Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#203204 Δεν ήξερα ότι η διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας είναι τόσο μεγάλη, γι’ αυτό ρώτησα τι άλλο περιλαμβάνει. Όπως είπε και ο Mosaicm εμείς πληρώνουμε περίπου τα μισά.
Ευτυχώς που "εξορθολογίστηκαν" τα τέλη δηλαδή... :whistlink:

Ρε συ Γιάννη, γιατί φαγώνεσαι με τα αμορτισέρ; Δάκρυσαν κι’ άλλο; Έχεις πρόβλημα στην οδήγηση; Στο ΚΤΕΟ που πήγες το καλοκαίρι, σου βρήκαν κάποιο πρόβλημα;

PS. Για πού ετοιμάζεσαι;
Άβαταρ μέλους
By zonas
#203483 Χρόνια πολλά και καλή χρόνια κι από μένα
Κι εγώ έχω δακρυσμένο αμορτισέρ στα 164000 αλλά στον έλεγχο ΚΤΕΟ πριν 2 μήνες η μέτρηση έδειξε 78-79 όποτε δεν υπάρχει λόγος αλλαγής
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#203574 Ελα ντε , γιατι φαγωνομαι ? Στο ΚΤΕΟ που περασα πριν 6 μηνες ολα εδειχναν οκ. Και προβληματα δεν εχω.
Φανταζομαι σε ενα πρωτο πλανο οτι θα πιασει αρκετες χωρες. Ιταλια-Αυστρια-Ελβετια-Γαλλια-Σλοβενια-Κροατια-Γερμανια.
Να βγαλουμε τα καλυτερα απο το αυτοκινητο
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
#204138 Τα έξοδα δεν είναι ετήσια αλλά από τότε που άρχισα να τα καταγράφω.
Οπότε τέλη 2016 =280
+ τέλη 2015=265
-------------------------------------
545
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
mosaicm έγραψε:Με τα αμορτισερ τι γινεται ; Κανενας τα αλλαξε ? Εγω μαλλον λογω road trip που σκοπευω να κανω στα μεσα της χρονιας, λιγο πριν θα τα αλλαξω.

Αν είναι να βάλεις τα μανίσια , ενδιαφέρομαι και εγώ.
Να δούμε τιμές , αν μπορούμε να έχουμε κανα group by , κ.λ.π.
Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη; Εσύ;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
silversurfer έγραψε:Τα έξοδα δεν είναι ετήσια αλλά από τότε που άρχισα να τα καταγράφω.
Οπότε τέλη 2016 =280
+ τέλη 2015=265
-------------------------------------
545

Μας έστειλες και τους δύο... :lol:

silversurfer έγραψε:
mosaicm έγραψε:Με τα αμορτισερ τι γινεται ; Κανενας τα αλλαξε ? Εγω μαλλον λογω road trip που σκοπευω να κανω στα μεσα της χρονιας, λιγο πριν θα τα αλλαξω.

Αν είναι να βάλεις τα μανίσια , ενδιαφέρομαι και εγώ.
Να δούμε τιμές , αν μπορούμε να έχουμε κανα group by , κ.λ.π.
Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη; Εσύ;

Κι΄αυτός από το ίδιο χωριό είναι, αλλά δεν μπορεί να σου απαντήσει τώρα γιατί πίνει μπύρες με τους καλεσμένους του. :s_drinks

Χρόνια πολλά στον Mosaicm, τον Iomy και στον ξενιτεμένο Καπετάνιο μας! :s_bye
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#204690 Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και χρονια πολλα σε ολους.
Ενδιαφερομαι για αναρτησεις ναι αν φυσικα δεν αντεχουν αυτες οπου εχω. Πριν κανω το road trip θα περασω απο το KTEO να μου πουν πως πανε (περασα φετος..εεεε εννοω περσι τον Ιουνιο και μου ειπαν οτι ειναι οκ..και οποτε θελω μπορω να περασω δωρεαν για επανελεγχο των αναρτησεων).
Δε βλεπω για να ειμαι ειλικρινης προοπτικη ,οποτε τις αλλαξω,για να βαλω τις αναρτησεις με DRC γιατι μονο η 3αδα πισω παει 1000+-100€ .
Δε φανταζομαι να εχουν ιδιαιτερα προβληματα οι μη Turbaτοι που δεν εχουν DRC
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#205178 Με το καλό... :s_thumbsup

Για πότε ετοιμάζεσαι;
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#205181 Καλοκαιρι , ιδανικα αρχες Ιουλιου.
Αλλα δεν αποκλειω καμια κινηση και μεσα στο Πασχα
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
#206231 Ωραίο ταξίδι!!
Πόσες ημέρες ;
Που θα είναι οι βάσεις ;
Δηλαδή ποιες πόλεις-περιοχές θα βλέπεις ;

