Η "καινοτομία" της είναι ότι δε μαζεύει σκόνες/χώμα σε σακούλες αλλά μέσω φυγοκέντρου τα διοχετεύει σε ένα δοχείο με νερό... με αποτέλεσμα να μην επανέρχονται με κανένα τρόπο στην ατμόσφαιρα.
Plz discuss...
Serf έγραψε:Έχει κάποιος άποψη για τη σκούπα Hyla, είτε προσωπική είτε από φίλο/συγγενή; Κλασική εταιρεία/προϊόν που δεν πωλείται σε καταστήματα (όπως τα σκεύη AMC) αλλά από πωλητές με επισκέψεις σε σπίτια κατόπιν συστάσεων.
Η "καινοτομία" της είναι ότι δε μαζεύει σκόνες/χώμα σε σακούλες αλλά μέσω φυγοκέντρου τα διοχετεύει σε ένα δοχείο με νερό... με αποτέλεσμα να μην επανέρχονται με κανένα τρόπο στην ατμόσφαιρα.
Plz discuss...
Serf έγραψε:Έχει κάποιος άποψη για τη σκούπα Hyla, είτε προσωπική είτε από φίλο/συγγενή; Κλασική εταιρεία/προϊόν που δεν πωλείται σε καταστήματα (όπως τα σκεύη AMC) αλλά από πωλητές με επισκέψεις σε σπίτια κατόπιν συστάσεων.
Plz discuss...
Pitt έγραψε:Πες μας και τιμή.![]()
Αν χρειαστείς ανταλλακτικά βρίσκεις μόνο από την εταιρεία;

giannik1977 έγραψε:Εχει κανεις εμπειρια απο κουζινομηχανη του στυλ:kitchen Aid ...
Γιατι γμτ ειναι τοσο πανακριβες; κ στο skroutz δεν βρισκεις διαφορα σε τιμη απ οτι kotsovolos κ.λ.π
Σε κάθε περίπτωση, στα χρήματα αυτά η Kenwood KMC050 μας φάνηκε καλύτερη με πιο στιβαρά εξαρτήματα, όχι υπερβολικά ντιζαϊνάτη, κτλ...
giannik1977 έγραψε:+1 κ εγω πιθανον γι αυτην θα κινηθω...
Εχω 1 μηνα ακομα μεχρι του Αγ.Βαλεντινου...![]()
μου!!!
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]