Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#20250 Mετά από 4-5 χρόνια, έφτιαξα desktop. :lol:
Μικρό συστηματάκι για παιχνίδια κατά βάση, κατά κύριο λόγο το DCS. Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
By g8777
drdino έγραψε:Mετά από 4-5 χρόνια, έφτιαξα desktop. :lol:

Εικόνα

CORSAIIIIIIIIIIIIIIIIIIR
Άβαταρ μέλους
By cabala10

αληθεια ακομη εχει αυτα τα τερατωδη frame drops στην απογειωση?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#20258 Όταν παίξω το DCS θα σου πω, προς το παρόν στήνω το μηχάνημα.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669

hardware and prices???
Άβαταρ μέλους
By drdino
#20277 Antec ISK 600 κουτί, Asus H81I plus mini itx mobo, i5 4460, r9 270x, 8gb ram, 840 pro 256 GB ssd, Corsair 550W gold. Τιμές, ό,τι έχει το amazon.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
drdino έγραψε:Antec ISK 600 κουτί, Asus H81I plus mini itx mobo, i5 4460, r9 270x, 8gb ram, 840 pro 256 GB ssd, Corsair 550W gold. Τιμές, ό,τι έχει το amazon.

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Lippi
MIXOStsi έγραψε:Lippi δεν χρειάζεται reinstall !!!
Ακολούθα αυτόν τον οδηγό και κατέβασε αυτό

Το δοκίμασα, αλλά δεν μπούταρε μετά την εγκατάσταση. Έμεινε στο starting windows (είδα τα αγγλικά και ενθουσιάστηκα επειδή πέτυχε η αλλαγή κλπ κλπ, να πω την αλήθεια) για αρκετή ώρα. Μετά μαύρισε η οθόνη και αυτό ήταν το τέλος της προσπάθειας. (αφού περίμενα κανένα ημίωρο περίπου μήπως και ξεκολλήσει). :s_sorry

Ευχαριστώ όπως και να 'χει. Απόψε έχει reinstall. :(
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Lippi έγραψε:Το δοκίμασα, αλλά δεν μπούταρε μετά την εγκατάσταση. Έμεινε στο starting windows (είδα τα αγγλικά και ενθουσιάστηκα επειδή πέτυχε η αλλαγή κλπ κλπ, να πω την αλήθεια) για αρκετή ώρα. Μετά μαύρισε η οθόνη και αυτό ήταν το τέλος της προσπάθειας. (αφού περίμενα κανένα ημίωρο περίπου μήπως και ξεκολλήσει). :s_sorry

Ευχαριστώ όπως και να 'χει. Απόψε έχει reinstall. :(

Κρίμα. Σε 4 PC το έχω κάνει και δεν είχα κανένα θέμα...
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#20556 Τι να πω;
Δοκίμασα και 2 - 3 φορές να εκκινήσω, αλλά κάθε φορά κόλλαγε στη μαύρη οθόνη. Κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση έβγαζε επιλογές "start normally" ή "start at last restore point with check κλπκλπ". Όποτε δοκίμαζα το πρώτο, κόλλαγε.
Δοκίμασα και επανεγκατασταση. Ξεκίνησα με την 2η επιλογή. Επανέφερε το λαπτοπ σε λειτουργία με ελληνικά, ακολούθησα την διαδιακασία του vistalizator και μια από τα ίδια... Σιχτήρησα και το έκλεισα. Σήμερα, reinstall φτου κάτσε πόση ώρα.

Και πριν το τρέξω έκανα μια βόλτα στο web για να δω κριτικές, προβλήματα για το vistalizator και όλα καλά. Super σκέφτηκα, και ξεκίνησα, αλλά @@...
Ευχαριστώ πάντως για τη γρήγορη απάντηση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#20597 Κάτι τρέχει με την κάτω αριστερή γωνία του πληκτρολογίου του vaio. Σαν κάτι να έχει σπάσει κάτω από τα πλήκτρα με συνέπεια τα πλήκτρα μιας περιοχής (που σχηματίζουν ένα νοητό τρίγωνο) να μην είναι πια ανεξάρτητα μεταξύ τους (όπως ήταν μέχρι τώρα και όπως είναι στο υπόλοιπο πληκτρολόγιο). Πάω για αλλαγή πληκτρολογίου ή είναι κάτι πιο απλό/σύνθετο;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#20669 Εγώ το έκανα :ninja: (λίγο παραπάνω δύναμη στο ctrl.... το δουλεύω και πολύ το άτιμο ... και ...υποχώρησε)...