Κοίτα να βρεις αντιπροσώπους - συνεργεία στις πόλεις που θα περνάς.
Υπάρχει νομίζω και τηλέφωνο peugeot assistant που απαντάει 24 ώρες , 7 ημέρες την εβδομάδα , 365 ημέρες τον χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#206384 Εχω κανει ηδη μερικες αλλαγες γιατι ειναι βαρυ το προγραμμα και σιγουρα θα κανω αρκετες ακομα. Σε καθε περιπτωση τωρα το προγραμμα μου βγαινει για 16 ημερες
Διανυκτερευσεις : 1) Καραβι Ανκονα (αυτο δεν το μετραω μερα) 2) Siena , 3) Bologna , 4) Torino , 5) Annemasse (για πιο φτηνα απο Γενευη), 6) Μιλουζ, 7) Στρασβουργο , 8) Νυρεμβεργη , 9) Fussen (διπλα στο καστρο Neuschwanstein) , 10) Innsbruck , 11) Salzburg , 12) Salzburg , 13) Worthsee Lake , 14) Λουμπιανα , 15) Mostar , 16) Budva (εχει προστεθει στη διαδρομη) . Απο εκει ντουγρου για θεσσαλονικη
Για ακριβη μερη που θα δω νομζιω φαινονται στις στασεις που εχω βαλει διπλα στο χαρτη
Άβαταρ μέλους
By deep purple
#206746 @mosaicm
Ένα παρόμοιο ταξίδι είχα κάνει το 2009, με λιγότερες όμως στάσεις. Εγώ μετά από Τοσκάνη (έδρα Μοντεκατίνι και εξορμήσεις σε Φλωρεντία-Πίζα-Σιένα) είχα πάει Βενετία, Σάλτσμπουργκ, Νότια Γερμανία (Fussen), Βιέννη, Βουδαπέστη, Ζάγκρεμπ και από εκεί κατευθείαν Θεσσαλονίκη επιστροφή. Έτσι όπως την βλέπω στον χάρτη την διαδρομή πρέπει να είναι πάνω από 6.000 χιλιόμετρα που υπολογίζεις. Την επιστροφή μέσω Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ (λένε ότι είναι πολύ όμορφο), Αλβανία, την είχα σκεφτεί, αλλά λίγο την φοβήθηκα από πλευράς ασφάλειας και ήρθα κατευθείαν από Ζάγκρεμπ. Βγαίνει σε μια μέρα, αρκεί να μην πετύχεις πολλή τουρκιά στα σύνορα.

Ως προς την επιλογή των διανυκτερεύσεων θα έβγαζα το Ινσμπρουκ και θα έβαζα την Βιέννη....

Σε καμμία περίπτωση μην το κάνεις Αύγουστο. Θα λιώσεις στις αναμονές στα σύνορα.....

Αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να οργανώνουν μέχρι κεραίας τα ταξίδια τους, αυτή η εποχή του προγραμματισμού είναι η καλύτερή σου.......
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
deep purple έγραψε:@mosaicm
Ένα παρόμοιο ταξίδι είχα κάνει το 2009, με λιγότερες όμως στάσεις. Εγώ μετά από Τοσκάνη (έδρα Μοντεκατίνι και εξορμήσεις σε Φλωρεντία-Πίζα-Σιένα) είχα πάει Βενετία, Σάλτσμπουργκ, Νότια Γερμανία (Fussen), Βιέννη, Βουδαπέστη, Ζάγκρεμπ και από εκεί κατευθείαν Θεσσαλονίκη επιστροφή. Έτσι όπως την βλέπω στον χάρτη την διαδρομή πρέπει να είναι πάνω από 6.000 χιλιόμετρα που υπολογίζεις. Την επιστροφή μέσω Σπλιτ, Ντουμπρόβνικ (λένε ότι είναι πολύ όμορφο), Αλβανία, την είχα σκεφτεί, αλλά λίγο την φοβήθηκα από πλευράς ασφάλειας και ήρθα κατευθείαν από Ζάγκρεμπ. Βγαίνει σε μια μέρα, αρκεί να μην πετύχεις πολλή τουρκιά στα σύνορα.

Ως προς την επιλογή των διανυκτερεύσεων θα έβγαζα το Ινσμπρουκ και θα έβαζα την Βιέννη....

Σε καμμία περίπτωση μην το κάνεις Αύγουστο. Θα λιώσεις στις αναμονές στα σύνορα.....

Αν είσαι από αυτούς που τους αρέσει να οργανώνουν μέχρι κεραίας τα ταξίδια τους, αυτή η εποχή του προγραμματισμού είναι η καλύτερή σου.......

Βιεννη εχω παει , οποτε προτιμησα μερη που δεν εχω παει (πχ για αυτο δεν κανω σταση Μιλανο-Φλωρεντια κ.α.).
Πραγματι ειμαι μια τετοια περιπτωση με οργανωση μεχρι κεραιας οπως το λες. Για αυτο αρχισα ηδη απο τωρα να δουλευω σε αυτο. Οπως εχω ηδη πει εχω κανει καποιες μικρες αλλαγες και σιγουρα θα αλλαξουν αρκετα ακομα , αναλογα με το ποσα ευκολα βγαινει το προγραμμα -δεν το εχω ακομα δει βαθια, βλεποντας το τι θα δω ακριβως εκει που θα παω- αλλα και τις επιθυμιες του group.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#207588 Θα σου βγει ο πάτος από budva προς τα κάτω, είδα από Αλβανία κιόλας, καλό κουράγιο και καλή αντοχή το αμάξι