Ευτυχώς που "εξορθολογίστηκαν" τα τέλη δηλαδή...
Ρε συ Γιάννη, γιατί φαγώνεσαι με τα αμορτισέρ; Δάκρυσαν κι’ άλλο; Έχεις πρόβλημα στην οδήγηση; Στο ΚΤΕΟ που πήγες το καλοκαίρι, σου βρήκαν κάποιο πρόβλημα;
PS. Για πού ετοιμάζεσαι;
mosaicm έγραψε:Με τα αμορτισερ τι γινεται ; Κανενας τα αλλαξε ? Εγω μαλλον λογω road trip που σκοπευω να κανω στα μεσα της χρονιας, λιγο πριν θα τα αλλαξω.
silversurfer έγραψε:Τα έξοδα δεν είναι ετήσια αλλά από τότε που άρχισα να τα καταγράφω.
Οπότε τέλη 2016 =280
+ τέλη 2015=265
-------------------------------------
545
silversurfer έγραψε:mosaicm έγραψε:Με τα αμορτισερ τι γινεται ; Κανενας τα αλλαξε ? Εγω μαλλον λογω road trip που σκοπευω να κανω στα μεσα της χρονιας, λιγο πριν θα τα αλλαξω.
Αν είναι να βάλεις τα μανίσια , ενδιαφέρομαι και εγώ.
Να δούμε τιμές , αν μπορούμε να έχουμε κανα group by , κ.λ.π.
Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη; Εσύ;
deep purple έγραψε:@mosaicm
Ένα παρόμοιο ταξίδι είχα κάνει το 2009, με λιγότερες όμως στάσεις. Εγώ μετά από Τοσκάνη (έδρα Μοντεκατίνι και εξορμήσεις σε Φλωρεντία-Πίζα-Σιένα) είχα πάει Βενετία, Σάλτσμπουργκ, Νότια Γερμανία (Fussen), Βιέννη, Βουδαπέστη, Ζάγκρεμπ και από εκεί κατευθείαν Θεσσαλονίκη επιστροφή. Έτσι όπως την βλέπω στον χάρτη την διαδρομή πρέπει να είναι πάνω από 6.000 χιλιόμετρα που υπολογίζεις. Την επιστροφή μέσω Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ (λένε ότι είναι πολύ όμορφο), Αλβανία, την είχα σκεφτεί, αλλά λίγο την φοβήθηκα από πλευράς ασφάλειας και ήρθα κατευθείαν από Ζάγκρεμπ. Βγαίνει σε μια μέρα, αρκεί να μην πετύχεις πολλή τουρκιά στα σύνορα.
Ως προς την επιλογή των διανυκτερεύσεων θα έβγαζα το Ινσμπρουκ και θα έβαζα την Βιέννη....
Σε καμμία περίπτωση μην το κάνεις Αύγουστο. Θα λιώσεις στις αναμονές στα σύνορα.....
Αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να οργανώνουν μέχρι κεραίας τα ταξίδια τους, αυτή η εποχή του προγραμματισμού είναι η καλύτερή σου.......
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]