nass έγραψε:Από καινούργια με οροφή budget 60K
BMW X3 xdrive 28i
Mercedes GLC 250
και από μεταχειρισμένα με οροφή budget 30K
Audi A4 Allroad
Porsche Cayenne e-pop
Γνώμες και προτιμήσεις επ΄αυτών ?
Σοβαρά, τώρα, θέλεις να αραδιάσεις τόσα λεφτά σε τέτοια αυτοκίνητα; Ειδικά στα καινούργια...
Καταλαβαίνω ότι μάλλον βαρέθηκες το εβο, όσο καλό και να είναι και θες κάτι διαφορετικό. Συμβαίνει. Σίγουρα όμως θέλεις να φας όλο το μπάτζετ σου σε ένα τετοιο πράμα;
Προσωπικά, θα έπαιρνα ένα τέτοιο μπαουλάκι:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7236224/
για τα καταναγκαστικά έργα και όχι μόνο... και θα κρατούσα το ρευστό για όταν θα μου το καβάτζωνε, το τουότα, η γυναίκα μου (κάποια στιγμή πάντοτε γίνεται αυτό), με άγριες διαθέσεις...
Μετά την κρίση οικογενειακού πανικού, ξέρεις, το επόμενο βήμα είναι το midlife crisis και είναι αμαρτία να καταλήξεις με κανα κόκκινο μτχ mx5 και το μπαούλο στο γκαράζ!
../ ___ \
(O\ | /O)

Και σκέφτεσαι, ρε nass, όλα αυτά τα θηρία με τα τεράστια μοτέρ; Τι να πω, σε ευχαριστούμε όλοι οι πολίτες της χώρας δλδ...
Τώρα "τα τεράστια μοτέρ" είναι δίλιτρα ε ? 

Και επίσης το Forester δεν είναι αναβάθμιση από πλευράς χώρων. Οπότε το σκέφτηκα λίγο πιο σφαιρικά, να προσθέσω πράγματα που δεν έχω, και αυτά είναι: (α) χώμα (β) χώροι (γ) premium-σύνη -αυτό το τελευταίο δεν είναι καλαμοκαβαλίκεμα
Και ναι μεν, είμαι βέβαιος ότι και να σου φορέσουν ένα καπέλο "έκτακτο φόρο" , ό,τι τους τη βαρέσει για να μαζέψουν τάκα τάκα φράγκα, θα έχεις να το πληρώσεις αλλά υπάρχει η πιθανότητα να χαλαστείς. Και το παν, όταν πας για να κάνεις την πλάκα σου (του παραπάνω από το αναγκαίο δλδ) είναι να μη χαλαστείς...