Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#205478 Έχει κάποιος άποψη για τη σκούπα Hyla, είτε προσωπική είτε από φίλο/συγγενή; Κλασική εταιρεία/προϊόν που δεν πωλείται σε καταστήματα (όπως τα σκεύη AMC) αλλά από πωλητές με επισκέψεις σε σπίτια κατόπιν συστάσεων.

Η "καινοτομία" της είναι ότι δε μαζεύει σκόνες/χώμα σε σακούλες αλλά μέσω φυγοκέντρου τα διοχετεύει σε ένα δοχείο με νερό... με αποτέλεσμα να μην επανέρχονται με κανένα τρόπο στην ατμόσφαιρα.

Plz discuss...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#205511 Πες μας και τιμή. :whistlink:

Αν χρειαστείς ανταλλακτικά βρίσκεις μόνο από την εταιρεία; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Serf έγραψε:Έχει κάποιος άποψη για τη σκούπα Hyla, είτε προσωπική είτε από φίλο/συγγενή; Κλασική εταιρεία/προϊόν που δεν πωλείται σε καταστήματα (όπως τα σκεύη AMC) αλλά από πωλητές με επισκέψεις σε σπίτια κατόπιν συστάσεων.

Η "καινοτομία" της είναι ότι δε μαζεύει σκόνες/χώμα σε σακούλες αλλά μέσω φυγοκέντρου τα διοχετεύει σε ένα δοχείο με νερό... με αποτέλεσμα να μην επανέρχονται με κανένα τρόπο στην ατμόσφαιρα.

Plz discuss...

Τις Hyla πρωτη φορά τις διάβασα, ξέρω όμως τις Rainbow (κι αυτές με τον ίδιο τροπο πωλούνται), αφού έχουμε μια απο το 1993 και ακόμα δουλεύει άψογα (απο τοτε είχε έξτρα για πλύσιμο-στεγνωμα χαλιων, έξτρα για ακάρεα των στρωμάτων και πολλά ακόμα, οποτε εκανα βιολογικό καθάρισμα στα αυτοκίνητα και τα στρώματα κτλ μας πολυυυ πριν γίνουν της μοδας, πιστόλι με το οποίο βαψαμε λάκα έπιπλα μπάνιου και διάφορα αλλά εξαρτηματα). Ακόμα δουλεύει αψογα, χωρίς να έχει ζητήσει το παραμικρό. Βέβαια μιλάμε για τιμή κάπου στις 400-450.000 δραχμές τοτε. Τώρα δεν ξέρω σε τι τιμες παιζουν.
http://rainbowsystem.eu/
Άβαταρ μέλους
By nEK
Serf έγραψε:Έχει κάποιος άποψη για τη σκούπα Hyla, είτε προσωπική είτε από φίλο/συγγενή; Κλασική εταιρεία/προϊόν που δεν πωλείται σε καταστήματα (όπως τα σκεύη AMC) αλλά από πωλητές με επισκέψεις σε σπίτια κατόπιν συστάσεων.

Plz discuss...

Να πανε να τη πουλησουν στη Ρομανια, στη Πολωνια στη Τουρκια την Αλβανια αφου δεν εχουν site και φανταζομαι ουτε οδηγιες στα ελληνικα. Κατα τα αλλα συμφωνω με τους προλλαλησαντες.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Pitt έγραψε:Πες μας και τιμή. :whistlink:

Αν χρειαστείς ανταλλακτικά βρίσκεις μόνο από την εταιρεία; :hmmm:

Νομίζω 1,5-2k... Το άκουσα κι όπως μπήκε βγήκε από το αυτί :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#205613 Εχει κανεις εμπειρια απο κουζινομηχανη του στυλ:

Εικόνα

Γιατι γμτ ειναι τοσο πανακριβες; κ στο skroutz δεν βρισκεις διαφορα σε τιμη απ οτι kotsovolos κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
By dimik
#205622 Επειδή είχα το ίδιο θέμα με την σύζυγο της πήρα μια Bosch mum από το Amazon σε τιμή κοντά στο 200ρι με όλα τα έξτρα και ησυχασα. Για μέσο νοικοκυριο είναι μια χαρά.

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00BK3U36W ... ref=plSrch

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
giannik1977 έγραψε:Εχει κανεις εμπειρια απο κουζινομηχανη του στυλ:

Εικόνα

Γιατι γμτ ειναι τοσο πανακριβες; κ στο skroutz δεν βρισκεις διαφορα σε τιμη απ οτι kotsovolos κ.λ.π
kitchen Aid ...
Πριν δεις τιμές, κάτσε σε καρέκλα!

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#205638 :(
Ασε τα εχω δει κ αυτα..
Άβαταρ μέλους
By Serf
#205649 Αυτά κοιτούσαμε χθες... :vava: Σε κάθε περίπτωση, στα χρήματα αυτά η Kenwood KMC050 μας φάνηκε καλύτερη με πιο στιβαρά εξαρτήματα, όχι υπερβολικά ντιζαϊνάτη, κτλ...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#205653 +1 κ εγω πιθανον γι αυτην θα κινηθω...

Εχω 1 μηνα ακομα μεχρι του Αγ.Βαλεντινου... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Serf
giannik1977 έγραψε:+1 κ εγω πιθανον γι αυτην θα κινηθω...

Εχω 1 μηνα ακομα μεχρι του Αγ.Βαλεντινου... :inlove:

Ψιτ, χαλάς την πιάτσα!!! Θα την περάσω στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Κανόνισε να δει τη δημοσίευσή σου η :inlove: μου!!! :rant:

:lol: :lol: