btw, τακάκι carbotech σειράς 6 σε δίσκους hispec motorsport με λιγότερα από 150 χλμ για την ώρα (οι πίσω δεν έχουν γυαλίσει τελείως ακόμα)
nido έγραψε:Με τι πιστεύεις πως έχει να κάνει Μήτσο?
btw, τακάκι carbotech σειράς 6 σε δίσκους hispec motorsport με λιγότερα από 150 χλμ για την ώρα (οι πίσω δεν έχουν γυαλίσει τελείως ακόμα)
εε κατσε να στρωσεις ρε Νικο πρωτα.Ακομα δεν εχουν πατησει. Τα δικα μου btw αργησαν να πατησουν σε συγκριση με αλλες μαρκες.
Χαρακτους εχεις εμπρος?
dimviii έγραψε:Εαν εχω καταλαβει τι λες,κατα 99,999% το ''τριξιμο'' αυτο που νιωθεις στην καροτσα και το λες σαν συντονισμος χαμηλης συχνοτητας ή οπως κανουν τα λεωφορεια πριν σταματησουν,που στο κανει στα λιγα χλμ,ειναι φαινομενο που το κανουν οι χαρακτοι δισκοι.
Χαρακτους εχεις εμπρος?
Εμπρός - πίσω έχει χαρακτούς με J hooks, η γνώμη μου είναι να κάνει τουλάχιστον 500 χλμ για να δείξουν αυτά τα τακάκια ότι πάτησαν.

how to use print screen

[EDIT]
Με πρόλαβε ο Παναγιώτης!
αλλοι συνδιασμοι δισκων-τακακιων πιο εντονα αλλοι πιο σιγα,αλλοι το κανουν παντα,αλλοι που και που,αλλοι το κανουν μονο σε πολυ δυνατα φρενα απο πολλα χλμ/ωρα, μολις κοντευουν να ακινητοποιησουν το αυτοκινητο στα περιπου 30-50χλμ/ωρα (τα δικα μου πχ)
Αυτος ειναι και ο λογος που σε πολιτικα αυτοκινητα δεν θα δεις χαρακτους δισκους αλλα με τρυπες.Οι τρυπητοι δεν το κανουν αυτο(κανουν αλλα αυτοι)
Τελος παντων Νικο θα σου ελεγα να μαθεις να ζεις με αυτο.Δεν ειναι προβλημα,ειναι χαρακτηριστικο των χαρακτων δισκων.
Στρωσε ,περιμενε να πατησουν καλα,πιεσε τα ΠΟΛΥ,και μας ξαναλες εαν αλλαξε κατι.
εντιτ τωρα ειδα τις φωτο απο τα φρενα σου.Πολυ ωραιες/σοβαρες επιλογες σε δαγκανα/δισκο/τακακι
Το άλλο, το "λεωφοριατζήδικο" (που και αυτό είναι μόνο σε ταχύτητες <15 km/h) είναι λιγάκι too much, δεν το κάνει κρύο αλλά μόλις ζεσταθούν λιγάκι τα υλικά τριβής στα πρώτα 5-10 λεπτά οδήγησης και περνάει σε όλη την καμπίνα, πιθανώς να είναι και ο συνδυασμός των υλικών τριβής (δίσκοι μου με τα συγκεκριμένη πάστα των pads) αλλά θα περιμένω να πατήσουν καλά εμπρός-πίσω όπως λέει κι ο Παναγιώτης και θα δούμε, άλλοι προτείνουν μίνιμουμ 300 μίλια στρώσιμο για τέτοια τακάκια, και βέβαια μέσα στην πόλη και με αυτές τις θερμοκρασίες περιβάλλοντος είναι πιο δύσκολο και το "αγωνιστικό" στρώσιμο (π.χ. https://www.youtube.com/watch?v=A7LjWOwytos).
Μήπως να βάλω χαρακτούς ώστε να δικαιολογείται και το τρίξιμο;
https://www.youtube.com/watch?v=Pi4BAuMjpbE
Τα σέτ δίσκων / δαγκανών / τακακιών των μεγάλων εταιριών έχουν maching και στα υλικά της πάστας / μαντεμιού δίσκου / διαμόρφωσης για την αποφυγή αυτών των φαινομένων, σε όλες τις άλλες εφαρμογές είναι θέμα τύχης να τα αποφύγεις.