Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By nass
#203288 Σεμνάαααα :lol:

Λοιπόν:

ο XC90 δεν παίζει, η Cayenne παίζει λόγω τιμής, το XC90 είναι και τεράστιο και ξεφεύγει στο budget (ξεκινάει κάπου στα 65Κ). Θα με ενδιέφερε σαφέστατα ένα XC60 AWD T5 αλλά δεν ...
ο Αμερικανιές δεν μου αρέσουν -το συγκεκριμένο είναι και diesel και 3000 κυβικά -γιατί αν είναι να πάρω κάτι τέτοιο με 44Κ να μην πάρω την Cayenne με 28Κ ή ένα GLC με 55Κ ? :hmmm:
ο Νταξ τα QQ και τα Rav υποθέτω είναι για πλάκα :)
o Το Subaru :hmmm: Κυκλοφορεί κανονικά ?
Τελευταία επεξεργασία από nass και 05 Ιαν 2016, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#203296 Το μοτερ του Subaru αλλα και το κιβωτιο ειναι λιγο εως πολυ fail.

< >
Άβαταρ μέλους
By nass
#203299 Είδα όμως ότι υπάρχει και δίλιτρη έκδοση με 300 άλογα!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#203303 Με αφορμή το σχόλιο του μεξικανού ξαναδιάβασα το πρώτο post. Δεν αναφέρεις πουθενα συνθήκη για την ιπποδύναμη. Μήπως θα έπρεπε? Αν απο τα 300όσα άλογα του EVΟ πας π.χ στα 225 hp της GLC των 2 τόνων κατά πόσο ευχαριστημένος θα είσαι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
nass έγραψε:Είδα όμως ότι υπάρχει και δίλιτρη έκδοση με 300 άλογα!

+CVT όμως :thumbsdown:
καμία σχέση με τα σύγχρονα διπλοσύμπλεκτα που αναφέρεις στο αρχικό ποστ.

Το GLC νομίζω όλο και φαντάζει το ιδανικότερο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By nass
JasonLouk έγραψε:Με αφορμή το σχόλιο του μεξικανού ξαναδιάβασα το πρώτο post. Δεν αναφέρεις πουθενα συνθήκη για την ιπποδύναμη. Μήπως θα έπρεπε? Αν απο τα 300όσα άλογα του EVΟ πας π.χ στα 225 hp της GLC των 2 τόνων κατά πόσο ευχαριστημένος θα είσαι? :hmmm:

Δεν υπάρχει τέτοια συνθήκη, αναφέρω "κάτι γρήγορο" ε προφανώς δεν αναμένω να είναι εξίσου γρήγορο με το Evo :superman: για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου νομίζω οτιδήποτε πάνω από 200 άλογα θα είναι αξιοπρεπώς γρήγορο

@dimik
Σοβαρά, και στα 300 άλογα CVT ? :slap: :help:
Άβαταρ μέλους
By belgarion

Δηλαδή θες να αγοράσεις ένα evo estate, γιατί δεν το λες τόσο καιρό ?

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#203314 Αν μιλάμε για καινούρια πάντως GLC -X1 καταλήγει το θέμα δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μην έχει συζητηθεί εκτός ίσως από lexus nx αλλά με υβριδικό και CVT μάλλον θα κόψεις φλέβες

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
nass έγραψε:@dimik
Σοβαρά, και στα 300 άλογα CVT ? :slap: :help:

Επειδή τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Ελληνικό website της Subaru δεν το έχουν διάβασα το παρακάτω στην wiki

On the domestic Japanese market the Levorg is available with two DOHC flat-four petrol engines, both turbocharged, intercooled and direct injected: a 170 PS (125 kW), 250 N·m (184 lbf·ft) FB16 1.6 L and a 296 PS (218 kW), 400 N·m (295 lbf·ft) FA20 2.0 L.[3] The two are coupled to a Lineartronic continuously variable transmission and four-wheel-drive.
https://en.wikipedia.org/wiki/Subaru_Levorg

γράφει μεν για γιαπωνέζικη αγορά αλλά δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη άλλου κιβωτίου.
Άβαταρ μέλους
By nass
belgarion έγραψε:

Δηλαδή θες να αγοράσεις ένα evo estate, γιατί δεν το λες τόσο καιρό ?

.

χαχα καλό :) Οχι, απλά παρατήρησα ότι υπάρχει και έκδοση με 300 άλογα όχι μόνο με 170. Αλλά αν είναι μόνο με CVT --> :thumbsdown:

Για καινούργια μιλάμε για GLC-X3 όχι Χ1.
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#203352 Απλά να τονίσω ότι αν πας σε καινούριο στα συν είναι τα σύστηματα ασφαλείας με ραντάρ που το ακινητοποιούν.... Στα παλαιά δεν ξέρω αν βρίσκεις τέτοιο εξοπλισμό... Φυσικά είναι σε βρεφική ηλικία κ δεν είναι να στηρίζεσαι αλλά δεν είναι κακό η παρουσία τους...

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#203354 nass, αν ημουν εσυ θα πηγαινα για VOLVO V60 cc AWD, 2,4 diesel 190hp στην εκδοση Summum με 47500€ τιμη καταλογου.
Γκαζι εχει (οχι σαν το EVO, αλλα ενταξει) χωρους εχει, 4χ4 ειναι, πριμιουμ ειναι, ενταξει ειναι ντιζελ αλλα για την χρηση που θα του κανεις πιο οικονομικο θα ειναι σε σχεση με αντιστοιχο βενζινης.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#203381 Νάσο αφού θα κρατήσεις το Evo και θέλεις αξιοπρεπές SUV με ολίγη πρημιουμίλα, νομίζω ένα ντιζελάτο Volvo είναι η καλύτερη λύση.

Πολύ πιο όμορφο από τα αντίστοιχα BMW και νομίζω ότι κινείται αξιοπρεπώς εκτός δρόμου.
Αν ήθελες να κάνεις μαγκιές με τα κρι-κρι θα κοίταγες ήδη αμερικανιά την οποία έχεις απορρίψει.