Μικρό συστηματάκι για παιχνίδια κατά βάση, κατά κύριο λόγο το DCS. Ίδωμεν.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Mετά από 4-5 χρόνια, έφτιαξα desktop.![]()

drdino έγραψε:Antec ISK 600 κουτί, Asus H81I plus mini itx mobo, i5 4460, r9 270x, 8gb ram, 840 pro 256 GB ssd, Corsair 550W gold. Τιμές, ό,τι έχει το amazon.

MIXOStsi έγραψε:Lippi δεν χρειάζεται reinstall !!!
Ακολούθα αυτόν τον οδηγό και κατέβασε αυτό
Lippi έγραψε:Το δοκίμασα, αλλά δεν μπούταρε μετά την εγκατάσταση. Έμεινε στο starting windows (είδα τα αγγλικά και ενθουσιάστηκα επειδή πέτυχε η αλλαγή κλπ κλπ, να πω την αλήθεια) για αρκετή ώρα. Μετά μαύρισε η οθόνη και αυτό ήταν το τέλος της προσπάθειας. (αφού περίμενα κανένα ημίωρο περίπου μήπως και ξεκολλήσει).![]()
Ευχαριστώ όπως και να 'χει. Απόψε έχει reinstall.

(λίγο παραπάνω δύναμη στο ctrl.... το δουλεύω και πολύ το άτιμο ... και ...υποχώρησε)...
)
NickTG έγραψε:Έτυχε να δω δίπλα δίπλα flex και TP300. Η ποιότητα του Asus με φτιάχνει πιο πολύ, το φλέξ πολύ πλαστικό. Στο φλεξ όταν έχεις ένα δάχτυλο στο touchpad δεν δέχεται ταυτόχρονο πάτημα κουμπιού δοκίμασα ρυθμίσεις του touchpad αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσχυε σε δύο διαφορετικά που είχε....sknipper έγραψε:Προφανώς και θέλω να δώσω όσο γίνεται λιγότερα! Θα σας πω τα μοντέλα που κοιτάω.Περισσότερο μου αρέσει το Flex.
Asus Vivobook S400 με i7 στις 500 λίρες Αγγλίας που θα ήθελα να είναι η οροφή μου.
Asus transformer flipbook TP300 me i3 450 και i5 με 550
Lenovo Flex 2 14 i3 με 379 και i5+6RAM+HD με 500 λίρες.
Κάτι Zen της μίας και Yoga της άλλης είναι σαφώς ακριβότερα οπότε μάλλον όχι.
Θα πρέπει να πάω να τα δω κι από κοντά να δω πως μου φαίνονται, είναι μικρά πράματα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Η αίσθηση ποιότητας (μέταλλο η Asus, πλαστικά η Lenovo), η θέση των κουμπιών ή του touchpad και άλλα αν και το βασικό είναι πως τρέχουν τα προγράμματα.
Θα απέκλεια το Vivobook γιατί δεν γυρίζει η οθόνη να γίνει tablet.
Όμως δεν νομίζω να έχει θέμα με κανένα οπότε τα βλέπεις από κοντά και διαλέγεις.
Τουλάχιστον i5 από εμένα.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]