εξτραδάκια. Γελάει ο κόσμος.
nass έγραψε:
Στο μεταξύ, η τιμολόγηση της BMW χάνει λάδια: 328 touring δεν υπάρχει, υπάρχει 330 touring (2 lt 252 hp) ΟΚ --> €45Κ και 330 xdrive touring --> +€3Κ
4κίνηση και αηδίες...

Deleted User 1 έγραψε:Δεν ξέρω τι εκπτώσεις κάνουν, αλλά εγώ έτσι για το χαβαλέ που έκανα μια διαμόρφωση χθες μιας 528i xDrive Touring, έφτασε 105.000€ με 2-3 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑεξτραδάκια. Γελάει ο κόσμος.
popolaros έγραψε:Απόλυτα λογικά ποσά.... Όταν μιλάμε για καινούργιο , απλά τα ΣΚΑΣ , λες ευχαριστώ και μετά από λίγο καιρό νιώθεις |λογοκρισία|....

markvag έγραψε: (πχ δεν αγοράζω μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρω τι έγινε πριν, ή γιατί ούτως ή άλλως θα το κρατήσω μέχρι να διαλυθεί, κτλ...)
popolaros έγραψε:markvag έγραψε: (πχ δεν αγοράζω μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρω τι έγινε πριν, ή γιατί ούτως ή άλλως θα το κρατήσω μέχρι να διαλυθεί, κτλ...)
φθηνες δικαιολογιες που τις λεγανε δυο γενιες πισω....
popolaros έγραψε:το αυτοκινητο δεν ειναι τιποτε παραπανω απο μια μορφωποιημενη λαμαρινα οπου σε μεταφερει απο ενα σημειο Α σε ενα σημειο Β πιο γρηγορα απο τα ποδια σου ή τα μεσα μαζικης αγανακτησης.
για να αποκτησεις αυτη την ευκολια προφανως διαθετεις ενα Χ ποσο χρηματων το οποιο ή μοχθησες για να το αποκτησεις ή στο εδωσε καποιος απλοχερα ή αποφασιζεις οτι θα στερηθεις κατι αλλο.
αυτη η μαζα λοιπον λαμαρινας, η οποια ειναι εκτεθημενη σε 10.000 διαφορετικους κινδυνους, στο λαθος στο δικο σου, στο λαθος του αλλουνου, στην κακια στιγμη, μπορει να απο 50.000 ευρω να γινει 3.000 ευρω μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου.
σεβασμος στο χρημα === > σεβασμος στον εαυτο σου , ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΧΘΗΣΕΙ.....
αυτος που ΔΕΝ ΜΟΧΘΕΙ, προφανως και ειναι στα παπαρια του γιατι δεν νιωθει την πραγματικα αξια του χρηματος.
NickTG έγραψε:popolaros έγραψε:markvag έγραψε: (πχ δεν αγοράζω μεταχειρισμένο γιατί δεν ξέρω τι έγινε πριν, ή γιατί ούτως ή άλλως θα το κρατήσω μέχρι να διαλυθεί, κτλ...)
φθηνες δικαιολογιες που τις λεγανε δυο γενιες πισω....
Αν δεν αγοράζει κανείς καινούριο πως θα έχουμε καλά μεταχειρισμενα?
popolaros έγραψε:το αυτοκινητο ... ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΧΘΗΣΕΙ.....
).Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]