Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Πήγαινε και στον αναρτησά σου ( ο popolaros; ) και ρώτα άποψη
touring the m3 1.6 έγραψε:KonTaz έγραψε:Toyota iQ με τα ημιάγρια 69 άλογα πάει για αλλαγή ελαστικών
Διαστάσεις: 175/65 R15
Από εργοστάσιο έχει τα Ecopia της Bridgestone τα οποία μου έχουν σπάσει τα νεύρα.Σκληρά σαν κούτσουρα,στριγκλίζουν το καλοκαίρι λες και μπαίνεις με τις μπάντες σε κάθε στροφή και σε βρεγμένο έδαφος δεν λένε και πολλά(δηλαδή άνετα μπορείς αν θέλεις με χαμηλές ταχύτητες να κάνεις τον κουβά να εμφανίσει υπερστροφή)
Καμία πρόταση έχετε? Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα premium contact2 της conti.Άλλη σκέψη είναι τα efficient grip compact της Goodyear ή τα cinturato p1
Έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο?
Το τελευταίο βάλε!...Ποιό ecopia φοράς...γιατί έχει τρία-τέσσερα;
Πέραν της πλάκας,το P1 θά'ναι"ταμάμ"....
rocsta έγραψε:Λοιπόν, Δευτέρα παραγγέλνω τα RE002 εκτός κι αν έχει κανείς να προτείνει κάτι καλύτερο για 147 με ανάρτηση σοβαρή (popolaros™) και δυομιση μοίρες κάμπερ εμπρός και μια πίσω σε 205/55R16. Μέχρι Δευτέρα θα σκέφτομαι μήπως να βάλω ad08, αφού ούτως ή άλλως στο βρεγμένο πάλι φυλαγμένα πάνε όσοι έχουν τα bridgestone. Το ζέσταμα δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα - το αμάξι κάνει ή 2 χιλιόμετρα όταν βρέχει, ή βόλτες, αλλιώς δεν βγαίνει - πιο πολύ στο βρεγμένο προβληματίζομαι
Ιταλάκια, ξέρω ότι θα πεις ps3 και turanza και τέτοια, ότι δεν έχει νόημα για 120 άλογα αμάξι αλλά κάνεις λάθος.
Στο 3άρι,με πολλή σοβαρή ανάρτηση
,με 7Κ και κάτι,είναι ότι πιό εξαιρετικό έχω βάλει!!!!Το έχω ξαναγράψει στην αρχή του νήματος.....εκεί μου έμεινα άφωνος,ήταν στο βρεγμένο!!!Στο στεγνό και για τα άλογα μας(more or less),είναι καλύτερα και από τα 050Α..... dstou έγραψε:Γνώστες, πήγε ο κουνιάδος μου ένα Στίλο για λάστιχα και ο λαστιχάς του έλεγε παπάδες για τα ένερτζι σέιβερ. Ισχύουν? Τι άλλη σοβαρή επιλογή έχει σε 195/65/15 (μπορεί και 16?) . Κίνηση σε Αθήνα με ολίγη εθνική.
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]