Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By nass
#193590 Ε χτες τα πήρα, δεν έκανε κανα χοντρό κρύο. Φαίνονται ζεστά, θέλουν λίγο μαλάκωμα και θα είναι ΟΚ (όπως τα λέει ο Νίκος Παππάς)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#193597 Το πιο ζεστο γαντι της Dainese ειναι το Jerico Evo Goretex, αλλα τα 140-150€ που κοστιζει πολλα, παρα πολλα!
Άβαταρ μέλους
By xenos
#194235 Είναι αρκετά ζεστά, αλλά όντως και εγώ ελπίζω να μαλακώσουν λίγο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#194336 Λίγες ημέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και το Ducati Stock House Corner στην Αθήνα θα βάλει πολλούς φίλους της μοτοσικλέτας σε σκέψεις...

Και αυτό διότι, εκτός από τις μοτοσικλέτες που έχει στο κατάστημα ανανεώθηκε και η γκάμα των αξεσουάρ και ειδών ρουχισμού που είναι διαθέσιμα σε χαμηλές τιμές. Για παράδειγμα:

Αθλητικά παπούτσια Ducati-Puma με 20€
Φούτερ, ζακέτες, πουλόβερ από 20€
Μπουφάν από 40€
Δερμάτινες φόρμες Ducati-Dainese με 200€

Το ωράριο του καταστήματος είναι Δευτέρα - Τετάρτη 09:00 – 17:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00. Το τηλέφωνο της εταιρείας για επιπλέον πληροφορίες είναι το 210 9981199

http://www.zougla.gr/automoto/moto/nea/ ... tin-ducati
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:Αγοραστηκαν γαντακια χειμερινα Dainese Rainlong D-Dry απο Ελληνικο μαγαζι στα 85€.
Πρωτη εντυπωση ζεστο με πολυ καλη εφαρμογη, μολις μαλακωσουν λιγο θα ειναι τελεια!

Εικόνα

Χθες το βραδυ με 5 βαθμους θερμοκρασια δοκιμαστικαν στο κρυο και..... μετα απο 10 λεπτα τα χερια κρυωσαν, οταν εφτασα σπιτι ειχαν παγωσει. Ευτυχως που το σπιτι- δουλεια ειναι 15-17 λεπτα.
Ακομα πιο ευτυχως που στην Αθηνα τετοιες θερμοκρασιες εχουμε για 1-2 μηνες.
Τα γαντια παντως εχουν μαλακωσει, εχουν καλη αισθηση και ειναι ζεστα μεχρι 10 βαθμους εξωτερικη.
Οι υπολοιποι που τα πηρατε συμφωνειτε η εγω ειμαι ο περιεργος κρυουλιαρης;; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#201564 Δεν νομίζω πως μπορούν από μόνα τους να κάνουν θαύματα τα γάντια. Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, θα κρυώσουν τα χέρια. Νομίζω πως στις μοτοσυκλέτες τουλάχιστον που έχουν, οι χούφτες βοηθάνε αρκετά. Εγώ είδα διαφορά στην δική μου, πριν στο 5λεπτο σε πολύ κρύο πάγωναν τα χέρια μου.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#201565 Προσωπικά όταν και αν κυκλοφορησω με κρύο χρησιμοποιώ τα γάντια του σκι που είναι εγγύηση για ζεστά χέρια ..ΕικόναΕικόνα

One+2
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Δεν νομίζω πως μπορούν από μόνα τους να κάνουν θαύματα τα γάντια. Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, θα κρυώσουν τα χέρια. Νομίζω πως στις μοτοσυκλέτες τουλάχιστον που έχουν, οι χούφτες βοηθάνε αρκετά. Εγώ είδα διαφορά στην δική μου, πριν στο 5λεπτο σε πολύ κρύο πάγωναν τα χέρια μου.

Ετσι ειναι! Ημουν σιγουρος οτι δεν θα κανουν πολλα στο κρυο, για ενημερωση το εγραψα. :)
Ο ιδανικος συνδυασμος ειναι χουφτες και θερμαινομενα γκριπ οπου σε συνδυασμο με ενα καλο γαντι εισαι αρχοντας, αλλα δεν μπαινουν χουφτες στο σκουτερ. :s_wacko

Οσο για τα γαντια του σκι που λεει ο Αχιλλεας, ουτε αυτα δουλευουν για ωρα στην μηχανη.
Στην μηχανη εισαι ακινητος και αυτος ειναι ο λογος που κρυωνεις, για αυτο και εμεις οι μοτοσυκλετιστες δεν θελουμε ισοθερμικα αλλα θερμοεσωρουχα που ειναι πιο χοντρα και πιο αποτελεσματικα στο κρυο που δεχομαστε στην μηχανη.
Ειχα παρει τα προηγουμενα γαντια στο βουνο γιατι δεν εβρισκα τα γαντια του σκι και εσκασαν στην ζεστη τα χερια μου! Αφου τα εβγαζα για να κρυωσουν λιγο :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Anonymous Founder έγραψε:Ναι, αλλά αυτά δεν έχουν κάποια προστασία σε περίπτωση πτώσης, σωστά; :hmmm:

Σωστά

One+2
Άβαταρ μέλους
By xenos
#201612 Εγώ που έχω τα ίδια, στο 20' είμαι οκ πάντως.

Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:... αλλα δεν μπαινουν χουφτες στο σκουτερ. :s_wacko

Αντιαισθητικά, αλλά πρέπει να γαμάνε (όπως και η κουβερτούλα μου :metalo: ):

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#201692 Δοκιμασμένα αμφότερα, δε πα να έχει μείον έξω, δε περνάει τίποτα. Τα γάντια δεν δουλεύουν Μετά από λίγη ώρα