bibendum έγραψε:Εν τω μεταξυ μου χε πει καποτε ενας ασφαλιστης και για 15000 να το ασφαλισεις πχ αν η τρεχουσα αξια ειναι 5000, 5000 θα σου δωσει η εταιρεια. !
Ισχύει αυτό, (γενικά στις ασφάλειες, όχι μόνο αυτοκινήτου) και έχει λογική.
bibendum έγραψε:Εν τω μεταξυ μου χε πει καποτε ενας ασφαλιστης και για 15000 να το ασφαλισεις πχ αν η τρεχουσα αξια ειναι 5000, 5000 θα σου δωσει η εταιρεια. !
mjacob έγραψε:bibendum έγραψε:Εν τω μεταξυ μου χε πει καποτε ενας ασφαλιστης και για 15000 να το ασφαλισεις πχ αν η τρεχουσα αξια ειναι 5000, 5000 θα σου δωσει η εταιρεια. !
Ισχύει αυτό, (γενικά στις ασφάλειες, όχι μόνο αυτοκινήτου) και έχει λογική.
belgarion έγραψε:Εμένα πάντως η ασφαλιστρια μου με ρωτάει πάντα αν θέλω να κατεβάσουμε την τιμή και πόσο, σε κάθε ανανέωση
.
Serf έγραψε:Την ερχόμενη εβδομάδα λήγει η ασφάλεια του Type R. Το ανανεωτήριο που μου ήρθε ανέφερε αξία €10500, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Λέω πολλά είναι, ας το κατεβάσω. Οπότε μιλάω με την ασφαλίστριά μου. Στην αρχή προβληματίζεται που δε γινόταν αυτόματα τόσο καιρό αναπροσαρμογή της αξίας. Μου λέει θα το κοιτάξει. Μου τηλεφωνεί σήμερα και μου λέει ότι τελικά το σύστημα εμφανίζει το αυτοκίνητο με αξία €4100-5500Όπα της λέω, ήταν πολλά τα €10500, αλλά όχι κι έτσι!!! Της λέω ότι στο autotriti το μοντέλο του 2007 το έχει €9800-10700, οπότε κανά 1000άρικο λιγότερο για το δικό μου που είναι του 2007. Πάει να καταχωρήσει αξία €8500 στο σύστημα και τρώει πόρτα!!! Οπότε πρέπει να μιλήσω με πραγματογνώμονα (;), να του δείξω τι αναφέρει και το autotriti για να βγάλουμε άκρη... Ήμαρτον!!!
Serf έγραψε:Τα ασφαλιζετε με αξία που εσείς επιλέγετε; Δε βγαίνει απο το συστημα της ασφαλιστικής βάσει μοντέλου;
Απο την αλλη, πρεπει να πω δυο λογακια με την ασφάλιστρα μου που το είχε αφήσει στον αυτόματο για δύο χρόνια!!
Serf έγραψε:Τελικά και σε αλλη ασφαλιστική που ρώτησα το αποτιμούν στις €4300!!! Ε ρε κατρακύλα οι τιμές... και κλοπή στα ασφάλιστρα τόσο καιρό!!! Αναμενω και τον πραγματογνωμονα της εθνικής τι θα πει...
Serf έγραψε:Οι ασφαλιστές σας προσεγγίζουν από μόνοι τους πριν τη λήξη της ασφάλειας για επανακαθορισμό της τιμής; Ή επικοινωνείτε εσείς;
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]