Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By spoky
Krisdoc81 έγραψε:Αγαπητοι φιλοι,ενδιαφερομαι να αγορασω ενα Peugeot 3008 diesel 1,6 (04/2011). Θα εκτιμουσα ιδιαιτέρως οτιδηποτε μπορειτε να μου αναφέρετε ως θετικο ή αποτρεπτικό για την αγορά αυτή (π.χ. προβλήματα απο τη χρήση,κόστος σερβις,αληθινή κατανάλωση,πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα) ή οτιδήποτε κρίνετε εσείς ωφέλιμο.Ευχαριστώ a priori ολους τους φιλουτς που θα κανουν τον κόπο να μου απαντήσουν.
Χρήστος, Ευοσμος/Θεσ-νίκη

Φίλε krisdoc, ίσως ήταν πιο ρεαλιστικό να ρωτούσες τι δεν έχει χαλάσει. Κατα τα άλλα μηπως να παιρνες καμια BMW και συ, οπως εχει κάνει και το υπόλοιπο φορουμ;
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
#194216 Απο πού βγαίνει το ότι το υπόλοιπο forum έχει αγοράσει bmw;
Εκτός αν δεν έπιασα το αστείο.

Εμένα προσωπικά το αυτοκινητάκι μου στέκεται μια χαρά στα 90000 χλμ.

Μπορεί να μην αγόραζα ξανά γαλλικό περισσότερο γιατί φοβήθηκα με τα προβλήματα που "ακούω" ότι έχει βγάλει σε άλλους.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#197591 Φτάσαμε αισίως τα 70k :s_wink

Εικόνα

Καλά Χριστούγεννα σε όλους. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By zisispap
#197607 Καλές γιορτές σε όλους!!!
Και μακροημέρευση στο καλύτερο μηχανοκίνητο forum......
Άβαταρ μέλους
By sakis.a
#198285 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σ΄όλους καλά και πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για τα 3008 μας !!
Άβαταρ μέλους
By Geoart
#198349 Καλες γιορτες σε ολους με υγεια κι αγαπη!
Άβαταρ μέλους
By alexandr
Pitt έγραψε:Φτάσαμε αισίως τα 70k :s_wink

Έχεις καμιά 30αριά χιλιάδες χλμ ακόμη μέχρι να σου χαλάσει το turbo :s_biggrin

Το επισκευασμένο δικό μου ξαναχάλασε, και τελικά έβαλα καινούριο :thumbsdown: :thumbsdown:
Είχαν πάλι στραβώσει τα πτερύγια. Μου αλλάξαν και την αντλία του turbo, γιατί μπορεί να είχε αυτή πρόβλημα και να υπερθερμαινόταν το turbo (τους φάνηκε μαυρισμένο). 1070€ σύνολο, ότι πρέπει για τέτοια εποχή :x

Καλές γιορτές σε όλους!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
alexandr έγραψε:
Pitt έγραψε:Φτάσαμε αισίως τα 70k :s_wink

Έχεις καμιά 30αριά χιλιάδες χλμ ακόμη μέχρι να σου χαλάσει το turbo :s_biggrin

Κακίες! :s_no
Για ρώτα τον Zonas που έχει κάνει τα περισσότερα χλμ απ΄όλους μας να σου πεί αν του χάλασαν τα πτερύγια... :iconcool:

Στο συνεργείο που πας, έχουν διαγνωστικό; Η αντλία του turbo είχε βγάλει ποτέ βλάβη;
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
alexandr έγραψε:Το επισκευασμένο δικό μου ξαναχάλασε, και τελικά έβαλα καινούριο :thumbsdown: :thumbsdown:
Είχαν πάλι στραβώσει τα πτερύγια. Μου αλλάξαν και την αντλία του turbo, γιατί μπορεί να είχε αυτή πρόβλημα και να υπερθερμαινόταν το turbo (τους φάνηκε μαυρισμένο). 1070€ σύνολο, ότι πρέπει για τέτοια εποχή :x

Σε εξουσιοδοτημένο τα αλλαξες αυτα?
Γιατι η peugeot εχει κανα 1000αρικο+ την τουρμπινα και 150€ το αντλιακι (χωρις την όποια εκπτωση αυτες οι τιμες)
Άβαταρ μέλους
By alexandr
#199475 Σε εξουσιοδοτημένο το άλλαξα, αλλά για BMW/Mini! Μου είπαν ότι έβαλαν το turbo του συγκεκριμένου κινητήρα, αλλά χωρίς το brand name της Peugeot, οπότε στοίχισε πιο φθηνά. Στην Peugeot θα κόστιζε κάπου στα 1500€.

Μήνυμα για την αντλία δεν είχε βγάλει ποτέ.

Χρόνια σας πολλά!
Άβαταρ μέλους
By silversurfer
#202869 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Σχεδόν 100.000 χλμ και μόνο μια χαλασμένη οθόνη προς το παρόν .
Μην με ματιάξετε ....
Α και ένα αμορτισέρ που δακρύζει , αλλά φταίω εγώ μάλλον που ανέβηκα σε πεζοδρόμιο σε στροφή 2-3 φορές .

Επίσης στα 5 χρόνια δεν έχω αλλάξει μπαταρία και μου κάνει μεγάλη εντύπωση !
Απο λάδια πάντως βάζω συχνά.

Ανάλυση εξόδων από τότε που άρχισα να τα καταγράφω (22/4/14)
καύσιμα 4.200
service 1.340 (λάστιχα, λάδια,λάμπες,service Κ.λ.π)
insurance 670
tax 545

κατανάλωση 9,088 λ/100χλμ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#202872 Καλή Χρονιά να έχουμε. :s_howdy

Κι΄ εγώ την μπαταρία την κράτησα 5 χρόνια. Την άλλαξα προληπτικά πριν μ΄ αφήσει, παρόλο που άντεχε κι΄ άλλο και δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Το ίδιο και ο mosaic (μαζί τις αλλάξαμε).

Τι περιλαμβάνει το "tax 545"; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#202997 Καλη χρονια και απο εμενα
Υγεια σε ολους ..και στα αυτοκινητα μας !
Προγματι και εμενα αντεξε κατι περισσοτερο απο 5 χρονια και οπως ειπε ο Δημητρης την αλλαξαμε μαζι..και εγω για προληπτικους λογους (αν και σε χειροτερη κατασταση απο του Δημητρη).
Τελη γιατι πληρωσες τοσο ? Το πηρες στο τελος του 2010 να υποθεσω ? Εγω 280€ εδωσα.

Με τα αμορτισερ τι γινεται ; Κανενας τα αλλαξε ? Εγω μαλλον λογω road trip που σκοπευω να κανω στα μεσα της χρονιας, λιγο πριν θα τα αλλαξω.