4) Quattroporte. Για ταξίδια. 200.000 καινούρια.
5) Discovery V8 Petrol. Για εξορμήσεις. 150.000 καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#205774 Μα καλά όλοι σε Media strom κοιμώσαστε και βλέπετε τόσο ωραία όνειρα, ή επειδή βγήκε ο Μητσοτάκουλας πρόεδρος στη ΝΔ ?

Ξυπνάτε ρε........Δευτέρα πρωϊ 10.30 είναι σήμερα έχει δουλειά !
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#205807 @REALZEUS
Το πηδήξαμε το θέμα... τουλάχιστον βάλε και καμιά μερσεντές μέσα για τους τύπους...
Απορία: αφού θα ψωνίσεις το έντομο, τι ενδιαφέρον μπορεί να βρίσκεις στο 458 και στο gt3;
@HF
Εσύ έβλεπες πολύ miami vice όταν ήσουν μικρός...
Καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να πάει 1-2-6-12 μήνες ένα ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό. Απο εκεί και πέρα, επειδή όλα δεν είναι ιδανικά πρέπει να είναι εξαιρετικά κουραστικό και άβολο. Έχεις κάτσει ποτέ πάνω από 2 εβδομάδες να δεις πως είναι; Ναυτικός λαός είμαστε, δε λέω, αλλά παραδοσιακά χτίζουμε σπίτια και δε μένουμε σε βάρκες για κάποιο λόγο! :lol:

@dimik
Συμφωνούμε στα γουστα μας εκτός από την αρχιτεκτονική και τα αυτοκίνητα... :lol:
Διαλεξε όποιο θες:
Εικόνα
Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σπίτι θα έκανε πάνω από 1 μύριο οπότε, πλούσια πλούσια στα λέω, αν βάλεις και άλλα 130 χιλιάρικα για μια ωραία αμερικάνα 280S, μια κούκλα 964, άιντε και μια giulia gt με σκαλί και ένα ωραίο στέσιο σαν αυτό το σουμπαρού του nass, σου περισσεύουν άλλα 3.5+ για δόξα και φαϊ! :offtopic:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
21 quadra έγραψε:Μα καλά όλοι σε Media strom κοιμώσαστε και βλέπετε τόσο ωραία όνειρα, ή επειδή βγήκε ο Μητσοτάκουλας πρόεδρος στη ΝΔ ?
Ξυπνάτε ρε........Δευτέρα πρωϊ 10.30 είναι σήμερα έχει δουλειά !

Τσάμπα είναι...και δεν παχαίνουν κιόλας! :lol:

Πάντως, για να πούμε και του στραβού το δίκαιο, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά ευλογία γιατί πολλοί που τους έκατσαν πολλά λεφτά απότομα καταστραφήκανε και βρέθηκαν καταχρεωμένοι ή στη φυλακή επειδή, προφανώς, δεν μπορούσαν να τα διαχειριστούν (στατιστική οπαπ). Εγώ λέω μακάρι να έχεις μια ωραία δουλειά που να σου φέρνει αξιοπρεπή λεφτά και να σ'αρέσει και ας σου περισσέψουν μετα από καποια χρόνια 50χιλιάρικα και όχι 500 να κάνεις τη σαχλαμάρα σου...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:Το πηδήξαμε το θέμα...

Το πηδήξαμε; Μόνο;
Εδώ κάποια ψυχή έβαλε φωτό Χριστόδουλου :lipsealed: :help: :omg:
Υπομονή :shifty:
Σε ανύποπτο χρόνο θα πεταχτώ από το τοπικό με τις Ρομέο και θα ποστάρω Χουντάι από τη Ζωφριά σε super high resolution να φαίνονται μέχρι και τα πριτσίνια (περτσίνια :svivhaha: ) στην ένωση αεροτομής - καπώ.
Άβαταρ μέλους
By nass
BEAMS έγραψε:5. Μια Celica ST 185 για τσιφτιές και μιας που η παλιά ειδική είναι πάντα εκεί και ελπίζω για πάντα χωμάτινη.

Καρούτες ? :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
nass έγραψε:Καρούτες ? :inlove:

Παύλιανη-----> Μαυρολιθάρι :inlove:

Αφήνουμε τα χώματα για ένα πολεμικό ασφάλτινο προφίλ. Και τι προφίλ....

Εικόνα