Στο προηγούμενο vaio btw δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στα 7 χρόνια που το είχα. Και σ' αυτό έγινε στα 2 χρόνια + 1 μήνα (ίσα για να χάσω την εγγύηση.... :twisted: )
Άβαταρ μέλους
By sknipper
NickTG έγραψε:
sknipper έγραψε:Προφανώς και θέλω να δώσω όσο γίνεται λιγότερα! Θα σας πω τα μοντέλα που κοιτάω.
Asus Vivobook S400 με i7 στις 500 λίρες Αγγλίας που θα ήθελα να είναι η οροφή μου.
Asus transformer flipbook TP300 me i3 450 και i5 με 550
Lenovo Flex 2 14 i3 με 379 και i5+6RAM+HD με 500 λίρες.
Κάτι Zen της μίας και Yoga της άλλης είναι σαφώς ακριβότερα οπότε μάλλον όχι.
Θα πρέπει να πάω να τα δω κι από κοντά να δω πως μου φαίνονται, είναι μικρά πράματα που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Η αίσθηση ποιότητας (μέταλλο η Asus, πλαστικά η Lenovo), η θέση των κουμπιών ή του touchpad και άλλα αν και το βασικό είναι πως τρέχουν τα προγράμματα.
Περισσότερο μου αρέσει το Flex.
Θα απέκλεια το Vivobook γιατί δεν γυρίζει η οθόνη να γίνει tablet.
Όμως δεν νομίζω να έχει θέμα με κανένα οπότε τα βλέπεις από κοντά και διαλέγεις.
Τουλάχιστον i5 από εμένα.
Έτυχε να δω δίπλα δίπλα flex και TP300. Η ποιότητα του Asus με φτιάχνει πιο πολύ, το φλέξ πολύ πλαστικό. Στο φλεξ όταν έχεις ένα δάχτυλο στο touchpad δεν δέχεται ταυτόχρονο πάτημα κουμπιού δοκίμασα ρυθμίσεις του touchpad αλλά δεν βρήκα κάτι. Ίσχυε σε δύο διαφορετικά που είχε....
Μου αρέσει η ιδέα του τάμπλετ αλλά δεν είμαι πεισμένος για το κατά πόσον 1,75-1,95 κιλά πράμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τάμπλετ. Και το φλεξ δεν γίνεται τάμπλετ, πρέπει να πας στα ακριβότερα Yoga. Βέβαια όσα γίνονται επίπεδα θα έχουν υποθέτω και ελπίζω και accelerometer. Όχι ότι πειράζει να μπορεί να λειτουργεί και σαν τάμπλετ αλλά αν είναι να πληρώνω για κάτι που δεν χρειάζομαι αντί για πιο χρήσιμα πράματα όπως ποιότητα κατασκευής, επεξεργαστή κλπ ίσως είναι λάθος. Και το vivobook είναι καλό μηχανάκι.
Επίσης σκέφτηκα και για το Lenovo U330 που μάλλον είναι μισή κατηγορία παραπάνω κατασκευαστικά, με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (σούπερ γουάου και πολύ χρήσιμο για μένα και δεν το έχω δει στα πιο φτηνά) και i5 φτάνει τα 600 λιριά... με οθόνη 13.3 IPS μεν αλλά χωρίς HD δε....
Μπέρδεμα βρε παιδί μου, από τη μία λες windows 8 θέλουν την οθόνη αφής οπότε ας γίνεται και τάμπλετ κι από την άλλη λες έχω τάμπλετ, κομπιούτερ θέλω για οφις κλπ.... Θα δείξει... όσο δουλεύει το παλιό έχουμε περιθώριο.