Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:
dimviii έγραψε:
BEAMS έγραψε:
deep purple έγραψε:D-jet δεν λες να ισορροπήσεις....

Σας λέει μόνο τα μισά. Σήμερα μελετούσε μια W-221 S-400 Hybrid και σχολίαζε ευμενώς. :s_yes
Α, τράβαγε και φωτό αν σας λέει κάτι αυτό....

αυτη η καταγγελια ειναι πολυ σοβαρη.

Σοβαρότατη... ο BEAMS, βέβαια, ξέχασε να αναφέρει ότι η 221 ήταν με τα άντερα έξω! :lol:
Το τι καλωδιοταινία και κακό παίζει, δεν λέγεται! :metalo:

Σκέψου σε 30 χρόνια να χαλάσει καμιά |λογοκρισία|... :shifty: :svivhaha:

Ή να φάει κανένας ποντικός κάποιο καλώδιο...

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
markvag έγραψε:Σκέψου σε 30 χρόνια να χαλάσει καμιά |λογοκρισία|... :shifty: :svivhaha:

Καλά.... γέλα εσύ.... καφεδάκι; Πίνουμε καφεδάκι το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά νυσταλέα; Μήπως να το ξανασκεφτούμε; :s_coffee :hmmm: :shifty: :innocent:
2-3 ετών αυτοκίνητο ήταν αυτό! :s_hang
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:
markvag έγραψε:Σκέψου σε 30 χρόνια να χαλάσει καμιά |λογοκρισία|... :shifty: :svivhaha:

Καλά.... γέλα εσύ.... καφεδάκι; Πίνουμε καφεδάκι το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά νυσταλέα; Μήπως να το ξανασκεφτούμε; :s_coffee :hmmm: :shifty: :innocent:
2-3 ετών αυτοκίνητο ήταν αυτό! :s_hang

Αυτό το αηδιαστικό υγρό δεν το πλησιάζω καν! :rtfm: :s_biggrin :s_biggrin

Πλάκα έκανα, προφανώς έτσι;;;; :s_roses :)

Επειδή δεν είμαι σίγουρος για την απάντησή σου... :oops:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
markvag έγραψε:Αυτό το αηδιαστικό υγρό δεν το πλησιάζω καν! :rtfm: :s_biggrin :s_biggrin

A, Μάρκο μου θα τα χαλάσουμε. Ο καφές είναι μαγικό πράγμα όταν παρασκευάζεται από αγάπη και όχι από ανάγκη...
Το λέει και ο γιατρός της ψυχής μας εδώ και πολλά χρόνια:
https://www.youtube.com/watch?v=H5Ocydot-vA
BWV 211.... 211, πόσο πιο απλά να στο πει, ο Δάσκαλος. :lol:

Αναφορικά με ελεκτρομπλιμπλίκια, πίστεψέ με δεν κάνω καθόλου πλάκα... έχει ένα δάσος από ασφάλειες, άπειρα φυσάκια, ταινίες, διακοπτάκια και κονέξια... χάος!
Νίντζα θέλεις, όχι ηλεκτρολόγο, έτσι και πάθει κάτι...
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:
markvag έγραψε:Αυτό το αηδιαστικό υγρό δεν το πλησιάζω καν! :rtfm: :s_biggrin :s_biggrin

A, Μάρκο μου θα τα χαλάσουμε. Ο καφές είναι μαγικό πράγμα όταν παρασκευάζεται από αγάπη και όχι από ανάγκη...

Μία φορά ήπια και έκανε 2 μέρες να επανέλθει το στομάχι μου...

Μακριά κι αγαπημένοι.

Ούτη τη μυρωδιά δεν αντέχω... :lol:

Για τα ηλεκτρονικά: Σκέψου να το πάρει ο όποιος D-Jet μετά από 30 χρόνια, να έχει χαλάσει κάτι και να πρέπει να βγάλει άκρη από το χάος... :ninja:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
markvag έγραψε:Για τα ηλεκτρονικά: Σκέψου να το πάρει ο όποιος D-Jet μετά από 30 χρόνια, να έχει χαλάσει κάτι και να πρέπει να βγάλει άκρη από το χάος... :ninja:

Το πρόβλημα δεν είναι εκεί... έχει 30 χρόνια να μάθει άλλωστε, ενώ αμα είναι βλαμμένος, ο D-Jet, καλά να πάθει... το θέμα είναι να το πάρεις για ΙΧ επειδή είναι ωραίο και οικονομικό (σχήμα οξύμωρο γιατί είναι σα βόιδι) και να σου χαλάσει (όπως και του χάλασε του κυρίου μαφιόζου- τι ήταν αυτός). Ελπίζω μόνο, ο Νίντζα ηλεκτρολόγος του BEAMS να πρόλαβε να την κλείσει προτού έρθει ο ιδιοκτήτης γιατί τονε βλέπω το δύστυχο να τον ψάχνουμε στο Φάληρο... :vava: :lol:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:

Μέχρι να αντιληφθώ πως πρόκειται για τον Ιωάννη Σεβαστιανό διάβαζα BMW-211 :tomato: :lol: και λέω λες να έγινε τίποτα τέτοιο;
Εικόνα

Τα ύστερα του κόσμου :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#205061 το γκαραζ του Διγετιου μολις πιασει το τζοκερ.Πισω απο το κοκκινο εχει και αλλα πιο σαπια. :lol:

Ρε συ το κουκουλωμενο το βγαζεις καμια βολτα?
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:το γκαραζ του Διγετιου μολις πιασει το τζοκερ.Πισω απο το κοκκινο εχει και αλλα πιο σαπια. :lol:
Ρε συ το κουκουλωμενο το βγαζεις καμια βολτα?

Κάτσε να ανοίξει ο καιρός....
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#205070 Θα ανοίξει συνεταιρισμό με Αγοραία πίσω στο έτος 1991 δηλαδή ο Διγέτιος; :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Θα ανοίξει συνεταιρισμό με Αγοραία πίσω στο έτος 1991 δηλαδή ο Διγέτιος; :lol:

1991? αυτα ειναι στην εγγυηση ακομα.Τα καλα τα εχει στο βαθος στο γκαραζ πισω απο το κοκκινο ειπαμε.

Διγετιε,αυριο κερδιζεις 5 μυρρια.
Διαλεξε 4 αυτοκινητα μονο,για να βαλεις στο γκαραζ σου,που δεν θα πουλησεις ποτε ομως.Με αυτα θα κανεις και ολες τις δουλειες σου.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimviii έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Θα ανοίξει συνεταιρισμό με Αγοραία πίσω στο έτος 1991 δηλαδή ο Διγέτιος; :lol:

1991? αυτα ειναι στην εγγυηση ακομα.Τα καλα τα εχει στο βαθος στο γκαραζ πισω απο το κοκκινο ειπαμε.

Εικόνα

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
dimviii έγραψε:

Διγετιε,αυριο κερδιζεις 5 μυρρια.
Διαλεξε 4 αυτοκινητα μονο,για να βαλεις στο γκαραζ σου,που δεν θα πουλησεις ποτε ομως.Με αυτα θα κανεις και ολες τις δουλειες σου.

Αν έχω 5 μύρια δε θα έχω δουλειές... καλά...

Μια W140 600SEL '91, μια 911 turbo 3.6S '93, μια φερράρι 250TdF LWB και ένα φίατ μίτο πούντο σπορ S 1400, αυτόματο με ηλιοροφή.
Και μια βέσπα...