Λοιπόν:
ο XC90 δεν παίζει, η Cayenne παίζει λόγω τιμής, το XC90 είναι και τεράστιο και ξεφεύγει στο budget (ξεκινάει κάπου στα 65Κ). Θα με ενδιέφερε σαφέστατα ένα XC60 AWD T5 αλλά δεν ...
ο Αμερικανιές δεν μου αρέσουν -το συγκεκριμένο είναι και diesel και 3000 κυβικά -γιατί αν είναι να πάρω κάτι τέτοιο με 44Κ να μην πάρω την Cayenne με 28Κ ή ένα GLC με 55Κ ?

ο Νταξ τα QQ και τα Rav υποθέτω είναι για πλάκα

o Το Subaru
Κυκλοφορεί κανονικά ?
< >
nass έγραψε:Είδα όμως ότι υπάρχει και δίλιτρη έκδοση με 300 άλογα!
+CVT όμως
καμία σχέση με τα σύγχρονα διπλοσύμπλεκτα που αναφέρεις στο αρχικό ποστ.
Το GLC νομίζω όλο και φαντάζει το ιδανικότερο.
JasonLouk έγραψε:Με αφορμή το σχόλιο του μεξικανού ξαναδιάβασα το πρώτο post. Δεν αναφέρεις πουθενα συνθήκη για την ιπποδύναμη. Μήπως θα έπρεπε? Αν απο τα 300όσα άλογα του EVΟ πας π.χ στα 225 hp της GLC των 2 τόνων κατά πόσο ευχαριστημένος θα είσαι?
Δεν υπάρχει τέτοια συνθήκη, αναφέρω "κάτι γρήγορο" ε προφανώς δεν αναμένω να είναι εξίσου γρήγορο με το Evo
για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου νομίζω οτιδήποτε πάνω από 200 άλογα θα είναι αξιοπρεπώς γρήγορο@dimik
Σοβαρά, και στα 300 άλογα CVT ?
nass έγραψε:Είδα όμως ότι υπάρχει και δίλιτρη έκδοση με 300 άλογα!
Δηλαδή θες να αγοράσεις ένα evo estate, γιατί δεν το λες τόσο καιρό ?
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
nass έγραψε:@dimik
Σοβαρά, και στα 300 άλογα CVT ?![]()
Επειδή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Ελληνικό website της Subaru δεν το έχουν διάβασα το παρακάτω στην wiki
On the domestic Japanese market the Levorg is available with two DOHC flat-four petrol engines, both turbocharged, intercooled and direct injected: a 170 PS (125 kW), 250 N·m (184 lbf·ft) FB16 1.6 L and a 296 PS (218 kW), 400 N·m (295 lbf·ft) FA20 2.0 L.[3] The two are coupled to a Lineartronic continuously variable transmission and four-wheel-drive.
https://en.wikipedia.org/wiki/Subaru_Levorg
γράφει μεν για γιαπωνέζικη αγορά αλλά δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη άλλου κιβωτίου.
belgarion έγραψε:nass έγραψε:Είδα όμως ότι υπάρχει και δίλιτρη έκδοση με 300 άλογα!
Δηλαδή θες να αγοράσεις ένα evo estate, γιατί δεν το λες τόσο καιρό ?![]()
.
χαχα καλό
Οχι, απλά παρατήρησα ότι υπάρχει και έκδοση με 300 άλογα όχι μόνο με 170. Αλλά αν είναι μόνο με CVT --> Για καινούργια μιλάμε για GLC-X3 όχι Χ1.
< >
Γκαζι εχει (οχι σαν το EVO, αλλα ενταξει) χωρους εχει, 4χ4 ειναι, πριμιουμ ειναι, ενταξει ειναι ντιζελ αλλα για την χρηση που θα του κανεις πιο οικονομικο θα ειναι σε σχεση με αντιστοιχο βενζινης.
Fiat Panda 7,6l/100km
Πολύ πιο όμορφο από τα αντίστοιχα BMW και νομίζω ότι κινείται αξιοπρεπώς εκτός δρόμου.
Αν ήθελες να κάνεις μαγκιές με τα κρι-κρι θα κοίταγες ήδη αμερικανιά την οποία έχεις απορρίψει.